01 / 05 / 2024

gayrimenkul sektörü her zaman kazandırır mı

gayrimenkul sektörü her zaman kazandırır mı

Bugünlerde konut satın almayı düşünenlerin aklından geçen ‘ev alsam doğru yapmış olur muyum?’ sorusuna cevap ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’dan geldi.

Türkiye gayrimenkul sektöründe ciddi pazar! 

Yabancı vatandaşların Türkiye'den konut alımları her geçen gün artıyor. PWC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu,Türkiye'nin gayrimenkulde önemli pazarlardan biri olduğunu dile getirdi.

Emlak Katılım'dan gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler!

Gayrimenkul sektöründe piyasa yapıcı kurum olmak, kentsel dönüşümle ilgili finansal çözümler sağlamak ve sektörün gelişimine destek olmak üzere oluşturduğu ürünlere her geçen gün yenilerini ekleyen Emlak Katılım, Bina Tamamlama Sigortası ürününü geliştirdi.

Gayrimenkul sektöründe 2020 beklentileri olumlu!

Koronavirüs, tüm dünyayı ve her sektörü etkilemeye devam ediyor. EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Nisan ayı konut satış verilerini, koronavirüsün gayrimenkul sektörüne etkilerini ve sektörün 2020 yılı beklentilerini değerlendirdi...

Gayrimenkul sektöründe satış sistemi değişiyor!

Koronavirüs salgınının gayrimenkul sektörüne olumsuz etkilerinin azaltılması gerektiğini belirten Gayrimenkul PR şirketi, ‘Her şeyin değiştiği hayatımızda, Gayrimenkul satışlarında uygulanan klasik yöntemler değişmeli ki sektörde finansal canlılık korunabilsin’ açıklamasıda bulundu.

İzmir’de gayrimenkul sektöründe online hizmet!

Koronavirüs salgını her sektörü olduğu gibi gayrimenkul sektörünü de etkiledi. İzmir’de bir firma, müşterilerine mülkleri internet üzerinden gezdirmeye başladı...

Koronavirüs gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Koronavirüs, dünyayı ve ekonominin her alanını olumsuz yönde etkiliyor. Gayrimenkul sektörü de durumdan endişeli. Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, virüsün gayrimenkul sektörüne etkisini anlattı...

Gayrimenkul sektörü teknoloji ile dönüşecek!

Endeksa Kurucu Ortağı ve CEO’su Görkem Öğüt, gayrimenkul sektörünün Türkiye’de her zaman lokomotif sektörlerden biri olduğuna vurgu yaparak, "Sektör, teknoloji ile dönüşeceği için biz de buna katkı sunmak istiyoruz" diye konuştu...

Gayrimenkul sektörü her sene ivme kazanıyor!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, gayrimenkul sektörünün kamu ve özel sektörün dönem dönem hayata geçirdiği teşvik ve kampanyalar sayesinde de her sene ivme kazandığını ifade etti.

Teknolojinin gayrimenkul sektörüne en önemli 6 etki alanı nedir?

Teknoloji iş dünyası ve endüstrinin her alanında değişim için katalizör olmayı sürdürüyor. Teknolojinin gayrimenkul sektöründe iş ve iç süreçlerini doğrudan etkileyen alanlarını 6 şekilde özetleyebiliriz.

Gaziantep'te gayrimenkul sektörü canlılığını koruyor!

Uğur Tosun, "Gaziantep te gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen canlılığını koruması, konut satışlarının artarak devam etmesi, ekonominin ve sektörün geleceği açısından umut verici bir durum" dedi

Bursa'da gayrimenkul sektörü ne durumda?

Gayrimenkul Danışmanı Altan Kocaman Bursa'daki gayrimenkul sektörünü anlattı. Kocaman " Dünyada üretilemeyen tek şey toprak, her gün azalıyor, azaldıkça değeri yükseliyor." dedi.

Gayrimenkul sektörünü 2016 yılında neler bekliyor?

Çifte seçim, kurdaki dalgalanmalar, maliyet artışları, faizlerin yükselmesiyle yorulan sektör, her şeye rağmen konut satışında rekor seviyelere ulaşılmasıyla 2015’i moralli kapattı. Peki Gayrimenkul sektörünü 2016'da neler bekliyor?

Murat Kurum, gayrimenkul sektörünün 2015 yılını değerlendirdi!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, gayrimenkul sektörünün 2016 yılında büyüme potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı. Kurum, gayrimenkulün her dönem güvenli bir yatırım olduğunu ve olacağını da sözlerine ekledi.

gayrimenkul sektörü her zaman kazandırır mı Haberi

gayrimenkul sektörü her zaman kazandırır mı

Baygan, içinde bulunduğumuz mevcut durumda geçici düşüşleri normal karşılamak gerektiğini belirterek, “Gayrimenkul hiçbir zaman durmaz, sıkıntılı dönemlerde bile en doğru yatırım gayrimenkul yatırımıdır” dedi.



Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2015 yılı Temmuz ayı konut satış istatistiklerini de değerlendiren Mustafa Baygan, yatırımcıların yaz aylarında beklemeye geçtiklerine dikkat çekerek, ülkenin içinde bulunduğu durumun da piyasaları olumsuz yönde etkilediğini dile getirdi. Baygan, bunlara Ramazan Bayramı ve tatil sürçlerini de eklediğimizde aylık düşüşler görmenin normal karşılanması gerektiğinin altını çizdi.



Baygan “TÜİK rakamlarına baktığımızda konut satışlarının 2015 Haziran ve Temmuz aylarında bir önceki yıla göre arttığını görüyoruz. Açıklanan istatistiklerde ikinci el konut satışlarının yükseldiği de görülüyor. Markalı konut projelerinin bu durgunluktan daha fazla etkilendiğini söyleyebiliriz. Gayrimenkul endüstrisinin gayrimenkul danışmanlık tarafının hem ikinci el satışlar ile hem de...