27 / 04 / 2024

Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu projeleri

Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu projeleri

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün oyuncuları ve sektöre destek veren paydaşlardan oluşan üyelerin 1 yıllık yapılanma çalışması sonrasında kurulan Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu (GİİP), 23 Mayıs 2015 tarihinde faaliyetlerine başladı..

Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu kuruldu!

Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu kentsel dönüşüm ile sektörü ilgilendiren yasal düzenlemeler ve standartların tanımlanması gibi konularda liderlik ve danışmanlık edecek.

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 32 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilçe, Hacı Bayram Bilçe, Mehmet Bilçe, Mustafa Bilçe ve Osman Bilçe ortaklığında kuruldu.

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mol ve Kadirhan Mol ortaklığında kuruldu.

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Osman Şevki Aydemir ve Ahmet Seven ortaklığında kuruldu.

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saad Shabbır Waghu tarafından kuruldu.

İkiz Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkiz Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Velda Aksu tarafından kuruldu.

İpd Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İpd Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Öztekinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztekinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yaver Öztekin tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Seçkinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bedran Akgül ve Ramazan Perihan ortaklığında kuruldu.

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Merve Dalkıran, Çiğdem Oğuz, Döndü Düzgün, Gül Düzgün, Necla Etlik ve Sahire Bekteş ortaklığında kuruldu.

En Referans Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Referans Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Hancı tarafından kuruldu.

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Bağcı tarafından kuruldu.

Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu projeleri Haberi

Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu projeleri

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün yatırımcıları, müteahhit firmalar, üniversiteler, sektörün çözüm ortakları ve paydaşları, yaşanan hızlı büyümeyle uyumlu ve eşzamanlı bir şekilde gerçekleştirilemeyen düzenlemeler ve standartların tanımlanması gibi konularda sektöre liderlik ve danışmanlık yapmak amacıyla Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu’nu kurarak ilk geniş katılımlı toplantısını gerçekleştirdi.

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün oyuncuları ve sektöre destek veren paydaşlardan oluşan üyelerin 1 yıllık yapılanma çalışması sonrasında kurulan Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu (GİİP), 23 Mayıs 2015 tarihinde Biz Cevahir Oteli’nde gerçekleştirilen lansman toplantısıyla kuruluşunu duyurarak faaliyetlerine başladı.


Yaklaşık 100 üye kuruluşun temsilcilerinin katıldığı lansman toplantısında kurucu üyeler, sektörle ilgili değerlendirmelerde bulunarak platformun kuruluş hikayesi ve amaçları hakkında bilgiler verdiler.

Sektör ve sektörde faaliyet gösteren şirketlerin kurumsallaşmalarına ve yüksek rekabet gücüne ulaşmalarına yardımcı olmayı, sektör adına bilgi...