06 / 05 / 2024

gap vadisinde son durum ne

gap vadisinde son durum ne

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından GAP Vadisinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın en büyük yeşil alan çalışmasının tamamlanması ile kenti bir adım daha öteye taşıyacaklarını söyledi.

GAP Vadisi 4. Etap'ta son durum!

Şanlıurfa GAP Vadisi projesi kapsamında Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şehirler Arası Otobüs Terminali arasındaki boş alanda başlatılan GAP Vadisi 4. etap çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Gap Vadisi 2. ve 3. etabın temeli atılıyor!

Yeşil bir kent için hedeflediği çalışmaları son sürat sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin GAP Vadisi Projesi'nin 2. ve 3. Etabının temeli atılıyor.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nde son rötuşlar!

Şanlıurfa'nın en büyük yeşil alanını oluşturacak GAP Vadisi'nin 1. etap çalışmalarında sona gelindi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çimlendirme çalışmalarının yapıldığı alanlar kısa bir süre sonra halkın hizmetine sunulacak.

GAP Arena Stadı inşaatında son durum!

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un maçlarını yaptığı GAP Arena Stadı'ndaki çim iyileştirme çalışmalarının 15 gün içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Şanlıurfa GAP SUKAY projesinde son durum!

GAP Vadisinde 58 Bin metrekarelik bir alana sahip olan GAP SUKAY Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. GAP SUKAY, su sporları branşında bölgenin özlem duyduğu büyük bir eksikliği giderecek.

Şanlıurfa GAP Vadisi 1. Etap'ın yüzde 60'ı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından GAP Vadisinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın en büyük yeşil alan çalışmasının tamamlanması ile kenti bir adım daha öteye taşıyacaklarını söyledi.

GAP Vadisi projesinde çalışmalar son sürat!

GAP Vadisi Projesinin I. Etabında incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'da kaliteyi arttıracak, çok önemli bir projenin hayat bulması için çalışmalara son sürat devam ettiklerini söyledi.

GAP Kuzey Amerika'da 175 mağazasını kapatacak!

Amerikan giyim şirketi, Kuzey Amerika'da 175 mağazasını kapatıp 250 kişinin işine son verme kararı aldı.Amerikan giyim şirketi GAP, Kuzey Amerika'da 175 mağazasını kapatma kararı aldı.

GAP, 175 mağazasını kapatıyor!

Son yıllarda satışları düşen Amerikan giyim şirketi GAP, Kuzey Amerika'daki 175 mağazasını kapatarak, 250 çalışanını işten çıkarma kararı aldı.

GAP'ta yenilenebilir enerjiye ilgi arttı!

GAP BKİ Başkanvekili Açıkgöz, "Bölgede son yıllarda farkındalık oluşturma açısından çok sayıda çalışma yaptık. Güneydoğu illerinde yenilenebilir enerjiye yoğun ilgi var" dedi.

Şehrizar Konakları'nda hemen yaşama başlanacak son dairelere özel avantajlar!

GAP İnşaat tarafından hayata geçirilen Şehrizar Konakları projesinde satışlara devam edilen son daireler için son avantajlar sunuluyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor...

GAP İnşaat Şehrizar Konakları açıklaması!

ŞEHRİZAR Konaklarıyla ilgili son dönemlerdeki gelişmelere yönelik GAP İnşaat açıklama yaptı. Gap İnşaat ' a, habere konu edilen mahkeme kararı ile ilgili bir bildirim ulaşmamıştır...

Cevdet Yılmaz: GAP Eylem Planı ile bölgeyi parlayan yıldız haline getireceğiz!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, yeni GAP Eylem Planı ile bölge illerini 21. yüzyılın parlayan yıldızı haline getirmeyi hedeflediklerini bildirdi. Yılmaz, son 5 yılda bölge illerinde çok yoğun kamu yatırımları gerçekleştirdiklerini hatırlattı...

gap vadisinde son durum ne Haberi

gap vadisinde son durum ne


Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde gelişim ve dönüşümü gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın en büyük yeşil alan projesi olacak GAP Vadisi 1. Etap çalışmalarının yüzde 60'lık kısmını tamamladı.


Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi, "Çalışmaları birebir takip ediyoruz. Amacımız kentimizin yeşil alan miktarını arttırarak şehrimize daha da nitelikler kazandırmaktır" dedi.


Bölgede ikinci ve üçüncü etap çalışmaların ihalesini yaptıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa'mızın en önemli sosyal mekanı ve en geniş yeşil alanı olacak Cumhuriyet Parkı'nda devam eden çalışmaları inceledik. Bilindiği gibi Cumhuriyet Parkı'nın temellerini 1 Kasım seçimleri öncesinde atmıştık. Yüklenici firma ve teknik ekip bölgedeki çalışmaları süratli bir şekilde sürdürüyor. Şuan fiziki olarak alanda gerçekleştirme oranımız yüzde 60'larda. Kullanılacak malzemelerin tamamı hazır. Çok kısa bir...