22 / 05 / 2024

Gayrettepe projesinde teslimler

Gayrettepe projesinde teslimler

Cemre inşaat tarafından hayata geçirilen Gayrettepe Zehra apartmanında teslimler yaklaşırken satışta son 1 adet daire bulunuyor.

Pendik Velibaba projesinde teslimler Haziran 2025'te!

Karagülle İnşaat tarafından Pendik'te yükselen Pendik Velibaba projesinde teslimler Haziran 2025'te yapılması planlanıyor. Peki Pendik Velibaba projesinde hangi konut tipleri var? Pendik Velibaba projesinde konut fiyatları ne kadar?

Beyaz İnşaat Gayrettepe 25 projesinde teslimler bir yıl sonra!

Beyaz İnşaat tarafından Gayrettepe'de yükselen Gayrettepe 25 projesinde teslimlerin bir yıl sonra yapılması planlanıyor. Peki Gayrettepe 25'te konut fiyatları ne kadar? Gayrettepe 25'te hangi tip konutlar var? İşte Gayrettepe 25 projesiyle ilgili ayrıntılar...

Mesa Panorama Maltepe'de teslimler başladı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın İstanbul Anadolu yakasında bulunan Mesa Panorama Maltepe projesinde teslimler başladı. İşte detaylar...

TOKİ'nin 4 yeni projesinde teslimler başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 4 yeni projesinde teslimler başladı. İşte TOKİ tarafından sahiplerine teslim edilecek olan o projeler...

İzmit Meditorium'da teslimler Haziran 2024'te!

Solin İnşaat tarafından İzmit'in merkezinde sadece sağlık çalışanları için yapılan Meditorium projesinde teslimler Haziran 2024'te. Meditorium'da ofis fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Koru Vip Villaları'nda teslimler ilkbaharda!

Koru Vip Villaları projesinde teslimler ilkbaharda yapılacak. Peki Koru Vip Villaları'nda evlerin büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

150 milyon dolara mal olan Meydan Ardıçlı konut projesinde teslimler başlıyor!

Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesinde geri sayım başladı. Proje kapsamında bin 681 konut ve 125 ticari ünite inşa edilecek. 

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Boss4 İnşaat Alya Dolunay’da teslimler başladı!

Boss4 İnşaat imzası ile hayata geçirilen Alya Dolunay projesinde teslimler başladı. İstanbul Beylikdüzü’de inşa edilen Alya Dolunay projesi, kentsel dönüşümün en güzel örnekleri arasında yer alıyor.

Alya Bella villalarında teslimler başladı!

BOSS4 İnşaat’ın Beylikdüzü’nde inşa ettiği ve 12 lüks villanın yer aldığı ‘Alya Bella’ projesinde teslimler başladı.

Polat Holding’in Duna Pearl Projesinde teslimler başladı! 

Türkiye’nin köklü ve güvenilir markaları arasında yer alan Polat Holding'in Budapeşte'de 75 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirdiği Duna Pearl projesinde teslimler başladı.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri'nde teslimler başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 1. Etap projesinde teslimler başladı.  Temeli 25 Mayıs 2021 tarihinde atılan KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri projesinde 664 konut ve 14 dükkan olmak üzere toplam 678 bağımsız birim yer alıyor.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslimler yapıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin sürdürdüğü Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesinde bitirilen 224 konutun anahtarı sahiplerine teslim edildi.

Gayrettepe projesinde teslimler Haberi

Gayrettepe projesinde teslimler

Şehrin tam göbeğinde, Şişli ve Beşiktaş ilçelerinin arasında, E5 ve Boğaziçi köprü yolunun yanında, metro ve metrobüse 5 dk lık yürüme mesafesinde bir semt olan Gayrettepe’de , son yıllarda kentsel dönüşüm rüzgarları esiyor. Semti önemli kılan sadece merkezi lokasyonu değil üstelik, aynı zamanda üst gelir grubundan ailelerin tercih ettiği sakin, nezih bir semt olması. Bölge, Hastanelere, otellere, okullara, alışveriş merkezlerine, bankalara ve iş merkezlerine yakınlığı ile tüm sosyal ihtiyaçları karşılayabiliyor.

Zehra apartmanında satışta son 1 dairemiz kaldı daire 2 oda salon 100m2 olup fiyatı 1.250.000,TL ‘dir.



Projenin satış ve pazarlamasını Reha medin Emlak Hizmetleri Gayrettepe şubesi brokerı Oktay Günüç tarafından...