20 / 05 / 2024

Garanti Evimmatik  ne demek

Garanti Evimmatik  ne demek

Garanti'den hayata kolaylaştıran uygulama Garanti Evimmatik, hayata geçirildi. Garanti Evimmatik uygulaması, ev almayı planlayanların ihtiyaç duyabileceği hesaplamaları bir araya topluyor. 

Garanti BBVA Mayıs 2024 emekli maaş promosyonu güncel rakamlarını açıkladı!

Emekli maaş promosyonu doğrultusunda Mayıs 2024 güncellemesini yapan Garanti BBVA yeni ödeme tarifesini de duyurdu. Buna göre, Garanti BBVA emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapacak? 

Emekli promosyonlarında son dakika! Garanti BBVA 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam bu kadar yatırılacak!

Garanti BBVA pek çok emekli tarafından merak edilen ve araştırılan emekli promosyon paketini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Peki Garanti BBVA ne kadar emekli promosyonu veriyor? 

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? Garanti, Akbank ve Yapı Kredi hesaplama tablosu!

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler bankaların konut kredilerinin aylık taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte son dakika hesaplama tablosu...

120 ay vadeli konut kredisi hesaplama tablosu! 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar? Yapı Kredi, Akbank, Garanti...

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen ve araştırılan konut kredisi faiz oranları güncellendi. Peki 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Hangi banka ne kadar faiz veriyor Mart 2024? Akbank, Ziraat, Garanti, Yapı Kredi, Denizbank, Vakıfbank peş peşe açıkladı

Merkez Bankası'nın sürpriz faiz kararından sonra bankaların mevduat faizi oranları da gündeme bomba gibi düştü. Peki Mart 2024'te hangi banka ne kadar faiz veriyor?

Borcunu kapatmak isteyenler İş Bankası, QNB, Garanti, ING'nin kapısını tıklatıyor! 4 bankanın aylık taksiti şaşırtıyor!

Borcunu kapatmak isteyenler bankaların kredi faiz oranları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki bankaların faiz oranlarında son durum ne? İşte  İş Bankası, QNB, Garanti, ING'nin faiz oranları...

Ev almak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Hangi bankanın faizi ne kadar?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Peki hangi bankanın faizi ne kadar? İşte Mart 2024'te 4 bankanın konut kredisi faizleri...

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası'nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki Garanti, Akbank, İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Recep Baştuğ, Garanti BBWA’da ne iş yapıyor? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer alıyor?

Recep Baştuğ Garanti BBWA’da hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Recep Baştuğ ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Garanti Bankası emekli promosyon miktarını açıkladı. Asıl büyük yarış şimdi başlıyor

Garanti Bankası tarafından emekli promosyon miktarına ilişkin açıklama yapıldı. Banka, emekli promosyonu olarak ne kadar vereceğini açıkladı.

Garanti BBWA acil duyurdu! Paranızı almak için acele edin! Son tarih belli oldu!

Pek çok sektöre yönelik kampanyalar düzenleyerek müşterilerine hediye bonus dağıtan Garanti BBWA’dan yeni bir kampanya daha geldi. Garanti BBWA, mobilya sektörüne yönelik hazırladığı kampanya doğrultusunda hesaplara 100 TL yatıracağını duyurdu.

Bu parayı sadece Garanti Bonus Kart müşterileri alabilecek!

Garanti BBWA, Bonus Kart müşterileri için yeni bir kampanya düzenledi. Giyim sektörüne yönelik düzenlenen kampanya kapsamında 175 TL tutarındaki puanı hesaplara yatıracağını duyuran Garanti BBWA, kampanya ilişkin detayları paylaştı.

Garanti Evimmatik  ne demek Haberi

Garanti Evimmatik  ne demek

Mortgage Uzmanı Garanti, yeni bir ev almayı planlayan veya hâlihazırda ev sahibi olanlar için, kredi ve gayrimenkulle ilgili hesaplamaları kolaylaştıran “Garanti Evimmatik” uygulamasını hayata geçirdi.

Garanti Evimmatik uygulaması, ev almayı planlayan, konut kredisi kullanmayı düşünen ya da hâlen ev sahibi olanların ihtiyaç duyabileceği hesaplamaları bir araya topluyor. 

Kullanıcılar cep telefonuna indirdikleri Garanti Evimmatik uygulamasıyla, konut kredisi hesaplama, kira-kredi karşılaştırması, değer artışı vergisi, kira geliri vergisi, tapu harcı gibi hesaplamaları saniyeler içinde gerçekleştirebiliyor.


Garanti Evimmatik uygulamasıyla ilgili görüş bildiren Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, “Garanti Bankası’nın dijital bankacılığa öncülük eden yenilikçi ürün ve hizmet stratejisi doğrultusunda, Garanti Mortgage olarak biz de kendi segmentimizde müşterilerimize değer katacak yeni ürün ve uygulamaları hayata geçirmeye odaklanıyoruz. Bu kapsamda, konut kredisi kullanacak veya sahip olduğu...