29 / 08 / 2024

gayrimenkul paylaşımları 3

gayrimenkul paylaşımları 3

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini, üçüncü kez samimi bir ortamda buluşturacak olan SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'na Ali Hepşen katılıyor.

Demir fiyatları 3 yılda yüzde 243 artarken, çimento fiyatları yüzde 750 arttı!

İnşaat mühendisi Atakan Bakılan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda  3 yılda demir fiyatlarının yüzde 243, çimento fiyatlarının yüzde 750 oranında arttığını ve çimento fiyat artışının demire kıyasla 3 kat fazla olduğunu söyledi.

Miras paylaşımda merak edilenler! Paylaşılamayan miraslar ne olur?

Miras paylaşımları ile ilgili olarak yapılan uygulamalar sıkı bir şekilde vatandaşlar tarafından takip edilmektedir. Paylaşılamayan mirasın akıbetinin ne olacağı konusu da bunlar arasında yer aldığı kaydedildi.

Mağdur ev sahibinden isyan: 3 yılda asgari ücret 2 bin 825 TL'den 17 bin TL'ye çıkarken, kiralar ortalama yüzde 70 arttı

Mağdur ev sahibi A. Vurucu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 3 senede asgari ücret 2 bin 825TL'den 17 bin TL'ye çıktığını ancak kiraların ortalama yüzde 70-75 arttığını söyledi.

Türklerin yurt dışı gayrimenkul alımı yılın ilk beş ayında yüzde 51 artarak 1 milyar doları geçti!

Türklerin yurt dışı gayrimenkul alımları giderek daha artıyor. Bu yılın ilk beş ayında yurt dışı gayrimenkul alımı yüzde 51 artışla 1 milyar doları aştı.

Miras paylaşımlarında yeni uygulama! Uymayanlar ceza ödeyebilir...

Miras paylaşımında aranan yeni şart ortaya çıktığı kaydedildi. Yapılan değerlendirme kapamında, bundan sonra buna uymayan ceza ödeyecekler.

Faizler çıldırdı! 3 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi 15 milyon TL'ye dayandı!

Ev almak isteyenler konut kredisi faizleri ile ilgili son durumu merak ederken, Gayrimenkul Uzmanından da çarpıcı bir paylaşım geldi. Murat Gültekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 3 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesinin 15 milyon TL'ye dayandığını belirtti.

Miras paylaşımında merak edilenler! Bağışlanmış olan miras bozulur mu?

Miras paylaşımları zaman zaman sürpriz sonuçların ortaya çıkmasına neden olabilmektedir. Bu süreçte de özellikle de bağışlanan miras için yasal mirasçılar bozma yolunu arıyorlar. Peki, miras paylaşımı nasıl bozulur ve yasal süreçler nedir?

Türklerin yurt dışı gayrimenkul alımları yüzde 62 arttı! 597 milyon dolarlık alım yapıldı!

Türklerin yurt dışında gerçekleştirdiği gayrimenkul alımları 2024 yılının ilk üç ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 62 artış göstererek 597 milyon dolara çıktı. 

Miras paylaşacak kardeşler nelere dikkat etmeli?

Aile tarafından bırakılan miras paylaşımlarında kardeşler arasında yaşanan anlaşmazlıklar ve sonrasında çıkna sorunlar karşısında atılabilecek adımlar vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Buna göre, kardeşler eşit payda miras almak zorunda mı?

3 yıl önce kredi ile ev alanların kira geliri kredi taksitinin çok üzerine çıktı!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 3 yıl önce kredi ile ev alanların kira gelirlerinin kredi taksitinin çok üzerine çıktığını belirtti.

Altında makas açıldı, sosyal medyada yurt dışından alın paylaşımları arttı

Altın alım satımında ekranlardaki fiyat ile kuyumcular arasındaki fiyat açıldı. 1 gram altında 200 TL’yi bulan makas farkı piyasayı karıştırdı. Sosyal medyada yurt dışına gidenler altını oradan alsın paylaşımları yapılmaya başlandı, 1 gram altının yaklaşık 5 dolar daha ucuz olduğu belirtildi

Miras nasıl pay edilir? Kardeşler arasında çatışma çıkmadan miras paylaşımı nasıl olur? 

Miras paylaşımları konusu, Türkiye'de aileler arasında sorun olmaya devam ediyor. Yaşanan bu süreç, miras paylaşımı için özel kuralların uygulanması ile birlikte daha da karmaşık hale geldiği kaydedildi.

Baba vefat edince miras paylaşımı nasıl yapılır?

Miras paylaşımları aileler arasında yaşanan en çok anlaşmazlık nedeni olarak karşımıza çıkıyor. Bu süreçte, miras paylaşımı nasıl yapılır? Kim, ne kadar miras payı alır? 

gayrimenkul paylaşımları 3 Haberi

gayrimenkul paylaşımları 3

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini, üçüncü kez samimi bir ortamda buluşturacak olan SHARE Gayrimenkul Paylaşımları 17 Ocak'ta. 


Samimi bir ortamda maksimum fayda sağlamak için 100 kişilik kontenjanla planlanan SHARE, sektör çalışanlarının rahatlıkla katılabilmeleri için özellikle Cumartesi günü organize ediliyor. SHARE3'e Doç. Dr.  Ali Hepşen katılıyor.  SHARE3 Kale Seramik Binası'nda yapılacak. 


Kale Seramik Binası, Levent Büyükdere Cad üzerinde İş Kulelerin hemen yanında yer...