06 / 05 / 2024

Gapa Realty İnşaat iletişim

Gapa Realty İnşaat iletişim

Gapa Realty İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gaber Ahmed H. Mohamed, İsmail Atasoy, İsmail Pektezel ve Özcan Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Noor Zahoor Khan tarafından kuruldu.

Tina Global Realty İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tina Global Realty İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Amır Borazjanı tarafından kuruldu.

Numidia Realty Gayrimenkul Kuyumculuk Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Numidia Realty Gayrimenkul Kuyumculuk Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Yasin Güney ve Adlane Bled ortaklığında kuruldu.

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Wınnıg Tradıng Strategy İç ve Dış Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Betec İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Realty  W Pozitif Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Betec İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Realty  W Pozitif Gayrimenkul Şubesi Esneyurt’ta 25 bin TL yatırım bedeli Mustafa Kalaycı tarafından açıldı. 

Gapa Realty İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gapa Realty İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gaber Ahmed H. Mohamed, İsmail Atasoy, İsmail Pektezel ve Özcan Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Realty Portal Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Realty Portal Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'de 100 TL sermaye bedeli ile  Reza Hassani ve Sedat Balci ortaklığında kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mh Realty İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mh Realty İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Mahmoudı, Badri Kouzary, Mehdi Mahmoodi ve Hossein Mahmoudi ortaklığında kuruldu. 

Mıllennıum Realty Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıllennıum Realty Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullatıf Elsırhı ve Mohammed Alsarhı Najah ortaklığında kuruldu. 

Fortune İnternatioal Realty Turkey Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortune İnternatioal Realty Turkey Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Yusuf tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Kasım'da kuruldu.

Realty Port İstanbul, 4. İnşaat ve Konut Konferansı'na sponsor oldu!

26 Ocak 2016 Salı günü Marriott Hotel Asia da düzenlenecek olan 4. İnşaat ve Konut Konferansının genel sponsoru Realty Port İstanbul firması inşaat sektörünün profesyonelleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Realty Consultıng Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Realty Consultıng Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, İlker Dibekoğlu Müdürlüğü 'nde 10 bin TL sermaye ile 17 Eylül 'de Şişli, Cumhuriyet Caddesi 'nde kuruldu.

Gapa Realty İnşaat iletişim Haberi

Gapa Realty İnşaat iletişim

Gapa Realty İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gaber Ahmed H. Mohamed, İsmail Atasoy, İsmail Pektezel ve Özcan Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Gapa Realty İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi konusu:
A-)EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Şirket amacını gerçekleştirmek...