02 / 05 / 2024

Gayrimenkul teknoloji ekosistemi hakkında bilinmesi gerekenler

Gayrimenkul teknoloji ekosistemi hakkında bilinmesi gerekenler

Cushman & Wakefield Türkiye Yönetici Ortağı Tuğra Gönden "Gayrimenkul Teknoloji Ekosistemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler" konusunu kaleme aldı.

Sozo Gayrimenkul Teknoloji Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sozo Gayrimenkul Teknoloji Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Burak İşçi tarafından kuruldu.

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Botasun tarafından kuruldu.

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Kuruldu!

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Sultan Çakır tarafından kuruldu.

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Girgin, Kerim Şayan, Melikşah İşcan ve Sinan Ay ortaklığında kuruldu.

Core Gayrimenkul Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Core Gayrimenkul Teknoloji Limited Şirketi bugün Şişli'de 6 milyon 615 bin TL sermaye bedeli ile Yaroslav Kotsyuba tarafından kuruldu.

Wınners Gayrimenkul Teknoloji Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wınners Gayrimenkul Teknoloji Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Akkuş tarafından kuruldu.

Toy Grup Gayrimenkul Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Toy Grup Gayrimenkul Ve Teknoloji Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gılmaz Impramoglou ve Tolga Deniz ortaklığında kuruldu.

Akyaz Gayrimenkul Taahhüt Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Akyaz Gayrimenkul Taahhüt Ve Teknoloji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İlhamı Yazıcı ve Tüncer Akar ortaklığında kuruldu.

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir'de Gökhan Akdoğan ve İlhan Sarhan ortaklığında kuruldu.

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akdoğan tarafından kuruldu.

Gayrimenkul ve inşaat sektörü Proptech ile dönüşüyor!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe teknoloji ile yeni iş modellerini kapsayan Proptech trendi hızla yayılıyor. Türkiye'de bu alandaki faaliyetler yayılıyor.

Gayrimenkul danışmanlarına sıfır maliyetle mülk satma fırsatı!

Tapucom ile sözleşmeli çalışacak olan yetki belgeli gayrimenkul danışmanları Tapucom’un teknoloji altyapısı aracılığıyla gün içinde onları oyalayan rutin işlerden kurtulurken bölgesindeki rakiplere göre çok daha fazla işlem kapatma fırsatı bulacak.

Gayrimenkul teknoloji ekosistemi hakkında bilinmesi gerekenler Haberi

Gayrimenkul teknoloji ekosistemi hakkında bilinmesi gerekenler

Bir önceki yazımda teknolojinin, iş dünyasının her alanında değişim için bir katalizör olmayı sürdürdüğünden bahsetmiş, teknolojiyi katma değer yaratmak için kullanmayı başarmanın önemini vurgulamıştım. Bu hafta ise gayrimenkul teknolojisi girişim ve yatırımlarını ele almak istiyorum. 


1. Gayrimenkul teknolojisi faaliyet alanları:

1- Emlak siteleri ve gayrimenkul arama hizmetleri ilk gelişen dikey. Yurt dışında olduğu gibi Türkiye’de de konut odaklı girişimler oldukça fazla olmakla birlikte henüz Türkiye’de olmamasına rağmen, ticari gayrimenkul girişimleri de tüm dünyada gün geçtikçe artıyor. 

2- Pazar yerleri alıcı ve satıcıları doğrudan bir araya getiren platformlar olması sebebiyle geniş ve hızla gelişen bir dikey. İşlemlere dahil olup, elde ettikleri gelirler itibariyle yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor.

3- Teknoloji destekli aracılık daha kısıtlı bir dikey olsa da, pazar yerleri...