05 / 05 / 2024

gayrimenkul temassız satış

gayrimenkul temassız satış

Gelişen teknoloji ve son dönemlerde dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, teknoloji şirketi olan 11Sight’i emlak sektöründe temassız satış ve pazarlama dönemine yöneltti…

Z Satış Danışmanlığı Ve Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Z Satış Danışmanlığı Ve Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Elif dikici tarafından kuruldu.

White Tree İstanbul Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Tree İstanbul Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Çelik tarafından kuruldu.

Taputakas ile gayrimenkul alım satımlarında güven problemleri ortadan kalkıyor!

Gayrimenkul alıcı ve satıcısı, Takasbank ‘TAPUTAKAS' sistemini kullanarak gayrimenkul alım satımlarında söz konusu güven sorunlarını en aza indirgiyor.

Whıte Tree Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Tree Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Karım Nıkjou ve Taner Çelik ortaklığında kuruldu.

11Sight emlak sektöründe temassız satış ve pazarlama dönemini başlattı!

11Sight Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, 11Sight'ın tek tıkla başlatılabilen görüntülü görüşme çözümüyle emlak sektöründe satın alma ve kiralama işlemlerinin uzaktan da gerçekleşebildiğini belirtiyor.

Yılbars Gayrimenkul Alım Satım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yılbars Gayrimenkul Alım Satım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldız Örer tarafından kuruldu. 

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız satışta!

Türkiye’deki gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden olan Tahincioğlu yepyeni bir projeyi hayata geçiriyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız satışa çıktı. 

Gayrimenkul alım satımında değer nasıl belirlenir?

Gayrimenkul alım satımında arsa ve inşaat maliyeti de en güvenilir yöntemler arasında yer alıyor. Alacağınız evin maliyetini arsa ve inşaat olarak ikiye ayırmalısınız. İşte gayrimenkulün değeri belirleme yöntemleri...

Gayrimenkul alım satım işlemimi nerede yapabilirim?

Gayrimenkul alım satım işlemleri için tarafların gerekli belgeleri temin edip; tapu masraflarını ödemeleri gerekiyor. Peki, ilk defa devir yapacaksanız ve "Gayrimenkul alım satım işlemimi nerede yapabilirim?" diyorsanız, işte yanıtı..

İnnovia 4 Beylikdüzü satış ofisi!

İnnovia 4 Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen projede daire fiyatları 139 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü satış

İçerisinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Makyol Yaşam Beylikdüzü satış fiyatları 217 bin 840 TL'den başlayarak değişiyor...

West Wall Marina Vilları Beylikdüzü satış ofisi!

West Wall Marina Vilları Beylikdüzü satış ofisi bilgisi kapsamında telefon numarası 0 212 850 2 555 şeklinde belirlendi. West Wall Marina Beylikdüzü'nde teslimler hemen gerçekleşiyor...

Şehri Beyaz Beylikdüzü satılık!

Firma bünyesinde yer alan ödeme planlarından yararlanılan Şehri Beyaz Beylikdüzü satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Beyazlar Grup tarafından inşa edilen projede satışlar başladı...

gayrimenkul temassız satış Haberi

gayrimenkul temassız satış

Teknoloji şirketi 11Sight emlak sektöründe yeni bir döneme başlıyor. Şirket temassız satış ve pazarlama dönemi ile çalışmaları devam ettirmeye başladı.

2016 yılında Silikon Vadisi’nde kurulan startup teknoloji şirketi 11Sight, herhangi bir platform veya uygulama üzerinden istenilen kişiyle anında görüntülü bağlantı kurulmasını sağlayarak gayrimenkul sektörüne yeni satış ve pazarlama fırsatları sunuyor.

Emlak sektöründe müşterileriyle iletişimde kolaylık ve proje tanıtımı açısından büyük avantaj sağlayan görüntülü etkileşim platformu 11Sight, herhangi bir uygulama indirmeden, müşteri aramalarını telefon, tablet ya da bilgisayarda web tarayıcıları üzerinden yanıtlama imkanı sağlıyor. Bu yöntemle hem kurumların müşteri edinme maliyetleri önemli ölçüde azalırken hem de gayrimenkul almak isteyen müşterilerin zamandan büyük bir avantaj sağlamış oluyor.

EMLAK SEKTÖRÜNDE SATIN ALMA VE KİRALAMAYI UZAKTAN GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ

11Sight Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, koronavirüsün emlak sektöründe de...