06 / 05 / 2024

Gayrimenkul Kampanyaları

Gayrimenkul Kampanyaları

Gayrimenkul projelerindeki yılbaşı kampanyaları adeta birbiriyle yarışıyor. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla, ev almak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor.

Konut alıcılarına özel yılsonu kampanyaları başladı!

Konutta fırsat kampanyaları başladı. 36 ay sıfır faiz, yüzde 12 indirim, peşinatsız, ödemelerin teslimde olduğu, kredilerin ötelendiği, yılbaşına özel fırsat kampanyalarını başlatan inşaat firmaları kampanyayı 31 Aralık'a kadar devam ettiriyor.

Konut kampanyalarında vadeler uzadı!

Yıl sonuna yaklaşırken gayrimenkul şirketleri de konut almak isteyenler için vade sürelerini uzatan yeni kampanyalara ağırlık verdi. Şirketlerin yeni kampanyalarında vadelerin 50 ile 80 ay arasında olduğu gözlendi

Yeni yıla yeni ev!

Gayrimenkul sektöründe yılsonu fırsatları başladı. konut üreticileri uygulamaya koydukları kampanyalarla müşterilere indirim ve ödeme kolaylığının yanı sıra çeşitli hediyeler de sunuyor

Sahte gayrimenkul ilanlarıyla yabancıya vatandaşlık hakkı vaadi!

Türkiye'de bazı uyanık emlakçılar yabancıya 250 bin dolarlık gayrimenkul satışı karşılığı Türk vatandaşlığı vaadinde bulundu. Öyle ki emlakçılar çeşitli ülkelerde Türk vatandaşlığı için reklam kampanyaları başlattı.

Kredi kampanyaları konut stokunu eritti!

Konut sektörü, kamu bankalarınca düzenlenen kampanya ile stoklarını eritti. Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, kampanyalar sayesinde yılın 1,4 milyon adetlik konut satışı ile kapanabileceğini söylüyor.

Gayrimenkul sektöründeki kampanyalar çok sayıda sektörü olumlu etkiliyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Kovid-19 döneminde "Özellikle gayrimenkul alanında son dönemde başlatılan kampanyalar çok sayıda sektör için büyük fayda sağlamakta" dedi.

Gayrimenkul alımında nakit cepte kaldı!

Gayrimenkul sektörü uzun vadeli ve düşük faizli kampanyalar ile canlandı. Uygun ödeme koşullarını görenler Türkiye genelinde mevduatını bozmadan krediyle ev almayı seçti. 3 büyük şehirde ise vatandaş, sıfır konutta nakit ve senetli alımı tercih etti, ikinci el konutta kredi kullandı.

Gayrimenkul sektörü pandemi sürecini ilk atlatan sektör oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecini ilk atlatan sektörü gayrimenkul oldu. Bankaların uyguladığı tarihi kampanyalar, ertelenen alımları harekete geçirirken, yeni yatırımların da devreye girmenin önünü açtı.

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Gayrimenkul sektörü, yaz dönemi kampanyalarına start verdi. Konut projelerine ilgiyi artırmak isteyen konut üreticileri alıcılar için özel kampanyalar sunuyor.

Kampanyalar yatırımcıların gayrimenkule ilgisini artırdı!

Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, "Gayrimenkul sektöründe, kamu ve özel sektör işbirliğiyle yıl boyunca hayata geçirilen kampanyaların, yerli ve yabancı yatırımcıların gayrimenkule olan ilgisini artırdığını gördük." dedi...

Gayrimenkul sektöründe 2018'de neler oldu?

Gayrimenkul sektör, KDV ve tapu harcı desteği ile indirim kampanyalarıyla nefes aldı, faizler yükseldi, yabancıya satış arttı. İşte Gayrimenkul sektöründe 2018'de neler oldu sorusunun yanıtları...

Gayrimenkul dövizden daha çok kazandıracak!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, gayrimenkul sektöründe başlatılan kampanyaları değerlendirdi. Sektörde büyük fırsat oluştuğunu söyleyen Durbakayım, gayrimenkulün dövizden daha çok kazandıracağını belirtti.

Konut projelerinde hangi kampanyalar başarılı olur?

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin ön de gelen bir çok projenin geliştirilmesi, pazarlanması ve satışında profesyonel görev alan SATIŞ ÇÖZÜMLERİ kurucusu Soner Keleş, konut projelerinde hangi kampanyaların başarılı olabileceğini değerlendirdi..

Türkiye ekonomisi için gayrimenkul kampanyaları şart!

Türkiye’ye adeta destek yağıyor.  Yabancı yatırımcılar, Türkiye’yi hedef alan ekonomik savaşa karşı ‘Türkiye’deki Yabancı İş Adamları Platformu kurdu. 

Türkiye'de gayrimenkul yatırımı için kampanyalar başlatmalıyız!

Türkiye'deki Yabancı İş Adamları Platformu Sözcüsü Gassan Hitto, Türkiye'deki gayrimenkul sektörüne yatırım yap" gibi kampanyalar başlatmaları gerektiğini söyledi.

Konut kampanyaları satışları artırdı!

ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan, MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu ve Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu konut satış verilerini değerlendirdi. Sektör temsilcileri, kampanyaların satışlara olumlu yansıdığını söyledi.

Gayrimenkul Kampanyaları Haberi

Gayrimenkul Kampanyaları

Gayrimenkul projelerindeki yılbaşı kampanyaları adeta birbiriyle yarışıyor. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla, ev almak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor. Bazı firmalar mevcut kampanyalarını Ocak ayına kadar sürdürecekken bazı firmalar yeni yıla özel ödeme planları sunuyor. Buna göre liste fiyatları üzerinden yüzde 12 indirim yapan firmalar da var, sıfır peşinatla ev satan da...


9 BİN TL VER OTUR

Toya moda: Toya Yapı tarafından gerçekleştirilen Toya Moda'da, dairelerin peşin fiyatları 215 bin liradan başlıyor. Sunulan kampanya ile 9 bin TL peşinat ve bin 460 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Basın Ekspres'teki projede metrekare fiyatları 3 bin 700 TL'den 

başlıyor.


YÜZDE 5 PEŞİNAT

STILL İSTANBUL DIAMOND: Yeşilyurt İnşaat'ın Kurtköy'deki projesinde, 5 Ocak'a kadar peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Fiyatların 209...