30 / 04 / 2024

Gardenya 2 Sitesi

Gardenya 2 Sitesi

Gardenya 2 Sitesi kapsamında icradan daire satılıyor. Dairenin toplam bedeli 180 bin TL olarak belirlendi

İstanbul'da konut sitesi aidatları 2 yılda yüzde 300 arttı! Beşiktaş, Şişli, Üsküdar... İlçe ilçe aidatlar açıklandı!

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler vatandaşların tepkilerine neden olurken, son 2 senedeki zamlar yüzde 300'e yaklaştı. Peki hangi ilçede konut sitesi aidatları ne kadar?

Dilovası Modern Sanayi Sitesi 2. Etap'ta atölyeler satışta! 120 ay vade fırsatıyla! 

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nin 2. etabında yer alan atölyeler 120 ay vade ve banka kredili ya da 60 ay vade 0 faiz fırsatıyla satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatı 37 bin TL'den başlıyor...

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

Başkent Ankara'da 2+1 ve 3+1 konutlar satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya ilçesi, Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 30 adet konut ile 1 adet dükkanı satıyor. İşte 2+1 ve 3+1 konutlar ile dükkanın fiyat bilgileri...

Ankara Büyükşehir, Güneypark 1 ve Güneypark 2'deki 46 konut ile 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ev almak isteyenlere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Çankaya'daki Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 46 konut ile 1 dükkanı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Tuzla Tıp Kent Sitesi'ndeki 2 blok yıkılıyor!

Son günlerde sık sık depremle gündeme gelen Tuzla'da Tıp Kent Sitesi'ndeki 2 blok yıkılıyor.

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Hadise Bodrum Novron Sitesi'nde 2 milyon Euro’ya villa aldı!

Hadise, Türkiye’deki ilk yatırımını Bodrum-Yalıkavak’a yaptı. Novron Sitesi’nden 2 milyon Euro’ya (10 milyon TL) villa aldı.

Gardenya Torbalı'nın 2. etabı başladı!

İzmir’deki ilk projeleri olan Gardenya Torbalı’nın ilk etabını geçen sene tamamlayan Manas Grup, 2. etaba da bu yıl başladı.

Maltepe Ofisim İstanbul Sitesi'nde 4.2 milyon TL'ye satılık ofis!

İstanbul Anadolu 2. İcra Dairesi, Maltepe ilçesinde yer alan Ofisim İstanbul Sitesi'ndeki gayrimenkulü 4 milyon 250 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihale tarihi 11 Eylül 2017 olarak belirlendi.

Rize Yakut 2 Sitesi'nin F Blok'u teslim edildi!

Rize Gülbahar Mahallesi'nde riskli yapı olarak tespit edilip yıkılan ve Ribelsan tarafından yeniden inşa edilen Yakut 2 Sitesi'nin F Blok'u tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi.

Gardenya 2 Sitesi Haberi

Gardenya 2 Sitesi


KADIKÖY 4. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN GAYRİMENKULÜN AÇIK ARTTIRMA İLANI


2011/32 TAL

SATILMASINA KARAR VERİLEN G.MENKULÜN CİNSİ KIYMETİ ADEDİ EVSAFI:

Bir borçtan dolayı satılmasına karar verilen taşınmazın işbu satış ilanının tapuda adresi bulunmayan ilgililere ve tebligat yapılamayan ilgililere İ.İ.K.nun 127. maddesi uyarınca tebligat yerine kain olacağı ilan olunur.


TAPU KAYDI: Tapuda Ataşebir ilçesi, K.Bakkalköy matı 1865 Ada, 1 parselde kayıtlı 19711.00 m! yüzölçümlü, taşınmaz üzerine kuru Taşınmaz bahçeli kargir apartmanların kat mülkiyeti A8 Blok 10. kat 44 nolu bağımsız bölüm sayılı taşınmazın 1/2 hissesidir.

MEVKİİ: Taşınmaz Ataşehir ilçesi Atatürk Mah. Turgut özal Bulvarı ve Dicle sokakların kesiştiği yerde bulunan Turgut Özal Bulvarından 3 kapı numarasını alan etrafı çevrili kapısında güvenliği olan betonarme karkas sistemde yapılı Gardenya 2 sitesi olarak bilinen sitede yer alan 5. Blok 10....