07 / 05 / 2024

Garipşah Tunçer

Garipşah Tunçer

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Garipşah Tunçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Afet bölgesinde 118 müteahhit, 192 yapı sorumlusu, 23 yapı sahibi tutuklu!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, deprem soruşturmaları çerçevesinde tutuklananlardan 118'inin müteahhit, 192'sinin yapı sorumlusu, 23'ünün de yapı sahibi olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Bakan Tunç: Boş evini kiraya vermeyene ceza değil, teşvik verilebilir

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, boş tutulan ve kiraya verilmeyen evler ile ilgili gerek vergisel anlamda gerek diğer anlamlarda bir teşvik sistemi getirilebileceğini belirtti. Bakan Tunç, bu konuda cezai yaptırımın en son düşünülecek şey olabileceğini söyledi.

Bronze Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bronze Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tunç Eröge tarafından kuruldu.

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 27 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler diğer betonarme evlere göre farklı yapılardır. Son dönemin popüler yapılarından olan bu ahşap evleri diğer yapılardan ayıran farklılıklar nelerdir? İşte araştırılan detaylar!

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sara Naz Tunçer ve Tuğba Tunçer Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Random Premium Otelcilik Turizm Organizasyon Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Random Premium Otelcilik Turizm Organizasyon Dış Ticaret Şirketi Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mehmet Şahin Altunkaynak ve Ümit Tunçer tarafından  kuruldu.

Tkt Yapı Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tkt Yapı Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Avcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Kıvanç Kılıç ve Onur tunçer ortaklığında kuruldu.

Erşah Palet Harfiyat Nakliye İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Erşah Palet Harfiyat Nakliye İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İmdat Ceylan tarafından kuruldu.

Tunçhan Metal Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tunçhan Metal Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da Hasan Levent Tunçer tarafından kuruldu. 

Wetech Mühendislik Taahhüt Teknik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wetech Mühendislik Taahhüt Teknik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Yıldırım ve Şahin Tunçer ortaklığında kuruldu.

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Tunçer tarafından kuruldu. 

Garipşah Tunçer Haberi

Garipşah Tunçer

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Garipşah Tunçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu. 


Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1.     Her türlü mermer, granit, doğal taş ve bunlardan mamül ürünlerin alım, satımını,ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek, 2.      Her türlü mermer, granit, doğal taş ve bunlardan mamül ürünlerin imalatını dekorasyon işlemesini, uygulamasını ve montajını yapmak, yaptırmak, İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü kesilebilir ve parlatabilir tüm taşlar; mermer, granit, diahaz, travarten, oniks,bozalt gibi taşların aranması, çıkartılması, işlenmesi, alım satımı,ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek 3.     İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri,tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı,...