23 / 07 / 2024

gayrimenkul bölgeleri

gayrimenkul bölgeleri

Proje Beyaz Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, kendilerine Bursa için büyük talep geldiğini ve özellikle son 5 yılda ciddi bir gayrimenkul atılımının gerçekleştiğini belirtti. Uzun, "Bursa'ya yoğun talep oluyor" dedi.

TOKİ İlk Evim Arsa projesinde ücretler ödendi ama bölgeleri bile belli değil! TOKİ neden sessiz kalıyor?

TOKİ İlk Evim Arsa projesinden hak sahibi olanların adaları, parselleri, bölgeleri bile belli değil. Peki TOKİ İlk Evim Arsa projesinde son durum ne? CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba'dan tepki... 

Arazi yatırımı yapacaklar dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanı başkent Ankara'daki fırsat bölgeleri açıkladı!

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiğini araştırırken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de Ankara'daki fırsat bölgeleri açıkladı...

'Her Türk vatandaşının burada yeri olmalı' diyen gayrimenkul uzmanı Antalya’nın fırsat bölgelerini açıkladı!

Arsa veya arazi almak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de "Her Türk vatandaşının burada yeri olmalı" diyerek, Antalya’nın fırsat bölgelerini açıkladı.

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul Uzmanı Çanakkale’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi hangi bölgeye yatırım yapması gerektiğini araştırırken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de  Çanakkale’deki fırsat bölgeleri paylaştı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

Arsa ve arazi almak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanı 'Size bir tüyo vereyim' diyerek açıkladı!

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin o ilçeyi 'Size bir tüyo vereyim' diyerek açıkladı...

Arsa, arazi ve konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanından altın niteliğinde tüyolar!

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceğini merak ederken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden konut için odaklanılması gereken bölgeleri açıkladı.

Konut ve kira fiyatları nereye gidiyor? Gayrimenkul Uzmanı açıkladı!

Konut ve kira fiyatlarının ne olacağını açıklayan Gayrimenkul Değerleme Uzmanı  Ahmet Büyükduman ayrıca konut alımı için cazip bölgeleri de açıkladı.

Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

İngiliz Financial Times gazetesi, geçtiğimiz hafta meydana gelen depremlerde yıkılan binaların yeniden inşa edilmesi ile ilgili çarpıcı bir habere yer verdi. Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

Yabancılar 2021'de Türkiye'den 68 bin 600 gayrimenkul aldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, yabancıların 2021'de Türkiye'den 68 bin 600 gayrimenkul aldığını belirtti. Konuyla ilgili açıklamalar yapan Adlı, en çok tercih edilen bölgeleri de açıkladı.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik!

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31699 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31493 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzurum'daki OSB bölgeleri ve fabrika sayısı mecliste!

Erzurum'da bulunan organize sanayi bölgeleri ile toplam fabrika sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31447 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

gayrimenkul bölgeleri Haberi

gayrimenkul bölgeleri

Proje beyaz Danışmanlık, Bursa'ya yurtiçi ve yurtdışından gelen talepleri karşılamaya odaklanırken, gayrimenkul şirketlerini işbirliğine ve proje sayısını artırmaya çağırdı. Proje Beyaz Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, kendilerine Bursa için büyük talep geldiğini belirterek yeni proje ihtiyacına dikkat çekti. 



Özellikle son 5 yılda ciddi bir gayrimenkul atılımının gerçekleştiğini belirten Uzun, "Bursa'ya yoğun talep oluyor. Son 10 yıldır Türkiye ekonomisinin lokomotifi  inşaat ve gayrimenkul sektörü olarak  tüm sektör oyuncularının yüzde 80'i İstanbul'a yüklenmiş durumda. Sektörün Türkiye geneline yayılması adına İnşaat sektöründe Bursa'nın yeni parlayan yıldız olması son derece sevindirici bir durum. Fakat Bursa'da var olan projeler talebin gerisinde kalıyor. İnşaat firmaları bu fırsatı iyi değerlendirmeli" dedi. 


Bursa'nın coğrafi olarak çok avantajlı bir konuma sahip olduğunun altını çizen Uzun,"Denize ve dağa 30 dakikada...