29 / 04 / 2024

gayrimenkul uzmanı Harun Çalımlıoğlu açıklamaları

gayrimenkul uzmanı Harun Çalımlıoğlu açıklamaları

Türkiye'de birikimini araziye yatırmak isteyen yatırımcının yanı sıra memur ve işçiler de, İstanbul'un alternatif metropol şehri Bursa'ya ve ilçelerine gözünü dikli. Yatırım uzmanları ise, parasına para katmak isteyen yatırımcılara önemli tüyolar verdi.

Ev fiyatları yıl sonuna kadar sessiz sedasız yükselecek: 1+1 konut yatırımı yapılabilir!

Girişimci Broker ve gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, ev ve arsa fiyatları ile ilgili beklentilerini sıraladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

2012 yılının otomobil fiyatları şaşırttı! Şimdi bu paraya iPhone bile alınmıyor!

Otomobil fiyatları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2012 yılının otomobil fiyatlarını paylaşarak, şimdi bu fiyatlara iPhone bile alınmadığını söyledi.

Arazi fiyatları artmaya devam edecek!

Arsa ve arazi fiyatları gündemdeki yerini korurken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin yaptığı paylaşımda arazi fiyatlarının fi tarihinden bugüne kadar olduğu gibi sürekli artacağını belirterek, nedenini açıkladı.

Gayrimenkul uzmanından çarpıcı uyarı: Her kriz zengin olmak için bir fırsattır!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda her krizin zengin olmak için bir fırsat olduğunu belirterek, "Sermaye nereye girecekse siz 1 adım önden gideceksiniz" dedi.

Konut piyasası düşse bile arazi piyasası yükseliyor! Peki neden?

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin konut piyasası düşse bile ki arazi piyasasında fiyatların yükselmeye devam ettiğini belirtti.

Kiracılar dikkat! Resmen açıklandı: Oturduğu evi satılan kiracıların kira sözleşmesi sona erer mi?

Son günlerde en merak edilen konulardan biri, oturduğu evi satılan kiracının tahliye edilip edilemeyeceği oldu. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, X sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

Ev almak için doğru zaman mı? 5 yıl önce çerez parasına aldığım hisse, şimdi 12 milyon TL'lik daire oldu!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, X sosyal medya hesabından konut yatırımı ile ilgili önemli bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Türkiye’de 0 TL ile arazi sahibi olmanın yolu!

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin şimdi de 'Türkiye’de 0 TL ile arazi sahibi olmanın yolu'nu açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Arsa ve arazi almayı düşünenler için uzmanından altın niteliğinde tüyolar!

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler nelere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa ve arazi almak isteyenler için çok önemli tüyolar verdi. İşte o paylaşım...

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

“Buralarda malda kalın” diyen gayrimenkul uzmanı yatırım için o ülkeyi işaret etti!

Ekonomik belirsizlikler karşısında kafası karışan yatırımcı parasını nerede değerlendireceğini araştırırken, gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin bir öneri paylaştı. “Faizde asla kalmayın” diyen Gültekin, “Malda kal zinde kal” diyerek yatırım bölgelerini açıkladı.  Özellikle bir yeri işaret etti.

Konut ve kira fiyatları nereye gidiyor? Gayrimenkul Uzmanı açıkladı!

Konut ve kira fiyatlarının ne olacağını açıklayan Gayrimenkul Değerleme Uzmanı  Ahmet Büyükduman ayrıca konut alımı için cazip bölgeleri de açıkladı.

Kiracı oranı arttı, konut sahibi olmak zorlaştı! Uzmanlar 'Erişilebilir konut için yeni model şart' dedi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre oturulan konuta sahip olanların oranı 0,8 puan azaldı ve 2022 yılında yüzde 56,7 oldu. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan Gayrimenkul Uzmanı Turgay Yılmaz, “Erişilebilir konut için yeni model şart” dedi.

gayrimenkul uzmanı Harun Çalımlıoğlu açıklamaları Haberi

gayrimenkul uzmanı Harun Çalımlıoğlu açıklamaları


Türkiye'de birikimini araziye yatırmak isteyen yatırımcının yanı sıra memur ve işçiler de, İstanbul'un alternatif metropol şehri Bursa'ya ve ilçelerine gözünü dikli. Yatırım uzmanları ise, parasına para katmak isteyen yatırımcılara önemi: tüyolar verdi. Bursa'nm Yenişehir, Karacabey, Mustafakemalpaşa ilçeleri Balıkesir'in Susurluk ilçesi ve İstanbul İzmir otoban güzergahındaki bir çok arsanın kısa sürede değerleneceği ifade ediliyor Elit Grup Çalımlıoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı ve gayrimenkul uzmanı Harun Çalımlıoğlu, artık sadece yatırımcıların değil aynı zamanda memur ve esnafın da yatırımlarını arazi üzerine yaptıklarını söyledi. Çalımlıoğlu, "Toprak dünyada üretimi olamadığı için, her zaman ilgi odağı olmuş. Yalnızca üzerine bir şey ekip kazanmak değil, ilerleyen zaman dahilinde yatırımlarla alakalı, yatırımcısına çok ciddi kar marjı getiren özel bir yatırım aracı olarak, özellikle son dönemlerde gündeme gelmiş...