20 / 05 / 2024

Gayrimenkul uzmanları tüketicilere neler diyor

Gayrimenkul uzmanları tüketicilere neler diyor

Gayrimenkul uzmanları tüketicileri uyarıyor: "Tapuda sahte evrak gibi durumlar sık yaşanıyor. İyice araştırın." Birikimlerini gayrimenkulde değerlendirmek isteyen küçük yatırımcılar tapu aşamasında bazı pürüzlerle karşılaşabiliyor.

Konut almak isteyenlere ünlü gayrimenkul uzmanından flaş tavsiye!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler gayrimenkul uzmanlarının paylaşacağı tüyoları merakla beklerken Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin'den de konu ile ilgili yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Gayrimenkul Uzmanı açıkladı: En iyi reel yatırım arazi!

Yeni bir arsa ya da arazi arazi almak isteyenler gayrimenkul uzmanlarının paylaşacağı tüyoları merakla bekliyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin yaptığı açıklamada  en iyi reel yatırımın arazi olduğunu belirterek, önemli detaylar paylaştı. 

Yatırımcılar gözünü ofise dikti! Ticari gayrimenkul piyasası yeniden canlandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde evden çalışmayla beraber düşüşe geçen ticari emlak piyasası yeniden canlandı. Açıklanan küresel raporlar bu sene için olumlu işaretler verirken, gayrimenkul uzmanları da yaptıkları açıklamada özellikle lüks ofise talebin arttığını belirtti.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdi Öztürk tarafından kuruldu.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Hsn Grup Gayrimenkul Kağıt Otomotiv Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hsn Grup Gayrimenkul Kağıt Otomotiv Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Delibaş tarafından kuruldu.

Gayrimenkul uzmanları fiyat artışını yorumladı! Yasal düzenleme şart oldu!

Gayrimenkul uzmanları fiyat artışını yorumlayarak, yasal düzenlemenin şart olduğunu söylüyor. İşte detaylar…

3el Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3el Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Ücel tarafından kuruldu.

Akyaz Gayrimenkul Taahhüt Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Akyaz Gayrimenkul Taahhüt Ve Teknoloji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İlhamı Yazıcı ve Tüncer Akar ortaklığında kuruldu.

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Okyanus Emlak Reklam Gayrimenkul Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Okyanus Emlak Reklam Gayrimenkul Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi Kağıthane'de Arif Evdedurmaz tarafından kuruldu.

Gayrimenkul profesyonelleri TÜGEM'de buluştu!

TÜGEM ticari network lansmanı yapıldı. TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan, "Ticari gayrimenkulün tüm paydaşlarını aynı çatı altında toplayarak, alanında uzmanlaşmış profesyonellerle, ticari gayrimenkulün geleceğine yön vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Gayrimenkul uzmanları tüketicilere neler diyor Haberi

Gayrimenkul uzmanları tüketicilere neler diyor

 Bu konuda tüketicileri uyaran ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, "Eksik ya da gerçek dışı evrak sizi hayal kırıklığına uğratmasın. Konut alırken acele etmeyin" uyarısında bulundu. Baygan, şunları söyledi: "Birçok işlem, tapu aşamasında geri dönüyor. Bunun en büyük sebebi ise ön satış heyecanıyla yeterince araştırma yapılamadan, tapu dairelerine gidilmesi. Eksik evrak durumunun yanı sıra sahte nüfus cüzdanı, sahte beyanlar gibi durumlarla da karşılaşılıyor. Bu nedenle gayrimenkul ofislerindeki uzmanlardan yardım alınması iyi olur....