02 / 05 / 2024

Garanti BBVA yeşil ticari kredi

Garanti BBVA yeşil ticari kredi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Garanti BBVA, enerji kimlik belgesine sahip bina yapıp satanlar için yeşil ticari kredi ürününü çıkardı.

Garanti BBVA'dan yeni konut kredisi! 240 ay vade ile 3 milyon TL kredi fırsatı

Garanti BBVA, konut kredisi kampanyaları kapsamında en uzun vade seçenekleri ve cazip faiz oranları ile dikkat çekiyor. Banka müşterilerinin, 240 ay vade ile 3 milyon TL'ye kadar kredi kullanabilecekleri kaydedildi.

Garanti BBVA'dan 20 bin TL'ye varan faizsiz kredi! Hemen hesaplara yatıyor!

Garanti BBVA Mobil’den müşterisi olan herkese 10.000 TL’ye varan faizsiz kredi ve 10.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. Toplamda 20.000 TL'ye varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans kampanyasından yararlanmak isteyenlerin 13 Eylül'e kadar Garanti BBVA Mobil’i indirip “

Garanti BBVA'dan 20 bin TL'ye varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans fırsatı! 13 Eylül'de bitiyor! Hemen bakın! 

Garanti BBVA, müşterilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Banka, 13 Eylül'e kadar 20 bin TL'ye varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. İşte kampanya ile ilgili merak edilenler. 

Garanti BBVA müşterilerine özel: 10 bin TL'ye faizsiz taksitli nakit avans fırsatı!

Garanti BBVA müşterilerine özel kampanya... 10 bin TL'ye faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunulacak... işte ayrıntılar...

Garanti BBVA'dan market alışverişlerinizde dev kampanya!

Garanti BBVA İsteGelsin'de Bonus Kart başvurunuza 300 TL'ye varan Bonus fırsatı... Hemen bakın...

Garanti BBVA'dan konut kredisi kampanyası! 500 bin TL için vade oranı açıklandı!

Garanti BBVA, ev almak isteyen müşterileri için 20 yıl vadeli konut kredisi maliyet hesaplama tablosunu kullanıma sundu. 500 bin TL'ye kadar olan konut kredisi için 240 ay vadeli taksit seçeneği sunulmaktadır.

Garanti BBVA resmen duyurdu! 10 bin TL'ye varan faizsiz, taksitli avans ve 1.000 lira bonus fırsatı! Hemen bakın! 

Garanti BBVA, yeni yılın ilk fırsatını resmen duyurdu. O tarihlerde başvuru yapana 1.000 lira bonus veriliyor. 10 bin TL'ye varan faizsiz, taksitli avans fırsatı da başladı. Hemen bakın! 

Garanti BBVA resmen duyurdu! 5 bin TL'ye varan yüzde 0 faizli nakit avans fırsatı! 

Garanti BBVA, nakit avansta büyük bir kampanya başlattı. Garanti, 5 bin TL'ye varan yüzde 0 faizli nakit avans veriyor. İşte detaylar...

Milyonlarca emekli dikkat! Garanti BBVA’dan emeklilere 3 bin TL’ye varan ödül fırsatı!

Maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emekli vatandaşlar 3 bin liraya varan ödül kazanma şansı yakalıyor.

Garanti BBVA’dan, sürdürülebilir binalar için özel yeşil ticari kredi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Garanti BBVA, enerji kimlik belgesine sahip bina yapıp satanlar için yeşil ticari kredi ürününü çıkardı.

Garanti BBVA'dan Green Mortgage'a 370 milyon TL finansman!

Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, Türkiye’nin ilk yeşil mortgage uygulaması olan Green Mortgage (Yeşil Mortgage) ürününü hayata geçirdiklerini söyledi.

Garanti BBVA'dan konut kredisi faiz indirimi!

Garanti BBVA konut kredisi faiz oranlarında indirim uygulayarak 120 aya kadar tüm vadelerde ve 500.000 TL’ye kadar olan tüm taleplerde yüzde 1’in altına çekti...

Garanti BBVA konut kredisi faiz indirimi Eylül 2019!

Garanti BBVA konut kredisi faiz oranlarında bir indirim daha uyguladı. Bankanın konut kredisi faizleri yüzde 1.2’ye kadar düştü.

Garanti BBVA yeşil ticari kredi Haberi

Garanti BBVA yeşil ticari kredi

Sürdürülebilir finans kapsamında hayata geçirdiği yenilikçi çözümleriyle Türkiye’nin iklim değişikliğiyle mücadelesine destek sağlamayı sürdüren Garanti BBVA, enerji kimlik belgesine sahip bina yapıp satanlar için yeşil ticari kredi ürününü çıkardı. Garanti BBVA tarafından hayata geçirilen yeşil ticari krediden A veya B sınıfı enerji kimlik belgesine sahip olan yapsatçılar, uygun faiz oranlarıyla, masrafsız ve komisyonsuz olarak yararlanabiliyor. Yapsatçıların hayata geçirdiği A veya B sınıfı enerji kimlik belgesine sahip olan konutları alanlar da 2017 yılından itibaren sunulan Yeşil Mortgage kredisinin faydalarından yararlanabilecek.

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Sibel Kaya, “Garanti BBVA olarak, her ürünümüzün sürdürülebilir finansa yönelik olmasını önemsiyoruz. Bu kapsamda 15 yıldır sürdürülebilir finans konusunda hayata geçirdiğimiz pek çok yenilikçi ürüne bir yenisini daha ekleyerek, yapsatçı KOBİ’lere yönelik...