12 / 05 / 2024

gayrimenkul kurulu başkanı özcan tahincioğlu

gayrimenkul kurulu başkanı özcan tahincioğlu

Son 1 yılda inşaat sektöründe maliyetlerin yüzde 15 arttığını belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, kâr oranları düşen şirketlerin yakında zam yapmak zorunda kalacağını ifade etti.

Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Arslan: Ticari gayrimenkulde ivme yukarı doğru!

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 2023 yılı gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulunarak 2024 yılında piyasada neler beklendiğini açıkladı. 

Nurullah Emre Narin, Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Emre Narin oldu. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Mine Narin seçildiği belirtildi.

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Fatih Peker, Peker GYO İcra Kurulu Başkanı oldu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyeliği görevini sürdüren Fatih Peker, 1 Kasım 2021 tarihi tibariyle mevcut yönetim kurulu üyeliği görevinin yanında İcra Kurulu Başkanı olarak atandı.

Nazım Özdemir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 5 Ağustos 2021 tarihli genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi olarak seçilenler kendi aralarında yaptıkları görev taksimi sonucunda 1 yıl süre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nazım Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve Ceo - Genel Müdür Evren Sarıçice

Korhan Kurdoğlu yeniden Ata GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Korhan Kurdoğlu, Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Ragıp Akın oldu. 

Ahmet Buğa, GABORAS İcra Kurulu Başkanı oldu! 

Ahmet Buğa, Türkiye'nin stratejik ihtiyaçlarına yatırım yapma vizyonuyla faaliyet gösteren güç birliği SENYAP Yatırım Ortaklığı'nın; MÜSİAD ile Yıldız Teknik Üniversitesi ortaklığında kurduğu Gayrimenkul Borsası A.Ş.'nin (GABORAS) İcra Kurulu Başkanı olarak atandı. 

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Mustafa Levent Sungur seçildi...

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul'ün 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Akın'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Ragıp Akın seçildi.

Ahmet Akbalık yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık seçildi...

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Hayal Olcay Tepe Emlak Yönetim Kurulu başkanı oldu! 

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak birçok projeye imza atan, Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay,Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

gayrimenkul kurulu başkanı özcan tahincioğlu Haberi

gayrimenkul kurulu başkanı özcan tahincioğlu

Özcan Tahincioğlu, bazı şirketlerin satış baskısı ve artan maliyetler sebebiyle iş güvenliğini ikinci plana ittiğini söyledi. Ekim ayında denetlenen şantiyelerin yüzde 80’inin iş güvenliğini sağlayamadığı gerekçesiyle durdurulması tartışmaya sebep oldu. Şu an inşaat sektöründe maliyet ve satış baskısı sebebiyle bazı şirketlerin iş güvenliğini ikinci plana atabildiğini belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, sektör için ihtiyaç duyulan yasa ve düzenlemelerin yapılmaya başlanmasının sevindirici olduğunu söyledi. Yakında zamanda sektöre yönelik zam olacağını açıklayan Tahincioğlu, bu durumu artan maliyetlere bağlıyor. Nidapark Seyrantepe projesinin tanıtımında konuşan Tahincioğlu, “Son 1 yılda maliyetler yüzde 15 arttı. Bu durum şirketlerin kâr oranını düşürüyor. Bu sebeple şirketler yakında zam yapmak zorunda kalacak.” dedi. Yeni yasanın inşaat sektörünü daha adil hale getireceğini ifade eden Tahincioğlu, kendilerinin...