06 / 05 / 2024

Gap şubelerini kapatıyormu

Gap şubelerini kapatıyormu

Son yıllarda satışları düşen Amerikan giyim şirketi GAP, Kuzey Amerika'daki 175 mağazasını kapatarak, 250 çalışanını işten çıkarma kararı aldı.

Ünlü markalar New York’taki şubelerini birer birer kapatıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü salgını yüzünden ABD’de en fazla can kaybının yaşandığı şehir New York’ta, ünlü markalar şubelerini birer birer kapatıyor...

GAP, Avrupa'daki mağazalarını kapatıyor!

Amerikan tekstil markası GAP, Avrupa'daki mağazalarını kapatma kararı aldı...

GAP Kuzey Amerika'da 175 mağazasını kapatacak!

Amerikan giyim şirketi, Kuzey Amerika'da 175 mağazasını kapatıp 250 kişinin işine son verme kararı aldı.Amerikan giyim şirketi GAP, Kuzey Amerika'da 175 mağazasını kapatma kararı aldı.

GAP, 175 mağazasını kapatıyor!

Son yıllarda satışları düşen Amerikan giyim şirketi GAP, Kuzey Amerika'daki 175 mağazasını kapatarak, 250 çalışanını işten çıkarma kararı aldı.

1990 yılında İstanbul'da büyük holdingler arsa kapatıyormuş!

1990 yılında İstanbul'da büyük holdingler ve kuruluşlar arsa kapatıyormuş. Zekeriyaköy, Bahçeköy ve Kilyos gibi İstanbul yakınındaki 7 köyden arsa kapatan 20 kuruluş arasında Koç Holding'de bulunuyormuş.

Burger King Almanya'daki şubelerini kapatıyor!

Almanya'da ortaya çıkan hijyen skandalının ardından Burger King, 89 şubesini kapatma kararı aldı. Bu karar, çok sayıda Türk de dahil yaklaşık üç bin kişiyi işsiz bırakacak

Gazipaşa Kahyalar'da vatandaş arazilerinden geçen yolları kapatıyor!

Sabah Gazetesi Akdeniz eki muhabiri Özcan Tekin'in haberine göre; Antalya'nın Gazipaşa ilçesine bağlı Kahyalar beldesinde vatandaşın tapulu arazisinden geçen yolların sorunu çözülemeyince tapu sahipleri son çare olarak yolları kapatıyor.

İstanbul'da 40 apart otel kapatıldı!

İstanbul'da 40 apart otel kapatıldı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Kongre Merkezi' nde düzenlenen Uluslararası Çevresel Etki Değerlendirmesi Kongresi' nin açılışının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı...

Galata ve Karaköy'deki 20 otel ruhsatsız oldukları gerekçesiyle kapatıldı!

Beyoğlu nda, Galata ve Karaköy çevresinde faaliyet gösteren yaklaşık 20 otel, ruhsatsız oldukları gerekçesiyle Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve polis ekipleri tarafından mühürlenerek kapatıldı.

Beyoğlu'ndaki bazı oteller ruhsatsız diye kapatılmış!

Beyoğlu' ndaki bazı oteller kapatıldı. İşletmelerin ruhsatı olmadığı için kapatıldığı öğrenilirken, mahalleli otellerin kapatılma nedeninin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın açıklamasıyla alakalı olmadığını söyledi.

Gap İnşaat Şehrizar Konakları'nın havadan yeni videosu!

Gap İnşaat imzası taşıyan Şehrizar Konakları projesi 38 blok halinde inşa ediliyor. Şehrizar Konakları toplam 208 adet konuttan meydana geliyor. 31 Ekim 2013 tarihinde görüntülenen Şehrizar Konakları projesi Üsküdar Altunizade'de hayata geçiriliyor.

Harbiye Asker Ocağı Caddesi trafiğe kapatılıyor!

Asker Ocağı Caddesinin Gezi Parkı’na bitişik bölümü; Yağmursuyu sistemine yapılacak olan bakım çalışması sebebi ile 28 Ekim 2013 Pazartesi günü saat 13:00’dan, 30 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 07:00’a kadar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da yarın trafiğe kapatılacak yollar!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 90. yıldönümü kutlamaları kapsamında, Vatan Caddesi ve Bağdat Caddesi' nde yapılacak törenler nedeniyle İstanbul' da bazı yollar trafiğe kapatılacak... İşte o yollar...

Gap şubelerini kapatıyormu Haberi

Gap şubelerini kapatıyormu

2015'in ilk çeyreğinde satışları yüzde 10 düşen GAP, Kuzey Amerika'daki 175 mağazasını kapatıyor. Firma, ülkedeki 800 mağaza ile yoluna devam edecek. 


CNNMoney'nin haberine göre online satışlarını artırmak için yeni stratejiler belirleyen GAP'in yeni CEO'su Art Peck yaptığı açıklamada, "  Günümüzde müşterilerin alışveriş biçimleri hızla değişiyor. Online hamlelerimizle satışlarımızı artırarak tüketicilerin gözündeki eski yerimizi alacağız" dedi. 


Dünya genelinde 141 bin çalışanı olan GAP, San Francisco'daki genel merkezinde 250 kişinin de işine son verileceğini açıkladı. 1600 mağazaya sahip olan GAP, önümüzeki yıllarda Avrupa'daki mağazalarını da kapatabileceğini belirtti.  


Küçülme kararından GAP bünyesinde bulunan Banana Republic, Old Navy, Intermix ve Athleta şirketlerinin etkilenmeyeceği...