09 / 05 / 2024

Gayrimenkul alınması gereken bir dönemmi

Gayrimenkul alınması gereken bir dönemmi

Emlak uzmanları küçük yatırımcıların sırtından büyük kazançlar elde etmek isteyen fırsatçılara karşı en güvenli limanın halen gayrimenkul olduğu görüşünde.

Gayrimenkul alırken kazanmanın kuralı açıklandı! İşte o yöntem

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin aklındaki en önemli sorulardan biri de, nereden nasıl bir mülk alınması gerektiği.  İş adamı ve yazar Robert Kiyosaki en önemli kuralın iyi sokaktaki en kötü evi almak olduğunu söyledi.

Avrupakent GYO, Avrupa Residence Yamanevler'den 415 milyon TL'ye 23 adet gayrimenkul alıyor!

Avrupakent GYO tarafından, İstanbul Ümraniye'de yükselen Avrupa Residence Yamanevler'den 415 milyon TL'ye 23 adet gayrimenkul alınmasına karar verildiği açıklandı. İşte o satın alma ile ilgili detaylar...

Tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınmasıyla mağduriyetlerin önüne geçilecek!

Türkiye Yapı Tasarruf Finansman Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınması ile ilgili açıklama yaptı.

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Damoun Bagheri Kordmahaleh ve Mohamad Khedmatı ortaklığında kuruldu.

Özderici GYO'dan gayrimenkul alım ve satım açıklaması!

Özderici GYO'nun Tebliğ'de belirtilen ekspertiz değerinin yüzde 95'inin altında bir satış bulunmamakta ve aynı dönemde şirket portföyüne bir gayrimenkul alım işlemi bulunmamakta

Laboratuvar İzin Belgesi Almak İçin Yapılan Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğ!

Laboratuvar İzin Belgesi Almak İçin Yapılan Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğ 31372 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Metin Feyzioğlu gayrimenkul alım-satımlarının avukat eşliğinde yapılmasını önerdi!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul alım ve satımlarının avukat eşliğinde yapılmasının, alıcı ve satıcıları hukuken korumaya alacağını söyledi.

Metin Feyzioğlu'ndan gayrimenkul alım satımı açıklaması!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada, "Tapuda gayrimenkul alım satımlarında avukatın da orada olmasını istiyoruz" dedi.

Büyüme rakamları, yabancı gayrimenkul alıcısını pozitif etkiliyor!

Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven, dün açıklanan sektör bazlı büyüme rakamları ve inşaat sektöründeki büyüme hacminin yabancı gayrimenkul alıcısını pozitif etkilediğini söyledi.

Hatay’da riskli binalarda oturanlar önlem alınmasını istiyor!

Birinci derece deprem kuşağında bulunan ve üç büyük fay hattı üzerinde yer alan Hatay’da kolonların çürüdüğü eski yapılarda oturan vatandaşlar, yetkililerden önlem alınmasını talep etti.

Fıx Constructıon İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Tadilat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fıx Constructıon İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Tadilat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Deniz ve İnan Akinci ortaklığında kuruldu.

Taze Betondan Numune Alınması, Raporlanması, Süreçlerinin İzlenmesi ve Denetlenmesine Dair Tebliğde Değişiklik!

4708 Sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun Kapsamında Denetimi Yürütülen Yapılara Ait Taze Betondan Numune Alınması, Deneylerinin Yapılması, Raporlanması Süreçlerinin İzlenmesi ve Denetlenmesine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

'Depremde Alınması Gereken Tedbirlerle İlgili Meclis Araştırması' önerisi kabul edildi!

TBMM'de AK Parti, CHP, HDP, MHP ve İYİ Parti'nin, "Depremde Alınması Gereken Tedbirlerle İlgili Meclis Araştırması" açılmasına ilişkin ortak önerisi onaylandı.

Gayrimenkul alınması gereken bir dönemmi Haberi

Gayrimenkul alınması gereken bir dönemmi

Türkiye 7 Haziran'da yapılan milletvekili genel seçimlerinin sonuçlarını her yönüyle tartışırken, uzmanlar küçük yatırımcıların sırtından büyük kazançlar etmek isteyen fırsatçılara karşı en güvenli limanın halen gayrimenkul olduğu görüşünü yineledi. Seçimlerin hemen ardından haftanın ilk işlem gününde Borsa İstanbul'un güne yüzde 8.15'lik düşüşle başlaması, bankacılık endeksinin yüzde 9.55 değer kaybetmesi, dolar ve euronun tarihi zirveye ulaşması ve çeyrek altında 6 liralık artış yaşanması yatırımcıları kararsızlığa itti. Türkiye'nin en büyük gayrimenkul firmalarından Onursal Gayrimenkul AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, yatırımcıların çok dikkatli olması gereken bir döneme girildiğinin altını çizerek, kısa vadede bazı ekonomik enstrümanlarda çeşitli dalgalanmalar olabileceğini söyledi. 


'GAYRİMENKUL SAHİBİ RAHAT' 

Şu an elinde parası olanların bu tür sert iniş çıkış yaşanan yatırım enstrümanları yerine gayrimenkule yönelmelerinin isabetli olacağını vurgulayan Öngün şöyle...