07 / 05 / 2024

gayrimenkul satışı ne zaman artar

gayrimenkul satışı ne zaman artar

Konut satışlarının Eylül ayından bu yana faiz ile dolardaki yükseliş ve seçim öncesi piyasalara hâkim olan belirsizlik nedeniyle yüzde 20,1 oranında düşüş göstermesinin ardından, sandıktan çıkan sonuçla kısa sürede yükseliş eğilimi göstermeye başladı.

İstanbul'da 33 adet gayrimenkul satılıyor! Milli Emlak satış ilanları açıklandı: Arsa ve arazi fiyatları ne kadar? 

İstanbul'un farklı ilçelerinde yer alan 33 adet gayrimenkul satılıyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

10 ildeki 12 gayrimenkul satış yoluyla özelleştiriliyor! İstanbul, İzmir, Yalova, Bursa da aralarında! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 10 ildeki 12 gayrimenkul satış yoluyla özelleştirilecek. Peki hangi illerdeki gayrimenkullerin satışı yapılacak? Söz konusu gayrimenkullerin bedelleri ne kadar? 

O ildeki 16 adet gayrimenkul satılıyor! İhalesi 20 Kasım'da!

Osmaniye Hasanbeyli Belediyesi, Osmaniye ili, Hasanbeyli ilçesinde yer alan 16 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Osmaniye Hasanbeyli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Karayolları, Yalova'da 113.5 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor! 

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, Yalova Altınova'daki gayrimenkulü satıyor. Peki Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulün büyüklüğü ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul'un 3 ilçesinde 12 adet gayrimenkul satılıyor! İhalesi 7 Kasım'da! 

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Arnavutköy, Çatalca ve Şile ilçelerinde yer alan 12 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Malatya'daki 24 adet gayrimenkul satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Malatya Battalgazi Belediyesi, Malatya ili, Battalgazi ilçesinde yer alan 24 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Malatya Battalgazi'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Sakarya'da 7 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Hendek, Akyazı ve Adapazarı ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Sakarya'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Kocaeli ve İstanbul'daki 3 gayrimenkul satılıyor! Karayolları tek tek açıkladı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan 3 gayrimenkulü satıyor. Peki Kocaeli ve İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Yabancıya gayrimenkul satış geliri ilk 6 ayda yüzde 36,6 düştü! 

Yabancıya gayrimenkul satış gelirindeki son durum açıklandı. Peki yabancıya gayrimenkul satış geliri ilk 6 ayda ne kadar oldu? 

İzmir Menderes'te 7 adet gayrimenkul satışa sunuldu! Arsa, arazi ve ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İzmir Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Menderes ilçesinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Menderes'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla 7 gayrimenkul satılıyor!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih, Eyüpsultan, Beyoğlu ve Sarıyer ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

gayrimenkul satışı ne zaman artar Haberi

gayrimenkul satışı ne zaman artar

 TÜRKİYE genelinde gayrimenkul ve konut satışlarının Eylül ayından bu yana faiz ile dolardaki yükseliş ve seçim öncesi piyasalara hâkim olan belirsizlik nedeniyle yüzde 20,1 oranında düşüş göstermesinin ardından, sandıktan çıkan sonuçla kısa sürede yükseliş eğilimi göstermeye başladı. 

Konul piyasasına sandık dopingi Eylül avında yüzde 20.1 ile 2014 yılından bu yana en seri gerilemeyi yaşayan gayrimenkul satışları. seçimlerin ardından kısa sürede yükseliş trendine girdi. 

Marka Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başdanışmanı Bülent Hasılcıo, TÜİK verilerine göre Eylül 2015'te bir önceki yılın aynı avına göre yüzde 20.1 gerileyen konut satışlarının, sandıktan çıkan sonucun ardından bir anda yükseliş trendine girdiğini belirtti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2015 yılı Temmuz avı konut satış istatistiklerine göre, konut satışları Temmuz...