03 / 05 / 2024

garanti izocam iş birliği

garanti izocam iş birliği

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

Emeklilerin hesaplarına 10 bin TL yatıyor! Garanti BBVA son tarihi açıkladı! İşte Garanti emekli promosyon 2024!

Bankalar, maaşını taşıyan emeklilere belirli bir promosyon ödemesi yapıyor. Emeklilerin en çok merak ettiği bankalar arasında Garanti BBVA bulunuyor. Peki Garanti BBVA emekli maaş promosyonu kaç TL? Garanti emekli promosyon 2024!

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası'nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki Garanti, Akbank, İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Herkes aynı durumdan mustaripken, 5 bankadan faizsiz kredi müjdesi geldi! Akbank, İş, Garanti ve 2 banka daha açıkladı

Borcu olan pek çok kişi bankaların faizsiz kredi fırsatları ile ilgili araştırmalar yapıyor. İşte Akbank, İş, Garanti, Denizbank ve 1 bankanın daha faizsiz kredi kampanyası....

Recep Baştuğ, Garanti BBWA’da ne iş yapıyor? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer alıyor?

Recep Baştuğ Garanti BBWA’da hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Recep Baştuğ ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Garanti BBVA'dan emeklilere Kasım ayı müjdesi: Emekli promosyon rakamları değişti

Garanti BBVA, Kasım ayına müjdeli bir haberle girdi ve emekli vatandaşları için promosyon rakamlarını güncellediğini resmi olarak açıkladı. İşte güncellenen Garanti BBVA promosyon rakamları...

Garanti BBVA'dan yeni kampanya: Okul alışverişlerine ekstra 2.000 mil hediye verilecek! İşte detaylar...

Garanti BBVA yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında okul alışverişlerine ekstra 2.000 mil hediye verileceği belirtildi. İşte detaylar...

Akbank, Ziraat, Vakıf, Garanti…11 banka daha var işin içinde. Flaş karar verildi

Akbank, Ziraat, Vakıf, Garanti bankasının da içerisinde bulunduğu 11 banka tarafından piyasaları ilgilendiren çok önemli bir karar alındı.

Dacia ve Renault marka araç alacaklar dikkat! Garanti BBVA bu marka otomobil alacaklara özel kredi desteği sunuyor

Garanti BBVA, dijital kanallarda yükselen otomotiv satışlarını dijital oto kredisiyle desteklediği duyurdu. Bu kapsamda dijital oto kredisinin öncelikle Dacia ve Renault marka araç alacaklarda geçerli olacağı bildirildi.

Garanti BBWA’dan kırmızı alarm! 2 gün içinde bu parayı almazsanız hakkınız yanacak!

Garanti BBWA, 14 Temmuz’da sona erecek kampanyası için son kez duyuru yaptı. Giyimden kozmetiğe kadar pek çok alışverişlerde toplam 150 TL hediye edeceğini duyuran Garanti BBWA, müşterilerin elini çabuk tutması gerektiğini belirtti.

Garanti Bankası'ndan 3 milyon TL'lik konut kredisi! İşte detaylar

Garanti Bankası, ev alma hayallerini gerçekleştirecek bir fırsat sundu. 3 milyon TL'lik kredi vereceğini duyuran Garanti, ev sahibi olmak isteyenlere bir şans sundu. Bu krediden yararlanmak için sadece bu belgeleri hazırlamak yeterli olacak! İşte Garanti Bankası’ndan 3 milyon TL’lik kredi detayları…

Garanti Bonus müşterilerine müjde! Hesabınıza 2 gün içinde para yatacak!

Garanti BBWA, Bonus müşterilerine özel düzenlediği kampanyada hesaplara para yatacağını duyurdu. Anı zamanda, kampanyanın 31 Mayıs’a sona ereceği bildirildi.

Garanti Bankası'ndan emeklilere mayıs ayı müjdesi geldi. Promosyon oranları değişti

Emeklilere yüksek oranda promosyon veren bankalar arasında yer alan Garanti Bankası'ndan emekli vatandaşlarımıza yönelik müjde geldi. Banka tarafından emekli vatandaşlarımıza verilen promosyon oranları değişti. İşte yeni promosyon oranları.

garanti izocam iş birliği Haberi

garanti izocam iş birliği

Kolay ulaşılabilir çözümlerle Türkiye’nin iklim değişikliğiyle mücadelesine destek sağlayan Garanti BBVA, Bireysel Çatı Güneş Enerjisi Sistemi (GES) ürününden sonra Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı ürününü de hizmete aldı. Yalıtım ile enerji tasarrufu bilincini yayma ve bu sayede sürdürülebilir yapılar oluşturma misyonu ile hareket eden İzocam ile iş birliği gerçekleştiren Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı veriyor.

Konuyla ilgili konuşan Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, “Garanti BBVA olarak, 15 yılı aşkın süredir sürdürülebilir finans kapsamında pek çok yenilikçi ürün hayata geçirdik. İş dünyasında enerji verimliliğine dair uygulamaların arttırılmasını yeşil ve sürdürülebilirlikle bağlantılı kredilerle desteklerken, bireysel müşterilerimiz için de bu konuda pratik çözümler...