07 / 05 / 2024

Garanti Bankası Baş Ekonomisti Nihan Ziya Erdem

Garanti Bankası Baş Ekonomisti Nihan Ziya Erdem

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı 29 Mart 2016 Salı günü Divan İstanbul Oteli’nde gerçekleştirdi. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Derneğin 2015 yılında gerçekleştirdiği tüm çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Emeklilere 10 bin TL'lik fırsat! Emekli promosyon başvurusu e-Devlet: İşte Garanti Bankası emekli promosyon 2024!

Kamu bankalarının emeklilere 8 bin TL ile 12 bin TL arasında promosyon ödemesine ilişkin başvurular bugün başladı. Peki emekli promosyon başvurusu e-Devlet nasıl yapılır? Garanti Bankası 2024 promosyon kaç TL? İşte Garanti Bankası emekli promosyon 2024

Garanti Bankası'ndan son dakika faizsiz kredi müjdesi! Kefilsiz şartsız başvurabilirsiniz!

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar faizsiz kredi veren bankalar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Garanti Bankası'ndan resmen son dakika faizsiz kredi müjdesi geldi. Kefilsiz şartsız başvurabilirsiniz...

Halkbank, Garanti Bankası, Akbank, ING. Bankalar yeniden yarışa girdi, pist uçuyor. Emekliler acil buraya

Emekli promosyonunda bankalar arasında yeniden büyük bir yarış başladı. Halkbank, Garanti Bankası, Akbank, ING. yeniden yarışmaya başladı. Promosyon miktarları da güncellendi.

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli açıklama

Garanti Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından müşterilere özel yeni bir kredi paketi başlatıldı.

Garanti Bankası emekli promosyon miktarını açıkladı. Asıl büyük yarış şimdi başlıyor

Garanti Bankası tarafından emekli promosyon miktarına ilişkin açıklama yapıldı. Banka, emekli promosyonu olarak ne kadar vereceğini açıkladı.

Garanti Bankası emekli promosyon miktarını açıkladı. Aniden gaz artırdı

Özel bankalar tarafından emekli vatandaşlara verilecek promosyon miktarları açıklanmaya başladı. Arkadan gelen Garanti Bankası da gaz artırdı.

Garanti Bankası'ndan faizsiz kredi müjdesi. Vakit kaybetmeden başvurun

Bankalardan kredi kampanyaları hakkında açıklamalar gelmeye devam ediyor. Garanti Bankası'ndan da faizsiz kredi hakkında önemli bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Merkez Bankası Başkanlığına sürpriz isim! Hafize Gaye Erkan kimdir? Nerelerde görev yaptı?

Merkez Bankası’nın 92 yıllık tarihinde ilk defa bir kadının Başkanlık için adı geçiyor. ABD’de “Müthiş Türk Kızı” olarak anılan Hafize Gaye Erkan’ın yeni dönemde Merkez Bankası Başkanlığı görevine atanacağı iddia ediliyor.

Garanti Bankası'ndan müthiş müjde. Emekli promosyonları güncelleme

Garanti Bankası'ndan emekli promosyonları hakkında yeni açıklama geldi. Henüz promosyon ödemesi almayan vatandaşların mutlaka detaylara bakması gerektiği belirtildi.

Garanti Bankası’ndan Özel Fırsat!

Ev fiyatlarının çok ciddi şekilde yükselmesinin ardından ev almak isteyen vatandaşlar da bankalara gitmek zorunda kalıyor. Garanti Bankası'ndan da ev almak isteyen vatandaşlar için süper bir fırsat hazırlandı. İşte fırsatın detayları...

Garanti Bankası çıldırdı! Acil bakın

Bankalar tarafından hazırlanan kredi paketleri arasında Garanti Bankası tarafından hazırlanan kredi paketi bir hayli dikkat çekti. Banka, sıfır faiz ile kredi vereceğini duyurdu.

Emekliler dikkat! Hemen buraya bakın, Garanti Bankası'ndan müjde gibi müjde!

Garanti BBVA, emekli müşterilerine özel olarak düzenlediği promosyon kampanyasında bir güncelleme yaptı. Banka, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar emekli maaşını Garanti Bankası'ndan almaya taahhüt eden müşterilere, toplamda 8.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Garanti Bankası'ndan emeklilere yönelik büyük haber geldi

Temmuz ayındaki emekli maaş zammından önce bankalar emekli vatandaşlara yapacakları promosyon ödemelerini duyurmaya devam ediyor. Garanti Bankası'ndan da emekli vatandaşlara ödenecek promosyon miktarı hakkında açıklama geldi. 

Garanti Bankası Baş Ekonomisti Nihan Ziya Erdem Haberi

Garanti Bankası Baş Ekonomisti Nihan Ziya Erdem

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER,  Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı 29 Mart 2016 Salı günü Divan İstanbul Oteli’nde gerçekleştirdi. GYODER Başkanı Aziz Torun'un açılış konuşmasını yaptığı Genel Kurul Toplantısı’nda Garanti Bankası Baş Ekonomisti Nihan Ziya Erdem de konuk konuşmacı olarak yer aldı.


GYODER’in 29 Mart, Salı günü Divan İstanbul Otel'de düzenlediği Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Derneğin 2015 yılında gerçekleştirdiği tüm çalışmalar hakkında bilgi verildi.


Derneğin 2015 yılındaki faaliyetlerini üyelere aktaran GYODER Başkanı Aziz TORUN, “Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER  olarak güçlü vizyonumuz, öngörülerimiz ve değerli üyelerimizden aldığımız güç ile başarılı bir faaliyet dönemini geride bırakarak yeni döneme umut ve heyecanla başlıyoruz.” dedi. Gayrimenkul sektörünün büyümesini ve ekonomiye katkısını önümüzdeki dönemlerde de devam ettirmesi dinamik bir Türkiye için vazgeçilmezlerden olduğunu söyleyen TORUN,  ‘Geçtiğimiz dönem birçok...