02 / 05 / 2024

gayrimenkul sektör temsilcileri körfez yatırımcılarla buluştu

gayrimenkul sektör temsilcileri körfez yatırımcılarla buluştu

Cem Muratoğlu, yatırımcılara büyük önem verdiklerini belirterek, "Aklınıza gelecek her türlü ihtiyacı karşılamak için buradayız. Türkiye pazarındaki yatırımcılara her türlü desteği vermek zorundayız" dedi.

Gayrimenkul sektörü temsilcileri BDDK'nın konut kredileri kararını değerlendirdi! Konut fiyatlarındaki artış frenlenecek

İlk konutunu alacaklara yönelik yapılan kredi düxzenlemesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gayrimenkul sektörü temsilcileri bu kararla birlikte konut fiyatlarındaki artışın frenlenebileceğini söyledi. 

Gayrimenkul sektörü 2022'ye iyimser bakıyor!

Zorlu bir yılı geride bırakan gayrimenkul sektörü 2022'yi hareketli geçirmeye hazırlanıyor. Sektör temsilcileri yeni yıldan oldukça umutlu.

Gayrimenkul sektöründe rekor beklentisi!

Koronavirüs pandemisinden en çok etkilenen sektörlerden biri de gayrimenkul oldu. Peki sektörü gelecek günlerde neler bekliyor? Sektör temsilcileri konuyla ilgili konuştu ve beklentilerini açıkladı.

2021'de gayrimenkul sektöründe neler olacak?

Sektör temsilcileri gayrimenkul sektörü için 2021 öngörülerini açıkladı. Peki gayrimenkul sektörünü 2021'de neler bekliyor? İşte konut üreticilerinin ve sektör temsilcilerinin görüşleri..

Gayrimenkul sektörüne pandemi ayarı!

Gayrimenkul sektörü Kovid-19 salgınının damgasını vurduğu 2020’de Ağustos sonuna kadar uygulanan faizlerdeki düşüş trendiyle avantajlı çıktı. Sektör temsilcileri, 2021'de daha büyük metrekareli evlere, butik projelere ve villalara ilginin daha az artacağına dikkat çekiyor.

Gayrimenkul sektörü yenileniyor!

Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360'ın ikinci gün oturumları gerçekleştirildi. Konferansta gayrimenkul sektörünün temsilcileri, sektörü değerlendirdi.

Gayrimenkul sektöründe COVID-19 etkileri!

İnşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcileri ''Ortak akıl ve bilim çalışırsa şeffaflık oluşur, güven kazanılır ve projeler nihayete varır'' diyerek, sektörün bilim kuruluna ihtiyacının olduğunu söyledi.

Gayrimenkul sektöründe görüntülü satış dönemi!

Koronavirüs salgını ülke ekonomisini ve tüm sektörleri etkilemeye devam ediyor. Salgın sürecinde gayrimenkul sektöründe de bir takım değişiklikler yaşandı. Sektör temsilcileri, gayrimenkul sektörünün evrim geçirdiğini belirterek, dijital satışın çok popüler olduğunu ifade ediyor...

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Kıbrıs'ta buluşuyor!

Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren Sign of the City Awards (SOTCA) için geri sayım başladı. Projelerin ödüllendirileceği yarışma Kıbrıs’ta tanıtıldı.

Gayrimenkul sektörü kredi faizlerinin düşürülmesinden memnun!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri konut kredi faiz oranlarının düşürülmesine ilişkin duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İngiliz gayrimenkul sektörü Peker Holding’in davetinde buluştu!

İngiltere ve Almanya’da geliştirdiği 15 farklı projeyle, Türk gayrimenkul sektörünün yurt dışındaki en önemli temsilcileri arasında bulunan Peker Holding, yeni yıl resepsiyonunu bu yıl İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenledi.

Gayrimenkul sektöründe 2019 umudu!

“Gayrimenkulün Yıldızları” ödül töreninde konuşan konut sektörü temsilcileri kısa soluklu teşvikler yerine kalıcı yapısal reformlar istediklerini dile getirdi.

Sektör temsilcileri imar barışına olumlu bakıyor!

TBMM'ye sevk edilen yasa tasarısı içinde yer alan imar barışı düzenlemesine ilişkin sorularını yanıtlayan gayrimenkul sektörü temsilcileri, tek maddelik imar düzenlemesinin doğru bir karar olduğunu belirtiliyorlar. 

gayrimenkul sektör temsilcileri körfez yatırımcılarla buluştu Haberi

gayrimenkul sektör temsilcileri körfez yatırımcılarla buluştu

Odeabank Bireysel Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Muratoğlu, yatırımcılara büyük önem verdiklerini belirterek, "Aklınıza gelecek her türlü ihtiyacı karşılamak için buradayız. Türkiye pazarındaki yatırımcılara her türlü desteği vermek zorundayız" dedi.


Cityscape'in bilgi ortaklığı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), İstanbul Ticaret Odası (İTO), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ile Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) desteğiyle sektöre yeni bir ivme kazandırmak için "Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması" etkinliği gerçekleştirildi.


Katar, Kuveyt, Dubai, Suudi Arabistan gibi körfez ülkelerinden gelen 50'ye yakın yabancı yatırımcı ve aracılık şirketinin katıldığı etkinlikte konuşan Muratoğlu, Lübnan çıkışlı Odeabank'ın Bank Audi Grubu'nun üyesi olduğunu, bu ismi sadece Türkiye'de taşıdığını, her türlü bankacılık hizmetini sunan Odeabank'ın 5 ayda küresel bir hale geldiğini söyledi.


Muratoğlu, Türkiye'ye 3 yıl önce gelerek...