14 / 05 / 2024

gayrimenkul kuruluşu era

gayrimenkul kuruluşu era

Dünyanın lider gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden ERA, Can Ekşioğlu'nun girişimi ile Türkiye'de faaliyete geçti. Şirket, bayilikler üzerinden ERA yenilik ve hizmetlerini kademeli olarak sunmayı hedefliyor...

Çin'de 41 gayrimenkul şirketine iyi haber!

Çin'in en büyük kredi kuruluşu olan Ping An Bank, toplam 41 gayrimenkul geliştiriciyi finansman desteği için uygun firmalar listesine ekledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu konut kredilerinde faizi düşürdü!

Barclays ve NatWest, konut almak isteyenler ve emlak yatırımcıları tarafından sevinçle karşılanacak bir gelişmeye imza attı. İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu, konut kredisi oranlarında önemli düşüşler yaptı.

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’ten ABD’ye kötü sürpriz!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Rating, ABD’ye resmen kötü bir sürpriz yaptı. Fitch, borç limiti açmazı yüzünden ABD'nin "AAA" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.

Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sonuçları açıklandı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021" araştırmasına göre, İkinci 500'ün üretimden net satışları, yüzde 77,5 artarak 191,1 milyar TL’den 339,2 milyar TL'ye yükseldi.

Bloomberg kötü haberi verdi! Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’ten Türkiye kararı

Dünyaca ünlü kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye’nin kredi notuyla ilgili kararını açıkladı.

Gayrimenkul sektörü hareketleniyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER, 21. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nu düzenledi. geçtiğimiz sene Yönetim Kurulu kararı ile GYODER Başkanlığı görevine gelen Mehmet Kalyoncu, Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mehmet Kalyoncu, GYODER'e ve sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için denetim kuruluşunu seçiyor!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve ortakların onayına sunulmasına karar verildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 yılı için bağımsız denetimini yapmak üzere Yönetim Kurulu tarafından Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak seçilen KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu olarak onaylandı.

İngiliz konut finansman kuruluşu Nationwide'dan 113 bin çalışanına esnek çalışma modeli!

İngiltere'nin en büyük konut finansman kuruluşu olan Nationwide, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası da 13 bin çalışanının istediği yerden çalışmaya devam edebileceğini açıkladı.

gayrimenkul kuruluşu era Haberi

gayrimenkul kuruluşu era

Gayrimenkul danışmanlığında dünyanın en başarılı franchise markalarından ERA Gayrimenkul, Türkiye pazarına girme hazırlıklarını sürdürüyor. 1971’de ABD’de kurulan, ERA Gayrimenkul, bugün 14’ü Avrupa’da olmak üzere, 35 ülkede 1,100 ofisle hizmet veriyor.


ERA Türkiye Yönetici Ortağı Can Ekşioğlu, "Gayrimenkul danışmanlık hizmetleri, son dönemde Türkiye'de başarılı bir gelişim gösterdi. Türkiye'nin potansiyeli ve gayrimenkul pazarının sunduğu fırsatlar, büyük heyecan uyandırıyor. Ancak var olan potansiyelin gerisinde kalındığını düşünüyorum. Özellikle gayrimenkul danışmanlığı alanında hizmet kalitesinde gelişim kaydetmek gerekiyor. ERA Türkiye, yenilikçi yaklaşımı, mesleki standartlardaki eksiklikleri gidermeye yönelik eğitim çalışmaları ve katma değerli hizmetleri ile bu alanda fark ortaya koyacak. İstanbul’da başlamak üzere ülke çapında franchise verilerek, sektörde yüksek kaliteli gayrimenkul aracılığı ve danışmanlığı hizmetlerini sunabilecek eğitimli  profesyonellerin çoğalmasına destek olmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.


Türkiye Pazarına Giriş Açıklaması,...