02 / 05 / 2024

Garanti dönüşüm kredileri

Garanti dönüşüm kredileri

Dijital çağın yeniliklerini benimseyen ve farklı platformlarda gerçekleştirdiği öncü projelerle dönemi yakalayan Garanti Bankası, bir yeniliğe daha imza atıyor. Garanti’nin Dijital Dönüşüm Elçileri görev başında...

Kentsel dönüşüm hakkında her şey! 14 soruda tüm detaylarıyla!

2023 yılı kapsamında 300 bin konutun dönüştürülmesine ilişkin çalışmalar sürüyor. Faiz destekli dönüşüm kredileri 400 bin Türk Lirası'na ulaşırken, 2022 yılında 100 bin adet bağımsız birimin riskli yapı tespiti yapılarak dönüştürülmesi planlanıyor.

2019'da kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredileri TBMM'de!

2019 yılında kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredilerine ve kira yardımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Devlet destekli kentsel dönüşüm konut kredisi hesaplama!

Kentsel dönüşüm kapsamında devlet destekli kullanılan konut kredileri yüzde 1.34’e kadar düşüyor. Kentsel dönüşüm kredisi hesaplandığında 100 bin TL’lik konut kredisinin geri ödemesi 201 bin TL oluyor...

İş Bankası kentsel dönüşüm kredisi 2019!

İş Bankası riskli yapı raporu bulunan bölgelerde yer alan taşınmaz sahiplerine devlet destekli kentsel dönüşüm kredileri kullandırıyor. İş Bankası’nın uyguladığı devlet destekli kentsel dönüşüm kredilerini Kredi Pazarı araştırdı.

Türkiye'de ada bazlı kentsel dönüşüm öne çıkacak!

Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, önümüzdeki dönemde ada bazlı kentsel dönüşümün öne çıkacağını ifade etti. İşte Murat Atay'ın sektör değerlendirmesi...

İzmir’deki kentsel dönüşüm desteği meclis gündeminde!

İzmir’deki kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik devlet desteği TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, kentsel dönüşüm kredileri ve kira yardımları konusunda sordu.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi Bursa'da devam ediyor!

Garanti Mortgage’ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği “Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi” Bursa’da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin öncülüğünde uygulanacak.

Bursa'da anahtar teslim kentsel dönüşüm!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği çerçevesinde Garanti Mortgage'ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" Bursa'da uygulanacak.

DenizBank'tan Bursa'ya kentsel dönüşüm kredisi!

DenizBank, banka finansmanlı "Kentsel Dönüşüm" kredileri ile Karacabeyli vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor.

Kentsel dönüşüm konut edinme kredisi nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm faiz desteğinin yapıldığı; güçlendirme, konut ve iş yeri yapım kredilerinin arasına konut ve iş yeri edinme kredileri de eklendi. Peki, kentsel dönüşüm konut edinme kredisi nasıl alınır?

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi’nde değer artışı vatandaşa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, riskli yapıların dönüşümüyle ilgili olarak Garanti Mortgage’ın Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği ‘Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi’ni İnder öncülüğünde başlatıyor.

Hikmet Haspolatlı: Dönüşümün değer artışı vatandaşa kalacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, riskli yapıların dönüşümüyle ilgili olarak Garanti Mortgage'ın Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesini (İNDER)öncülüğünde başlatıyor.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi başladı

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage ve Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği 'Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi', İstanbul'da İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin öncülüğünde uygulanacak.

Garanti dönüşüm kredileri Haberi

Garanti dönüşüm kredileri

Google, Microsoft ve Turkcell’le iş ortaklığı kuran Garanti, KOBİ’lere hizmet sunan Müşteri İlişkileri Yöneticilerinden oluşan Dijital Dönüşüm Elçileri’nin, temel teknoloji bilgilerine sahip olmasını sağlayacak Gelecek Dijital KOBİ Zirvesi’ni gerçekleştiriyor. KOBİ’lerin dijital dönüşümün ve dijital okuryazarlığının gelişimine destek veren Garanti, Dijital Dönüşüm Elçileri ekibiyle; dijital dönüşümle KOBİ’lerin verimliliğinin artmasını, süreçlerinin kolaylaşmasını, kontrol sistemlerinin oluşturulmasını ve pazarlama faaliyetlerinin geliştirilmesini olumlu yönde etkileyecek.

Dijital Dönüşüm Elçileri’ne aynı zamanda e- ticaret ve dijital şirketler konusunda da bilgilendirme yapıldığını belirten Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, “Microsoft’un 24 ülkeden 4 bin KOBİ’yi kapsayan araştırmasına göre, ‘daha çok teknoloji kullanmak’ KOBİ’lerin cirosunu ve istihdamını yükseltiyor. Teknolojiyi %10 daha fazla kullanan KOBİ’lerin cirosunun 15 milyar dolar, istihdamının ise 360 bin kişi artacağı öngörülüyor. Garanti Bankası olarak,...