10 / 05 / 2024

Garantili Kooperatifçilik

Garantili Kooperatifçilik

Görev aldığı bölgelerde "atom vali" olarak anılan Turan Eren, oluşturduğu 'Garantili Kooperatifçilik' modeli ile yapmış olduğu 3. proje Pal City 2 Vali Konaklarının 17 Mayıs günü temelini atacak.

İzmir'de Halk Konut 2. Etap için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedeler için Türkiye’de ilk defa İzmir'de start verdiği kooperatifçilik modeli yüzleri güldürmeyi sürdürüyor. Halk Konut 2. Etap için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar...

Kooperatifçilik Proje Destek Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kooperatifçilik Proje Destek Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31060 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kooperatiften ev alırken nelere dikkat edilmeli?

Kooperatiften ev alırken nelere dikkat edilmeli? Ev alırken mağdur olmamak için ne yapmalı? Merak edilen soruların yanıtlarını kooperatifçilik konusunda uzman SMMM Evren Özmen verdi.

Batı Koop, Onur İnşaat ve CNT İnşaat'tan işbirliği protokolü!

Kooperatifçilik alanında İzmir'de lider olan Batı Koop, Onur İnşaat ve CNT İnşaat işbirliği ile dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için bir protokole imza attı.

Pal City 2 Vali Konakları'nın temeli ne zaman atılacak?

Görev aldığı bölgelerde "atom vali" olarak anılan Turan Eren, oluşturduğu 'Garantili Kooperatifçilik' modeli ile yapmış olduğu 3. proje Pal City 2 Vali Konaklarının 17 Mayıs günü temelini atacak.

Turan Eren Antalya'da dev konut projesini hayata geçirecek!

Emekli Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren, geliştirdiği "garantili kooperatifçilik" modeli ile dev bir konut projesini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Konut kooperatifçiliğinde mağdur oranı yüksektir!

Denizli Ticaret Odası'nda düzenlenen Kooperatifçilik konulu konferansta konuşan Vali Yardımcısı Tuncay Engin, konut kooperatifçiliğinde mağdur oranının yüksek olduğunu ifade etti. Engin kendisinin de bu mağdurlardan birisi olduğunu aktardı.

Ege-Koop'tan 5 bin TL peşinatla ev sahibi olma imkanı!

30 yılda 100 bin kişiyi mülk sahibi yapan Türk kooperatifçilik sektörünün güçlü ve güvenilir kuruluşu Ege-Koop, İzmir'i adeta bir gelin gibi süslemeye, İzmir'e modern kent parçalan kazandırmaya devam ediyor.

Eymen Park Begonya Evleri ilk etap teslimleri Ağustos'ta!

Banka kredisi desteği ile modern kooperatifçilik yaparak Çünür Yenişehir imar sahasında konut üreten Eyfa Yapı, 56 apart 36 Daireden oluşan 3. Etap Eymen Park Begonya Evleri için hazırlıklarını tamamladı.

Kooperatif Girişimciliği Eğitim Projesi uygulamaya konuluyor!

Türkiye Kooperatifçilik Stratejisi ve Eylem Planı”nda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı sorumluluğunda yer alan Kooperatif Girişimciliği Eğitim Projesi uygulamaya konuluyor. Bakanlık yazısı ilgili kurumlara gönderildi...

Ege Koop'tan Menemen'de 190 dairelik konut projesi!

Türk kooperatifçilik sektörünün güçlü ve güvenilir kuruluşu Ege Koop, İzmir'e, modern kent parçaları kazandırmaya devam ediyor. Ege Koop Menemen'de 190 dairelik konut projesi inşa ediyor.

Ali Aydın: Kayseri'de kooperatifçilik kangren oldu!

Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği (KAYİMDER) Başkanı Ali Aydın: "Kayseri'de kooperatifçilik kangren oldu, meslek kurumumuzun bir kaydının ve ahlakının olması ve sınıflandırılmasının yapılması lazım" dedi

Aydın'a 5 bin kişilik lise kampüsü inşa edilecek!

Aydın'da ikili eğitimleri tekli eğitime dönüştürmeyi hedeflediklerini belirten Töre, "Aydın merkezde 5 bin kişilik üniversite kampüsü gibi bir lise kampüsü yaptırıyoruz. Mayıs ayında bunun temeli atılacaktır" dedi

Garantili Kooperatifçilik Haberi

Garantili Kooperatifçilik

Malkara kaymakamlığı döneminde Türkiye'nin en büyük süt fabrikasını kuran. Antalya emekli vali yardımcısı Turan Eren'in, İdareciler Kooperatifi ve Pal City Yapı Kooperatifi ile yaptığı inşaatlar büyük bir beğeni gördü. Antalya Döşemealtı'da yaptığı 200 konutluk ilk projesini lansman aşamasında satan Eren. aynı bölgede yaptığı 402 konutluk Pal City 2 Vali Konakları projesinin temelini 17 Mayıs Salı günü üyeleri ile birlikte atacak. 

"KAMU SORUMLUĞUNA SAHİBİM" 

İnşaat sektörüne neden girdiğini anlatan Pal City Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkam Turan Eıen, Kamu terbiyesi ile özel sektörü birleştirerek başarıyı yakaladık dedi Görev yaptığını bölgelerde Turan Eren varsa hallederiz cümlesinin benim inşaat işine girmemdeki önemli motivasyon kaynağı oldu. Bizler devlet geleneğinden geliyoruz. 


Projeleri üretirken ve lıayata geçirirken maksimum yarar sağlama amacı ile çalışırız. Malkara Kaymakamlığım döneminde Türkiye'nin en...