05 / 05 / 2024

gayrimenkul yatırımı vatandaşlık hakkı

gayrimenkul yatırımı vatandaşlık hakkı

Ekonomik sıkıntı içindeki ülkeler gayrimenkul yatırımıyla vatandaşlık veya oturma izni verebiliyor. 250 bin Avro’luk gayrimenkul alana 7-8 yıl oturma izni veren Yunanistan, daha sonra yurttaşlık kapısını aralıyor.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Vatandaş gayrimenkulden vazgeçti, yatırım amaçlı konut alımları düştü!

TÜİK'in verilerine göre Türkiye genelinde konut satışları Kasım ayında düştü. Konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yatırım tercihini değiştirdi. Yatırım amaçlı konut alımları düştü...

Vatandaşlık almak için gayrimenkul yatırımı 750 bin dolar olmalı...

Gayrimenkul alımı veya yatırım karşılığı olarak yabancılara verilen ikamet izni ve vatandaşlık verilmesi konusunda önemli değişiklikler bekleniyor. İşte haberin detayları...

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Bul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Bul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Tuğba Yanbul tarafından kuruldu.

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kuvvatjan Reyımberdıyev tarafından kuruldu.

Bund Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bund Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Fuat Şahin ve Ülkü Şahin ortaklığında kuruldu.

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de Rachad Al Homsı tarafından kuruldu.

Prava Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Prava Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de Burhan Özdemir tarafından kuruldu.

Mil Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mil Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Dilek Şahin tarafından kuruldu.

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sağ tarafından kuruldu.

gayrimenkul yatırımı vatandaşlık hakkı Haberi

gayrimenkul yatırımı vatandaşlık hakkı

Bir yandan 2008 ekonomik krizi sonrası işlerin istenen hızda ilerlememesi bir yandan siyasi çalkantılar nedeniyle çeşitli ülkelerde yaşanan belirsizlik ve ülke halkının bir kısmının kendisini güvende hissetmemesiyle gündeme gelen ‘hayatını başka bir ülkenin yurttaşı olarak geçirmek’ düşüncesi ‘satılık yurttaşlık pazarı’nı genişletmişe benziyor.


Bu pazarda, en dikkat çekici unsur ekonomik sıkıntı içindeki ülkelerin ağırlıkta olması... Zira kısa bir süre önce Antigua ve Barbuda, Grenada, Malta, Hollanda ve İspanya, zenginler için yatırım yoluyla doğ- rudan ya da dolaylı vatandaşlık veren programlar açıkladı. “Yurttaşlık satılık olmamalı” fikirleri sık sık gündeme gelse de halihazırda pek çok ülke, ikamet şartı aramadan yatırım yapanlara doğrudan vatandaşlık veriyor. Bizim yaptığımız küçük çaplı araştırmada ise en kolay yurttaşlığın hemen yanı başımızdaki komşuda olduğu görülüyor. 250 bin Avro’luk bir...