13 / 05 / 2024

gayrettepe istasyonu

gayrettepe istasyonu

Şişhane Hacıosman metro aktarması; Taksim istasyonu, şişhane istasyonu, Şişli Mecidiyeköy istasyonu, Gayrettepe istasyonu ve Hacıosman istasyonuna sağlanabiliyor. Yapılacak aktarmalar şematik olarak haberimizde yer alıyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın 9'uncu ve son istasyonu olan Gayrettepe istasyonunun çok yakında açılacağının müjdesini verdi. 

Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro istasyonu açılıyor...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın, İstanbul Havalimanı-Kağıthane kısmının geçen sene hizmete alındığını açıklayan Uraloğlu, bu senenin ilk çeyreğinde Kağıthane-Gayrettepe kısmını da hizmete açmayı planladıklarını kaydetti. İşte ayrıntılar...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonu yakın zamanda hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonunun yakın aylarda hizmete açılması için çalışmaların yoğunlaştığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

The Leos Residence İstanbul Gayrettepe'de yükseliyor!

Aralık ayında Gayrettepe’de kapılarını misafirlerine açan The Leos Residence, modern, şık ve rahat daire konseptleriyle lüks ve konforu bir arada sunuyor..

Remzi Aydın’dan Eminönü Alibeyköy tramvay hattı açıklaması!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eminönü’nden Alibeyköy’e uzanan tramvay projesinin tamamlanmış olduğunu da belirten Başkan Aydın “Onun dışında Bağcılar – Beşiktaş – Gayrettepe metrosu Eyüp’ten geçiyor, 4 tane istasyonu bizde" dedi

Adana Seyhan'da icradan 3 milyon TL'ye akaryakıt istasyonu!

Adana Seyhan'da bulunan 366.00 metrekare yüzölçümüne sahip akaryakıt istasyonu Adana 10. İcra Dairesi tarafından 13 Nisan 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Çatalca'ya Deprem İzleme İstasyonu kurulacak!

Doç Dr. Oğuz Gündoğdu Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı ziyaret etti. Kuzey Marmara fay hattındaki gelişmeleri takip edecek deprem izleme istasyonu kurma projesi hakkında bilgi verdi.

Kadıköy, Taksim ve Gayrettepe’de metro istasyonları su sızdırıyor!

Esra Boğazlıyan birkaç gün önceki yazısında Kadıköy Kartal Metrosu’nun Yeni Sahra İstasyonu’ndaki sızıntıyı gündeme getirmişti. Boğazlıyan bugünkü yazısında da Kadıköy, Taksim ve Gayrettepe’de metro istasyonları su sızdırdığını dile getirdi...

Çankırı Çerkeş'te 2.5 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Çankırı, Çerkeş İlçesi'nde bulunan 13.221,21 metrekare yüzölçümüne sahip akaryakıt istasyonu Çerkeş İcra Dairesi tarafından 19 Mart 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihaleye çıkıyor.

Praktiker Pratik Mağazası'nı Gayrettepe'de açtı!

Praktiker, Türkiye’nin ilk Praktiker Pratik mağazasını İstanbul - Gayrettepe’de açtı. 300 metrekare büyüklüğündeki mağazada iş yeri, ev ve bahçe için gereken 4 bin ürün çeşidi bulunuyor.

İlimtepe'de 7 milyon TL'ye ticari alan ve akaryakıt istasyonu!

İlimtepe Mahallesi'ndeki akaryakıt istasyonu ile ticari alanı satışa çıkardı. İhalelerin 14 Ocak 2015 tarihinde yapılacağı gayrimenkullerin toplam bedeli 7 milyon 34 bin 875 TL olarak belirlendi.

Eskişehir'de 2 milyon 500 bin TL'ye satılık benzin istasyonu!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi'nde yer alan 4.747,82 metrekare yüzölçümüne sahip olan benzin istasyonu Eskişehir 6. İcra Dairesi tarafından 2 Şubat 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arasında ihale ediliyor.

1970 yılında Mecidiyeköy ile Gayrettepe arasında üst yol inşa edilecekmiş!

1970 yılında Mecidiyeköy ile Gayrettepe arasında 935 metre uzunluğunda üst yol yaptırılacakmış. Ali Samiyen Stadı önünde yapılacak olan üst yol, 6 şeritli olacakmış ve mevcut caddenin üstüne inşa edilecekmiş.

gayrettepe istasyonu Haberi

gayrettepe istasyonu


Şişhane Hacıosman metro aktarması!


Taksim istasyonu...

M2 Şişhane Hacıosman metro hattına bağlı olan Taksim istasyonu, F1 Taksim-Kabataş Füniküler hattı, Tünel Nostaljik Tramvayı ve Taksim Otobüs Durakları birbirine bağlanıyor. İstasyon içerisindeki bağlantılar kullanılarak Şişhane ve Füniküler hatlarına geçilebiliyor.  Şekilde gösterilen 1 yönü takip edildiğinde Tünel Nostaljik Tramvayı ile İstiklal Caddesi ve Tünel istikametine gidiliyor. 2 yönünde bulunan Otobüs durakları ile Avrupa ve Anadolu yakasındaki birçok noktaya ulaşmak mümkündür. 





Şişhane istasyonu...

M2 Şişhane Hacıosman metro hattına bağlı olan Şişhane istasyonu, şekildeki yönde ilerleyerek Tünel...