05 / 05 / 2024

Gayrimenkul gösterme tutanağı örneği

Gayrimenkul gösterme tutanağı örneği

Gayrimenkul gösterme tutanağı ve komisyon sözleşmesi, emlakçıların müşterilerine imzalattıkları sözleşmeler arasında yer alıyor. Peki, sözleşme esasları nelerdir? İşte gayrimenkul gösterme tutanağı ve komisyon sözleşmesi örneği...

Kira beyannamesi verme süresi 2024! Kira beyannamesinde bu harcamalar gider gösterilebilir! Evi kirada olan hemen baksın

Kira beyannamesi verilirken, yapılan bazı harcamalar kira gelirinden düşülebiliyor. İşte kira beyannamesi verme süresi 2024 ve kira beyannamesinde eğitim harcamalarını gider olarak gösterme...

Im Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Im Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Marıana Shtukovetska tarafından kuruldu.

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Zeynep Özden tarafından kuruldu.

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 83 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hüdai Yılmaz ve Betül Yılmaz ortaklığında kuruldu.

New Life Otomotiv Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life Otomotiv Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Erdoğan tarafından kuruldu.

Emlakçı yer gösterdiğinde para alır mı?

Emlakçı danışmanları, ev sahibi olmak isteyenlere yer göstermekle sorumludurlar. Bu durumda yer göstermenin belirli bir ücretinin olup olmadığı merak edilir. Peki emlakçı yer gösterdiğinde para alır mı ve yer gösterme belgesi nedir? İşte yer gösterme belgesi ile ilgili bilgiler...

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Nka Gayrimenkul Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Nka Gayrimenkul Gıda Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veyis Dincer tarafından kuruldu.

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

Teeg İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teeg İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 11 milyon 920 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ersu, İbrahim Tevfik Gömeçlioğlu ve Orkun Oğuz ortaklığında kuruldu.

Askılıç İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askılıç İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Evimizibul Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Evimizibul Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fatma Altınyüzük tarafından kuruldu.

Gayrimenkul gösterme tutanağı örneği Haberi

Gayrimenkul gösterme tutanağı örneği

Gayrimenkul gösterme tutanağı ve komisyon sözleşmesi!

Gayrimenkul gösterme tutanağı ve komisyon sözleşmesi, emlakçıların müşterilerine imzalattıkları sözleşmeler arasında yer alıyor. Bu sözleşme taşınmaz mal kiralamak ve taşınmak maksadıyşa emlakçıya başvuran kimselere gösterilen taşınmaz mallar için imzalanıyor.


Bu sözleşmenin imzalanmasına rağmen emlakçı ile anlaşma sağlamayan kimselerin, bu taşınmazı emlakçı olmadan mal sahibi ile anlaşma yapmaları durumunda yine komisyon ödemeleri gerekiyor.


GAYRİMENKUL GÖSTERME TUTANAĞI VE KOMİSYON SÖZLEŞMESİ


GÖRÜLEN TAŞINMAZLARIN NİTELİĞİ :  

                                    

Tarih: …../…../……


KONUT   ARSA  İŞYERİ  BİNA


SATILIK  KİRALIK   DEVREN KİRALIK

TAŞINMAZLARIN ADRESİ

FİYAT


1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-


1) Yukarıda adres ve fiyatları belirtilen taşınmazlar, alıcı - kiracı tarafından gezdirilip gösterilmiştir.


2) Sözleşmenin karşı tarafı, bu taşınmazlardan birini işbu sözleşmenin tanzim tarihinden itibaren 6 ay içinde kendi...