06 / 05 / 2024

Gayrettepe-Bağcılar Metrosu ne zaman açılacak

Gayrettepe-Bağcılar Metrosu ne zaman açılacak

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Gayrettepe-Bağcılar Metrosu'nun bu yıl hizmete açılacağı bilgisini verdi. Aydın, ''Yapımı hızla devam ediyor ve artık sonlara doğru geliniyor'' açıklamasında bulundu.

Bağcılar'daki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Rezerv Yapı Alanı Mahmutbey Mahallesi, 15 Temmuz Mahallesi ve Güneşli Mahallesinde Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Bağcılar Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine ilişkin son durum hakkında bilgi paylaştı. 

Bağcılar Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi'ne onay verildi!

Bağcılar Belediyesi'nin kentsel dönüşüm uygulamalarındaki problemlerin çözülebilmesi, dönüşüm sürecinin iyileşmesi ve bütüncül şekilde yönetiminin yapılması amacıyla hazırladığı "Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi"ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde son dakika gelişmesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, İstanbul Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında hız kesmiyor. Peki KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde son durum ne? 

Bağcılar Kirazlı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'ın Kirazlı Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları devam ediyor.

Bağcılar'daki Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nin yüksekliği 112 metre oldu!

İBB tarafından 100 metre yükseklik sınırı koyulan Medipol Üniversitesi’ne bağlı Bağcılar Medipol Mega Hastaneler Kompleksi’nde yükseklik 112 metreye ulaştı...

Bağcılar Pınarkent Sitesi'nde tapu sevinci!

Bağcılar Yenimahalle'deki Pınarkent Sitesi'nde yeni evlerine kavuşmak için heyecanla bekleyenler dairelerine kavuştu. Pınarkent Sitesi'ne Venara Bağcılar adı verildi...

Lokman Çağırıcı Bağcılar projelerini açıkladı!

Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, ‘ustalık’ dediği üçüncü dönemine girmeyi hedefliyor. Çağırıcı bu hedefleri kamuoyuna açıkladı. Yeni Gençlik Merkezi’nden Şehir Kütüphanesi’ne kadar çok sayıda dev eseri anlatan Çağırıcı, “Projelerimizin yüzde 70’e yakını gençlere dönük” dedi.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Gayrettepe-Bağcılar Metrosu bu yıl açılıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Gayrettepe-Bağcılar Metrosu'nun bu yıl hizmete açılacağı bilgisini verdi. Aydın, ''Yapımı hızla devam ediyor ve artık sonlara doğru geliniyor'' açıklamasında bulundu.

Bağcılar Mahmutbey plan tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi'ne bağlı Mahmutbey Mahallesi'ndeki 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı. İmar planı 19 Haziran'da askıdan indirilecek..

Luxera Güneşli Bağcılar fiyat!

Luxera Gayrimenkul tarafından Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Luxera Güneşli'de fiyatlar 399 bin liradan başlangıç gösteriyor.. 

Gayrettepe-Bağcılar Metrosu ne zaman açılacak Haberi

Gayrettepe-Bağcılar Metrosu ne zaman açılacak

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, ulaşım alanında yapılan yatırımlarla ilçenin çağ atladığını açıkladı. Aydın, raylı sistem yatırımları sayesinde vatandaşların daha hızlı, daha güvenli ve daha konforlu ulaşım imkanına sahip olacağını söyledi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Gayrettepe-Bağcılar metrosunun önemli bir kısmının ilçeden geçtiğini vurgulayan Başkan Aydın, "Şu an yapımı hızla devam ediyor ve artık sonlara doğru geliniyor. Büyükşehir belediyemiz bu yıl sonu itibarıyla inşallah hizmete açmayı düşünüyor ve açıldığında, Taksim-Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane yönlerine yolcularımız metroyla çok rahat gidebilecek. Bu yatırımlardan biri Kabataş-Mecidiyeköy- Mahmutbey metro hattı. Bu hat Avrupa yakasının ilk tam otomatik sürücüsüz metro hattı olacak. Alibeyköy, Akşemsettin, Veysel Karani ve Yeşilpınar'ın da aralarında bulunduğu 18 durak yer alacak. Alibeyköy istasyonunda Eminönü- Eyüpsultan-Alibeyköy tramvay hattı, Mecidiyeköy istasyonunda Yenikapı-Hacıosman metro hattı ve...