12 / 05 / 2024

GAP Vadisi projesinde son durum ne

GAP Vadisi projesinde son durum ne

GAP Vadisi Projesinin I. Etabında incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'da kaliteyi arttıracak, çok önemli bir projenin hayat bulması için çalışmalara son sürat devam ettiklerini söyledi.

Seferihisar Mandalina Vadisi'nde fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor!

Ticaret Bakanlığı onaylı Gayrimenkul işletmeciliği Kooperatifi güvencesi ile satışa çıkarılan "Mandalina Vadisi Ekolojik Yaşam Alanı" projesinde satışlar devam ediyor. Peki Mandalina Vadisi nerede? İşte detaylar...

Düşler Vadisi Riva'da ticari alanlar yüzde 50 peşin, yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinde ticari alanlar satışa çıktı. Riva'nın tek ve en değerli göl manzaralı ticari alanları; yüzde 50 peşin, yüzde 24 ay 0.99 faiz oranıyla satışa sunuldu.

Galatasaray, Düşler Vadisi projesinden 2.4 milyar TL gelir sağlayacak!

Riva’da yer alan eski arsasında hayata geçirilen Düşler Vadisi villa projesinde Galatasaray’ın kazancı 3 katına çıktı. Yükselen ev fiyatlarıyla beraber projenin başlangıcında 750 milyon TL alması planlanan kulübün kasasına 2 milyar 400 milyon TL'yi geçecek...

Galatasaraylılar Düşler Vadisi’ndeki villalarına kavuştu!

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD)’nin yönetici ve üyeleri, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisinde yükselen Düşler Vadisi projesinde yer alan villalarına kavuştu. 

Düşler Vadisi'nde 267 bağımsız bölümün ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Düşler Vadisi projesinde 3202 parselde yer alan 199 adet konut, 68 adet dükkan kullanımlı toplam 267 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları alındı. Proje kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 776 adet oldu. 

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap projesinde yer alan 1 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor.

Düşler Vadisi Riva güncel fiyat listesi 2020!

Yılmaz İnşaat imzasıyla Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Düşler Vadisi projesinde satış süreci devam ediyor. İşte Düşler Vadisi Riva güncel fiyat listesi 2020...

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Sıcak bir iklim kuşağında yer alan Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacını gidermek için şehir merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmalarında sona gelindi.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacına cevap vermek için kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı yapan Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmaları tamamlanıyor.

Şanlıurfa GAP Vadisi'nin 2 ve 5 etapları açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanı kapsayan GAP Vadisinin 2. ve 5. etapları açıldı. 

Şanlıurfa GAP Vadisi Millet Bahçesi açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi Millet Bahçesi projesinin etaplarını tamamlıyor.

Düşler Vadisi 2.8 milyar TL’lik yatırımla yükseliyor!

Riva’da inşa edilecek olan Düşler Vadisi projesinde satışlar başladı. Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, 2.8 milyarlık yatırım yapacaklarını dile getirdi. 

Düşler Vadisi Riva satışları başladı!

Yılmaz İnşaat imzası ile Galatasaray Riva arsası üzerinde yükselen Düşler Vadisi Riva projesinde satış dönemi başladı. Lansmanı henüz yapılmayan proje ''Tüm düşlerin bir vadiye sığar mı?" sloganı ile tanıtılıyor. 

GAP Vadisi projesinde son durum ne Haberi

GAP Vadisi projesinde son durum ne


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Milyon 861 Bin dönümlük GAP Vadisi Projesinin 1. Etabındaki çalışmaları denetleyen Başkan Nihat Çiftçi yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.


I. Etapta çalışmaların son sürat ilerlediğini söyleyen Başkan Nihat Çiftçi,"Şanlıurfa için çok önemli projenin başlangıcını gerçekleştiriyoruz. Şanlıurfa Gap Vadisi projesiyle yep yeni bir çehre kazanacak. Çevre düzenlemesi, sosyal tesis, spor alanları, mesire alanlarıyla kaliteyi yükseltecek ve Şanlıurfa'nın nefes alabileceği bir yer haline gelecek. Allahın izniyle çalışmalarımıza başladık, başlamak bitirmenin yarısıdır. Çalışmalarımız da şuanda son sürat bir şekilde ilerliyor. Denetimlerimiz devam edecek ve her zaman işimizin başında duracağız. Seçim sonrası olmasına rağmen biz her zaman olduğu gibi işimizin başındayız. Şanlıurfa'ya gerçek anlamda hizmetkar olma yolunda çalışmaya devam ediyoruz. Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum." dedi.


Bölgenin en...