28 / 04 / 2024

gayrimenkul en iyi yatırım mıdır

gayrimenkul en iyi yatırım mıdır

İnşaat sektöründe dikkat çekici işlere imza atan İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan "milli gelirimizi 10 inden 25 bin dolara çıkarmak için işlenebilecek tek cevher gayrimenkul" dedi.

Arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehir!

Arsa yatırımına ilgi hız kesmeden devam ederken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehri açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

Gayrimenkul, 2021’de de en iyi yatırım olacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını, gayrimenkul sektörünü de şekillendirdi. 2020 yılındaki tüm olumsuzluklara rağmen en iyi yatırım aracı olan gayrimenkulün 2021 yılında da yine gözde olması bekleniyor.

Sign Of The City Awards’da MESA En İyi Konut ödülünü aldı!

Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projeleri arasından en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Orman projesi devam eden en iyi konut kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından "Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2019-2020" kategorisinde Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi.

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü!

Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü verildi.

3S Kale Holding’e ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülü!

Gayrimenkul geliştirme, yapı ve enerji sektörlerinde yatırımlar yapan 3S Kale Holding Sign of the City Awards 2017’de  ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülüne layık görüldü.

Gayrimenkul her dönem en iyi yatırım aracı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Eylül ayı konut satış istatistikleri açıklandı. Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, gayrimenkulün her dönem en iyi getirisi olan yatırım aracı olduğunu söyledi. 

Gayrimenkul alımı için son 40 yılın en iyi zamanı!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, gayrimenkul yatırımı yapmayı planlayanlara, "Son 40 yılın en iyi zamanı" olduğunu söyledi.

EVA Gayrimenkul, en iyi danışmanlık kurulu seçildi!

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme, European Property Awards danışmanlık kategorisinde “En İyi Gayrimenkul Danışmanlık Kuruluşu” ödülüne layık görüldü.

Avi Alkaş: En iyi yatırım aracı gayrimenkul!

2007'den bu yana ticari gayrimenkul üzerine finansal ve profesyonel hizmetler veren Avi Alkaş en iyi yatırım aracının gayrimenkul olduğunu söyledi.

Dosso Dossi Downtown, En iyi dekore edilen otel seçildi!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, Türkiye'deki oteller arasında gerçekleştirdiği değerlendirmede Dosso Dossi Downtown, Türkiye'nin "En iyi dekore edilen oteli" seçildi.

gayrimenkul en iyi yatırım mıdır Haberi

gayrimenkul en iyi yatırım mıdır

İnşaat sektöründe dikkat çekici işlere imza atan İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, 'Çılgın projelerin mimarı' olarak her daim adından söz ettiriyor. Bugüne kadar 200'ün üzerinde projeye imza atan ve farklı tasarımlarıyla geleceği projelendiren mimar Serdar İnan, devam eden yatırımlarının yanı sıra 950 milyon liralık 6 projeyi daha hayata geçirmek üzere kolları sıvadı. Nam-ı diğer 'Asrın Mimar S.İnan ile gayrimenkul sektörünü, çılgın projelerini ve yeni yatırımlarını konuştuk. 


Sektöre yön veren bir inşaat grubu olarak sektörün geleceğini, önümüzdeki dönemdeki gelişimi nasıl görüyorsunuz? 


Türkiye'nin kurtuluşu gayrimenkulde. Milli gelirimiz 3 bin dolardan 10 bin dolara kadar geldi. 10 binden de 25 bine çıkmak hedefimiz. Bunun için Türkiye'de dünyanın ilk 500 markası arasına giren ne bir markamız var, ne de teknolojimiz. Yeni bir şey...