30 / 04 / 2024

gayrimemkul yatırım geri dönüş süreleri

gayrimemkul yatırım geri dönüş süreleri

İstanbul'da gayrimenkul yatırımında geri dönüş süreleri uzadı. Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, İstanbul'da ortalama geri dönüş sürelerinin 22 yıl olduğunu ifade etti.

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

İstanbul'da ev yatırımında geri dönüş süresi uzadı!

İstanbul'da gayrimenkul yatırımında geri dönüş süreleri uzadı. Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, İstanbul'da ortalama geri dönüş sürelerinin 22 yıl olduğunu ifade etti.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Konut yatırımı yapmanın artıları ve eksikleri!

Konut yatırımlarının geri dönüş süreleri uzadı. Geri dönüş süresi İstanbul için 26 yıl, Ankara için 25 yıl, İzmir için 24 yıl olarak hesaplandı. Peki, yatırım amaçlı konut alımının avantajı nedir? İşte o haber...

Konut yatırımında geri dönüş süresi ne olmalı?

Area Danışmanlık Yöneticisi Murat Binici "Konut yatırımında geri dönüş süresi ne olmalı? Rezidans mı, daire mi?" başlıklı yazısını kaleme aldı..

Yatırım amaçlı konut alımı artacak!

Konut kredilerinde faizlerin düşmesi ile birlikte yatırım amaçlı konut alımı da hız kazanacak. Konut yatırımında geri dönüş süresinin kısalması konutların getirisini artıracak. 

Kuzey Kıbrıs'ta yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl!

Kuzey Kıbrıs'ta Loka Holiday Homes adında yeni bir yatırıma başlayan Akol Group CEO’su Niyazi Şanal, burada yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl olduğunu söylüyor..

Zeytinburnu‘nda konut yatırımının geri dönüş süresi 19 yıl!

Konut yatırımının geri dönüş süresinin 19 yıl olarak açıklandığı Zeytinburnu‘nda konut fiyatları son 5 yılda yüzde 77 artış gösterdi. 

İstanbul’da konut yatırımının geri dönüşü dünya şehirleriyle aynı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu olarak faaliyet gösteren endeksa.com’un verilerine göre İstanbul’da konut yatırımının geri dönüş süresi 21 yıl. İstanbul, geri dönüş süresinde Madrid, Kopenhag ve Brüksel ile aynı seviyede.

KKTC, yatırım yapılmayan turizm arazilerini geri alacak!

KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, yatırım yapılmayan turizm arazilerin geri alınacağını açıkladı.

Denge Yatırım pay geri alımı bildirisini yayınladı!

Denge Yatırım Holding bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Denge Yatırım pay geri alımı bildirisini yayınladı.

Mehmet Şimşek: Yatırım yapılabilir notumuza geri döneceğiz!

Türkiye'de sisteme ilişkin taşların yerine oturması ve reform seferberliğiyle kredi notunun yükseleceğini belirten Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Biz iddialıyız... Yatırım yapılabilir kategorideki notumuza geri döneceğiz" dedi.

gayrimemkul yatırım geri dönüş süreleri Haberi

gayrimemkul yatırım geri dönüş süreleri

İstanbul'un 39 ilçesinde gayrimenkul yatırımında geri dönüş süreleri 46 yıla kadar çıktı. Geçtiğimiz yıllarda bu süre 10 yıl olarak hesaplanmıştı. En yüksek geri dönüş süresi İstanbul'un en güzel semtlerinden biri olan Beykoz'da gözlendi. Beykozda geri dönüş süresi 46 yıl olarak kaydedildi. İlçede konut satış bedelleri 1.782.450 TL olarak ifade edildi. Beykozu Beşiktaş ve Bakırköy izledi. Beşiktaş'da konut satış fiyatları 1 milyon 373 bin 190 TL olarak hesaplanırken Bakırköy'de 1 milyon 134 bin 510 TL olarak açıklandı. 

Geri dönüş süresi son yıllarda uzayan ilçelerden biri de Sarıyer. Sarıyer'de geri dönüş süresi 30 yıl olarak hesaplandı. Sarıyer'de  1 milyon 406 bin 853 TL değerinden bir evin kira bedeli  3 bin 364 lira olarak kaydedildi. 

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, İstanbul'un 39 ilçesinde...