02 / 05 / 2024

gap idaresi

gap idaresi

İlk konferansta Batman'da turizmin önündeki engeller ve sorunlar, ikinci gününde tespit edilen sorunlara çözüm önerileri masaya yatırılmıştı. İkinci arama konferansı ise Batman Belediyesi Meclis toplantı salonunda sağlık turizmi masaya yatırılarak gerçekl

Kaçak elektriğe karşı güneş enerjili su pompası dağıtılacak!

GAP İdaresi, bölgedeki elektrik kaçağını azaltmak için güneş enerjisiyle çalışan su pompaları kullanımı projesini devreye aldı.Çalışma 2013 sulama sezonunda pilot seçilen bölgelerde uygulamaya alınacak...

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacına cevap vermek için kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı yapan Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmaları tamamlanıyor.

Gap İnşaat ve Workindo'dan iş birliği!

Yapı-inşaat sektörüne özel kariyer sitesi olan Workindocom, Gap İnşaat’ın projelerine de insan kaynağı sağlıyor.

Şanlıurfa GAP Vadisi'nin 2 ve 5 etapları açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanı kapsayan GAP Vadisinin 2. ve 5. etapları açıldı. 

Şanlıurfa GAP Vadisi Millet Bahçesi açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi Millet Bahçesi projesinin etaplarını tamamlıyor.

GAP İnşaat, Hizmet İhracatçısı Araştırması'nda 2'inci sırada!

Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Ödül Töreni, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleşti. GAP İnşaat, Hizmet İhracatçısı Araştırması'nda 2'inci sırada yer aldı.

GAP İnşaat Taksim 360 projesi!

GAP İnşaat Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor. Proje İstanbul'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

GAP Tüneli yeniden başlıyor!

GAP projesinin en önemli kanallarından Silvan Tüneli’nde çalışmalar başladı. 3.5 yılda tamamlanacak tünelin uzunluğu 13 kilometre olacak şekilde planlandı.

Gap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 9 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Elçiçek, Murat Elçiçek ve Gürdal Elçiçek ortaklığında kuruldu. 

GAP Vadisi 4. Etap'ta son durum!

Şanlıurfa GAP Vadisi projesi kapsamında Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şehirler Arası Otobüs Terminali arasındaki boş alanda başlatılan GAP Vadisi 4. etap çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa GAP Vadisi 2. Etap'ta sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 43 bin metrekarelik GAP Vadisi 2. etap proje çalışmasında sona doğru gelindi.

Gömükan GAP Projesi kapsamında kamulaştırma kararı!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Gömükan (GAP) Projesi kapsamında Gömülkan Barajı'nın yapılması amacıyla bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi 2. etabın temeli atıldı!

Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi 2. etabın temeli atıldı. Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi'nin 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

GAP yatırımları 100 milyar TL'ye ulaştı!

Hükümet tarafından hayata geçirilen Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) yatırımları 100 milyar TL'ye ulaştı. Yatırımlar için bu yıl için 5 milyar lira ayrıldı.

gap idaresi Haberi

gap idaresi

İlk konferansta Batman'da turizmin önündeki engeller ve sorunlar, ikinci gününde tespit edilen sorunlara çözüm önerileri masaya yatırılmıştı. İkinci arama konferansı ise Batman Belediyesi Meclis toplantı salonunda sağlık turizmi masaya yatırılarak gerçekleştirildi. Toplantıya Batman Valiliği, Batman Belediyesi, Batman Üniversitesi, Milli Eğitim, özel idare, GAP idaresi, TURSAB, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterlimi veban sivil toplum örgüt temsilcileri, otel müdürleri, turizm acentelerinin katıldığı 'arama kcoferansı Batman Üniversitesi Turizm işletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Gümüş'ün moderatöılügünde devam etti. 


BATMANIN BÖYLE PLATFORMLARA İHTİYACI VAR 

Programın açılış ve selamlama konuşmasını yapan Batman Belediye Eş Başkanı Gülüstan Akel, böyle bir platformun oluşmasında çaba sari" eden üyeleri tebrik ederek; "Batman'ın daha iyi tanıtımı için omuz omuza veren bu platformu kutluyorum. Gönül isterdi ki böyle bir ekip Kent...