13 / 05 / 2024

gayrimenkul icra kurulu başkanı cafer kara

gayrimenkul icra kurulu başkanı cafer kara

Dünya genelinde Ekim ayının ilk Pazartesi günü Dünya Konut Günü olarak anılıyor. Bu günde akıllara gelen ilk soru ise doğru bir konut ve seçimi nasıl olmalı?...

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Arslan: Ticari gayrimenkulde ivme yukarı doğru!

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 2023 yılı gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulunarak 2024 yılında piyasada neler beklendiğini açıkladı. 

KONUTDER'den acil kentsel dönüşüm çağrısı: Yastıkaltındaki 500 milyar dolarlık altın yapı tasarruf sistemine çekilmeli!

KONUTDER başkanı ve icra kurulu üyeleri deprem riski altında olan Türkiye’de kentsel dönüşümün hızlandırılması için çağrı yaptı. Dernek temsilcileri bu amaçla yastıkaltındaki 500 milyar dolar değerindeki altının yapı tasarruf sistemine çekilmesini önerdi. 

Konut fiyatları ne zaman düşecek? Uzman isim ev alacaklar için tek tek açıkladı! 

Ev alacak milyonlarca kişi fiyatların ne zaman gerileyeceğini merak ediyor. Mars Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak, konuyla ilgili konuştu. Peki konut fiyatları ne zaman düşecek?

Depremden sonra göç dalgası hızlandı: Acilen Gayrimenkul Piyasaları Kurulu ve Gayrimenkul İhtisas Mahkemeleri kurulmalı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, deprem bölgesi olan Türkiye’de gayrimenkulün insan için çok önemli bir unsur olduğuna dikkat çekti. Yazıcı, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Dap Gayrimenkul Yönetim Kurulu Komitelerini belirledi!

DAP Gayrimenkul, alınan Yönetim Kurulu Kararı ile Riskin Erken Saptanması Komitesi, Denetim Komitesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi kurdu. 

Fatih Peker, Peker GYO İcra Kurulu Başkanı oldu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyeliği görevini sürdüren Fatih Peker, 1 Kasım 2021 tarihi tibariyle mevcut yönetim kurulu üyeliği görevinin yanında İcra Kurulu Başkanı olarak atandı.

Yeni Gimat GYO, AVM işletmeciliği için 100 milyon TL sermayeli şirket kuracak!

Yeni Gimat GYO tarafından avm işletmeciliği yapmak amacıyla kurulacak olan "Profam Gayrimenkul Yönetimi A.Ş. " unvanlı şirkete 100 bin TL sermaye payı ile tek kurucu ortak olarak katılmasına karar verildi. Profam Gayrimenkul ile kuruluşu takiben Ankamall AVM'nin yönetimi için sözleşme yapılacak. 

Nazım Özdemir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 5 Ağustos 2021 tarihli genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi olarak seçilenler kendi aralarında yaptıkları görev taksimi sonucunda 1 yıl süre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nazım Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve Ceo - Genel Müdür Evren Sarıçice

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu komiteleri üyelerini seçti. İşteTürker Proje Gayrimenkul'ün yönetim kurulu komiteleri üyeleri...

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için denetim kuruluşunu seçiyor!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve ortakların onayına sunulmasına karar verildi.

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

Türker Proje Gayrimenkul, ortakların onayına sunulmak üzere Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verdi. 

gayrimenkul icra kurulu başkanı cafer kara Haberi

gayrimenkul icra kurulu başkanı cafer kara

Dünya genelinde Ekim ayının ilk Pazartesi günü Dünya Konut Günü olarak anılıyor. Bu günde akıllara gelen ilk soru ise doğru bir konut nasıl olmalı? Yüz ölçümünün yüzde 92'si deprem kuşağında bulunan, 1999 Marmara depreminde 18 bin kişinin hayatını kaybettiği Türkiye’de konut seçerken öncelikle deprem güvenliğe dikkat etmek gerekiyor. İkinci adımda ise konutun yatırım değeri öne çıkıyor. Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, Dünya Konut Günü kapsamında verdiği tüyolarla doğru konut seçimine giden yolun rotasını çizdi.


Depremlerden ders çıkarmamız gerekiyor!


Deprem gerçeğini 17 Ağustos Marmara Depremi ve 2011 Van depremi ile bir kez daha hatırlamış olan Türkiye’de mevcut binalara bakıldığında durumun pek de iç açıcı olmadığını belirten Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, “Ülkemizdeki konutların yüzde 45’i oturulamaz durumda, 6,5...