02 / 05 / 2024

gaü

gaü

Girne Amerikan üniversitesi (GAÜ), 30'uncu akademik yılını kutlamaya hazırlanırken, Avrupa Mimarlar Konseyi'nin (ACE) kuruluşunun 20. yılı kapsamında hazırlanan "Avrupa'da Sürdürülebilir Mimarlık" sergisine ev sahipliği yapıyor.

GAÜ'de doğa ve çevre dostu Avrupa mimarisi sergileniyor!

Girne Amerikan üniversitesi (GAÜ), 30'uncu akademik yılını kutlamaya hazırlanırken, Avrupa Mimarlar Konseyi'nin (ACE) kuruluşunun 20. yılı kapsamında hazırlanan "Avrupa'da Sürdürülebilir Mimarlık" sergisine ev sahipliği yapıyor.

Gaıa Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaıa Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Gaı Mimarlık Ve İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Gaı Mimarlık Ve İç Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile B.Merve Aybüke Cüceler ve Irmak Ekim ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Havalimanı havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezi olacak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, “Bir teknoloji üssü gibi hizmet verecek ve dünyanın en akıllı havalimanlarından biri olacak İstanbul Yeni Havalimanı, havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezlerinden biri olacak" dedi..

İGA'dan İstanbul Havalimanı işçileri hakkında açıklama!

İstanbul Havalimanı projesi yüklenicilerinden DSG İnşaat Limited şirketi ve İGA arasındaki yaşanan sürece ilişkin basın açıklaması yaptı...

CHP'li Aykut Erdoğdu'dan İstanbul Havalimanı açıklaması!

Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu, "İGA, İstanbul Havalimanı 2018 yılı ücret tarifesini avro üzerinden açıklamış ve hemen hemen tüm hizmetlerin fiyatlarına yüzde 30 zam yapmıştır" dedi...

İGA’dan dolandırıcılara dikkat uyarısı!

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, bazı sosyal medya platformlarında yayılan havalimanı bünyesinde çalıştırılmak üzere iş güvenceli başvuru alındığına dair aslı olmayan paylaşımlar hakkında uyarı yaptı. 

İstanbul Havalimanı'nda akıllı teknoloji farkı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İstanbul Havalimanı için bilişim teknoloji altyapısı, havacılık sistemleri tasarımı ve uygulanması için kurulan İGA Bilişim hakkında konuştu.

İstanbul Havalimanı 42 ayda tamamlandı!

İstanbul Havalimanı açılış töreninde konuşan İGA Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz, "Bugün açılışını yaptığımız ilk faza 7,5 milyar avro yatırdık. Cumhurbaşkanımızın sahiplenmesi sayesinde bütün engelleri aşarak 42 ayda tamamladık. Bu bir dünya rekorudur." dedi...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın işletme sertifikası İGA'ya verildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın işletme sertifikasının İGA'ya teslim edildiğini söyledi. 4 Temmuz'da başlayan sürecin tamamlandığını söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'na yurtdışından teklif!

Yeni Havalimanı’nı inşa eden ve işletmesini yapacak İGA'nın ortaklarından Cemal Kalyoncu, yarın açılacak havalimanıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kadri Samsunlu 7 soruda İstanbul Yeni Havalimanı'nı anlattı!

İstanbul Grand Airport (İGA) firmasının CEO'su Kadri Samsunlu, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilişkin BBC Türkçe'nin sorularını yanıtladı. Samsunlu, "Yaptığımız işleri sözleşme ve kanunlar çerçevesinde yapıyoruz" dedi.

İGA'nın reklam filmine büyük ilgi!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda açılış için geri sayım başladı. İGA, büyük açılış için ‘Zafer Anıtı’ temalı reklam filmini yayına aldı. Film büyük ilgi gördü.

45 soruda İGA!

İlk fazının açılışına sayılı günler kalan İGA İstanbul Yeni Havalimanı tamamlandığında, dünyanın en büyük havalimanı olacak..

gaü Haberi

gaü

Girne Amerikan üniversitesi (GAÜ), 30'uncu akademik yılını kutlamaya hazırlanırken, Avrupa Mimarlar Konseyi'nin (ACE) kuruluşunun 20. yılı kapsamında hazırlanan "Avrupa'da Sürdürülebilir Mimarlık" sergisine ev sahipliği yapıyor. Avrupa'nın çeşitli bölgelerinden sürdürülebilirlik açısından en iyi mimari uygulama örneklerini içeren ve 25 Avrupa ülkesinden 32 projeyi kapsayan sergi 28 Şubat tarihine kadarGAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sergilenecektir. "Avrupa'da Sürdürebilir Mimarlık Sergisi" Türkiye Mimarlar Odası tarafından Türkçe ve İngilizce şeklinde sunuma hazırlanmış ve TMMOB MimarlarOdası, GAÜ Çevre ve Doğa Araştırma Uygulama Merkezi ve GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle Kıbrıs'ta ilk kez Girne Amerikan Üniversitesinde sergilenmektedir. 

Avrupa'da Sürdürebilir Mimarlıksergisinin açılış törenine GAÜ CEO'su ve GAÜ Doğa ve Çevre Araştırma ve Uygulama Merkezi Başkanı Yrd. Doç. 

Dr. Asım Vehbi, GAÜ Genel Sekreteri Yrd....