24 / 07 / 2024

Garnizon Şehitliği Anı ve Sunum Binası açılış

Garnizon Şehitliği Anı ve Sunum Binası açılış

BURSA Büyükşehir Belediyesi, şehitlerine sahip çıkıyor. Belediye tarafından Pınarbaşı Şehitliği'ndeki inşaatı tamamlanan 'Garnizon Şehitliği Anı ve Sunum Binası', Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümünde hizmete açıldı.

Son dakika! Dolar 30 TL eşiğini geçti! Dolar yatırımcıları müjde! 11 Ocak 2024 dolar/TL kuru!

Dolar yatırımcılarının heyecanla beklediği an geldi Dolar kuru bugün saat 10:30 itibariyle 30 lira eşiğini geçti. İşte dolarda son dakika gelişmesi...

Kamu çalışanları zammı konusunda anlaşmazlık devam ediyor: İşte son gelişmeler!

Milyonlarca memurun beklediği an geldi, sonuçlanma tarihi açıklandı! Memur camiası için heyecanla beklenen gelişme sonunda gerçekleşti.

Çalışmayana, emekliye ve çalışana devlet desteği! Anında tek şartla 2500 TL yardım!

Emekli vatandaşa, çalışana, çalışmayan kişilere devlet desteğinde bulunulacak. İşte detaylar!

Dolar 19 lira olacak! Yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi! Hemen bakın çok acil!

Fed'in 21 Eylül'de açıkladığı karar doları yükseltmeye başladı. Bu yükselişle birlikte herkes doların 19 lirayı göreceği anı beklemeye başladı. Dolar 19 lira olacak! Yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi! Analistler açıkladı. İşte o açıklama...

Piyasayı sallayan çeyrek altın fiyatı haberi! Bu veriler açıklandığında almadıysanız artık unutun

Altın fiyatları küresel jeopolitik riskler ve Merkez Bankalarının faiz artırımlarına ilişkin "şahin" açıklamaları nedeniyle beklenen sıçramasını henüz yapmadı. Piyasada ise altının dikey hareketlilik dönemine gireceği an kollanıyor. Bu veri altın fiyatlarını uçuracak!

OPPO'nun bu modelleri Türkiye'ye geldiği an ortalığı sallayacak! İşte OPPO K10 ile K10 Pro'nun özellikleri ve fiyatları

Çin menşeili OPPO K serisi tanıtıma çıkardı. K10 modeli 120 Hz yenileme hızını kullanabilirken, 6.59 inç LC ekrana sahip. Cihaz aynı zamanda 8 çekirdekli işlemciye de sahip. Tüm bunlara ek olarak 60 dakikada 2,75 GHz tepe frekansı ya da Mali-G610 olabiliyor.

Tapuda rayiç değer ve gerçek rayiç bedel arasındaki fark ortadan kalkıyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, gayrimenkulün gerçek değerinin hesaplanması için başlattığı çalışmayı bitirdi. Uygulama ile rayiç değer ve gerçek rayiç bedel arasındaki fark ortadan kalkacak. Tapu Genel Müdürü Zeki Adlı, “Sistem çalışır vaziyette istendiği an uygulamaya alabiliriz” dedi.

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptali hakkında açıklama! 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesine ilişkin mahkemece verilen yürütmeyi durdurma kararına ilişkin şunları söyledi; "Bize resmi yazı geldiği an itibarıyla tüm belgelerimizi belediye olarak vereceğiz, sonucu hep birlikte bekleyeceğiz" 

Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı'na verdiği mektupta neler var?

Kanal İstanbul için, hükümet “Yapacağım” diyor, İmamoğlu ve CHP “Yaptırmam, yapamazsın” yanıtını veriyor. Önceki gün Cumhurbaşkanı'nın katıldığı Akıllı Şehirler ve Belediyeler Toplantısı’na İmamoğlu’nun Erdoğan’a mektup verdiği an damgasını vurdu. Peki mektupta neler var?

Pelin Akil ve Anıl Altan Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı!

4 aylık hamile olan oyuncu Pelin Akil, doğum hazırlıklarına başladı. Genç oyuncu, yine oyuncu eşi Anıl Altan’la Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı.

Anıtkabir'in imar planı değişti!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Anıtkabir Koruma Amaçlı İmar Planı değişti. Yeni plan değişikliği, Anıtkabir arazisinde yapılaşmanın önünü açtı.

Gebze'ye metro geliyor!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit'teki şehitliği ziyaret etti. Işık, ziyaret sırasında Gebze'ye metro müjdesi verdi. Bakan, ''2018'in sonuna kadar metronun temelini atacağız'' diye konuştu.

Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan Alsancak Stadı'na onay!

Yenilenme süreci devam eden İzmir'deki Alsancak Stadı projesinde bir adım daha atıldı. Öngörülen İmar Planı Değişikliği, Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından kabul edildi.

Garnizon Şehitliği Anı ve Sunum Binası açılış Haberi

Garnizon Şehitliği Anı ve Sunum Binası açılış

BURSA Büyükşehir Belediyesi, şehitlerine sahip çıkıyor. Belediye tarafından Pınarbaşı Şehitliği'ndeki inşaatı tamamlanan 'Garnizon Şehitliği Anı ve Sunum Binası', Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümünde hizmete açıldı. Programa katılan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursa Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Seyfullah Saldık, açılış töreni öncesinde şehid mezarlarına karanfil koydu. Programda duygusal anlar yaşandı. 

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "Bugün Bursa'da, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Tarih şuurunu çocuklarımıza doğru aktarmalıyız" derken; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, "Dünya tarihine geçen değerlerimize sahip çıkıyoruz. 

Çanakkale'de en çok şehidi veren kent Bursa'ydı, yitirdiğimiz 117 şehidimiz Pınarbaşfnda yatıyor. Vatanımızı bizlere emanet eden ve bu topraklar uğruna şehid düşen atalarımıza vefa borcumuz var" diye konuştu. 


Yeni...