08 / 05 / 2024

gayrimenkul kaç kişiye satılabilir

gayrimenkul kaç kişiye satılabilir

Gayrimenkulü olanlar tapuda son durumunu kontrol ettirsin. Çünkü bir zamanlar yatırım olsun diye aldığınız ve değerlensin diye üzerinde bu zamana kadar hiçbir tasarrufta bulunmadığınız gayrimenkulünüz sizden habersiz bir şekilde satılmış olabilir.

Erken emeklilikte treni kaçıranlara müjde! 1.1 milyon kişiye erken emeklilik için son fırsat verildi

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte milyonlarca kişi emekli oldu. Erken emeklilikte treni kaçıranlara da müjde geldi. 1.1 milyon kişiye erken emeklilik için son fırsat verildi. İşte detaylar...

Velux Ankara'da teslimler başladı! Kişiye özel ödeme seçeneklerini kaçırmayın! 

Velux Ankara projesi Ankara'da yükseliyor. Projede yer alan konutların teslimleri başladı. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede 1.000 konut yer alıyor. Peki Velux Ankara'da konut fiyatları ne kadar? 

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

Ev sahipleri ve kiracılara önemli uyarı! O ceza yanlış kişiye kesiliyor

Depremin ardından kaçak yapılara yönelik denetimler sıkılaştı. Bu kapsamda imara uygun olmayan yapılara ilişkin cezalar uygulanıyor. Bu süreçte kimi zaman cezanın yanlış kişiye uygulandığını ifade edilirken Avukat Selen Karataş'tan önemli açıklama geldi.

Yaptığı sitedeki 24 daireyi 50'den fazla kişiye satıp kaçtı!

Kocaeli Darıca’da, müteahhit olan Y.D. 10 yıl önce 24 daireyi 50 kişiye satıp, aldığı 2,5 milyon lira ile kayıplara karıştı.  Uyuşturucu bağımlıları yarım kalan inşaatı mesken tuttu. Mağdurlardan biri olan Cüneyt Güngör, " 10 yıldır yetkililerden çözüm bekliyoruz" dedi...

TOKİ 17 yılda kaç kişiyi ev sahibi yaptı?

2002-2019 döneminde TOKİ tarafından kaç kişiye konut sağlandığı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çanakkale'de kaç kişi konut kredisi aldı?

Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a soru önergesi hazırladı. Önergede, ''Çanakkale'de kaç kişi konut kredisi aldı, kaçının gayrimenkulüne el konuldu'' gibi sorular yer aldı.

Kişiye özel ödeme planı gayrimenkul satışlarına olumlu yansıyor!

Geliştiricilerin alıcıların ödeme gücüne uygun olarak alıcılarla birlikte hazırladıkları kişiye özel ödeme planı konut satışlarına olumlu etki ediyor. Fırat Sezginsoy, bu uygulamanın tüm geliştiriciler tarafından benimsenmesi ve yaygınlaştırılması gerektiğini söylüyor.

Torunlar GYO burs programıyla 7 kişiye destek verecek!

Gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinden Torunlar GYO, başlattığı burs programı ile bu yıl 7 kişiye destek vereceğini açıkladı. Torunlar GYO Lisansüstü Burs Projesi'nde destek alacak 7 kişi belirlendi.

41 Burda AVM 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak!

Ağırlıklı olarak ticari gayrimenkuller üreten Esas Gayrimenkul, Türk inşaat sektörünün temellerini atan STFA ile Kocaeli'nde AVM inşa edecek. AVM'nin 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayacağı belirtiliyor.

Physkos Property'den kişiye özel gayrimenkul hizmeti!

Londra bazlı bir gayrimenkul şirketi olan Physkos Property, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile kişiye özel servisler sunarak gayrimenkul danışmanlığı konusunda hizmet veriyor.

İntifa hakkı kaç kişiye verilir?

İntifa hakkı, sahibine hakkın konusu olan "şey" üzerinde tamamıyla istifade hakkı tanıyor. Gayrimenkul sahibi; mülkiyeti üzerinde tutup kullanma hakkını başkasına devrediyor. Peki, intifa hakkı kaç kişiye verilir?

Antasya Residence Ümraniye'de 380 bin TL'ye 1+1! Kişiye özel ödeme planı!

Daire fiyatlarının 380 bin TL'den başlangıç gösterdiği Antasya Residence Ümraniye projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede daireler 1+1 ve de 2+1 şeklinde tasarlandı.

gayrimenkul kaç kişiye satılabilir Haberi

gayrimenkul kaç kişiye satılabilir

Benzer bir durum İstanbul’da yaşayan İşadamı Mahmut Dikmen’in başına geldi. İki farklı arsa için 1 milyon 150 bin TL para ödeyerek tapudan ayrılan Dikmen, aldığı arsaların gerçek sahiplerinin bu durumdan haberi olmadığını öğrenince soluğu savcılıkta aldı. Dikmen'e pahalıya patlyan olay sonrasında tapuda vekaletnamelerin teyidi noktasında kullanılan yöntemin de dolandıcıların ekmeğine yağ sürdüğü görüldü.

Organize bir dolandırıcılık olayının mağduru olan Dikmen’in başından geçenler şöyle gelişti…

1 MİLYON 150 BİN TL KAPTIRDI 

İşadamı Mahmut Dikmen, geçtiğimiz ayın sonlarına doğru Beylikdüzü'nde satışta olan iki adet arsanın alımı için emlakçısı aracılığıyla arsa sahipleriyle pazarlık etmeye başladı. Yapılan pazarlıklar sonrasında 1.150.000 TL karşılığında arsaların alımı konusunda anlaşan Dikmen, satın alınan arsaların 26 bin 433 TL’lik harçlarını yatırıp söz konusu bedeli de şahıslara ödeyerek iki adet tapu senedi...