28 / 04 / 2024

Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu kuruluş

Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu kuruluş

Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu kentsel dönüşüm ile sektörü ilgilendiren yasal düzenlemeler ve standartların tanımlanması gibi konularda liderlik ve danışmanlık edecek.

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 32 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilçe, Hacı Bayram Bilçe, Mehmet Bilçe, Mustafa Bilçe ve Osman Bilçe ortaklığında kuruldu.

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mol ve Kadirhan Mol ortaklığında kuruldu.

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Osman Şevki Aydemir ve Ahmet Seven ortaklığında kuruldu.

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saad Shabbır Waghu tarafından kuruldu.

İkiz Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkiz Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Velda Aksu tarafından kuruldu.

İpd Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İpd Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Öztekinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztekinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yaver Öztekin tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Seçkinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bedran Akgül ve Ramazan Perihan ortaklığında kuruldu.

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Merve Dalkıran, Çiğdem Oğuz, Döndü Düzgün, Gül Düzgün, Necla Etlik ve Sahire Bekteş ortaklığında kuruldu.

En Referans Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Referans Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Hancı tarafından kuruldu.

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Bağcı tarafından kuruldu.

Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu kuruluş Haberi

Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu kuruluş

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün oyuncuları tarafından bir yıllık çalışma sonrasında kurulan Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu (GÜP) faaliyetlerine başladı. Platform kentsel dönüşüm ile sektörü ilgilendiren yasal düzenlemeler ve standartların tanımlanması gibi konularda liderlik ve danışmanlık edecek. GiiP Genel Sekreteri Avukat Mehmet Ali Kandemir, son dönemde sektörle ilgili gerçekleştirilen yasal düzenlemeler sonrasında gelecek 1 0 yılda sektörde büyük bir değişimin yaşanmasını beklediklerini belirtti. Kandemir, "Kentsel dönüşümle yaklaşık 7 milyon civarında bağımsız bölüm yıkılıp yerine yaklaşık 10 müyon bağımsız bölüm inşa edilecek. Dönüşümle sektör oyuncuları için büyük bir pazarın oluşması bekleniyor. Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile de, müşteri odaklı hizmetler ön plana çıkacak. Düzenlemeler sonrasında gayrimenkul ve inşaat sektöründe 200 bin civarında olan şirket sayısının 30 bine kadar düşeceği öngörülüyor" dedi....