05 / 05 / 2024

gayrimenkul yatırımı yapılacak iller

gayrimenkul yatırımı yapılacak iller

Dünyada en çok emlak yatırımı çeken şehirler belli oldu. New York 1. sırada yer alırken onu Londra takip etti.

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

Realtor Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Realtor Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Realtor Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kağıthane'de yapıldı.

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Türelcan Cebeci tarafından kuruldu.

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk İsmail Kaptanoğlu tarafından kuruldu.

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Şahmin Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahmin Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de Eyüp Minnetoğlu tarafından kuruldu.

Mesar Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mesar Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mesar Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Win Win Gayrimenkul Yatırımı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Win Win Gayrimenkul Yatırımı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Win Win Gayrimenkul Yatırımı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

2022'de ulaştırma projelerine ne kadar yatırım yapılacak?

Ulaştırma ve haberleşme sektöründe 2022 yılı için ayrılan bütçe miktarları belli oldu. 2022 yılı kapsamında 49,8 milyar TL'lik kamu yatırımı yapılması planlanıyor.

Akatlar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akatlar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akatlar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

gayrimenkul yatırımı yapılacak iller Haberi

gayrimenkul yatırımı yapılacak iller

Dünyanın en çok emlak yatırımı çeken şehirleri açıklandı. Listenin tepesinde New York var. En çok dikkat çeken ise, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden çıkmaya hazırlandığı(Brexit) bir dönemde Londra'nın ciddi kan kaybına uğramış olması. 


Amerikalı bir danışmanlık şirketinin raporuna göre, en fazla uluslararası yatırımı, yedi yıl sonra ilk kez Londra'yı geride bırakan New York çekti. Uluslararası sermaye, bu yılın haziran ayına kadarki 12 aylık dönemde New York'a 24 milyar 890 milyon dolar yatırım yaptı. 


Londra ise aynı dönemde 24 milyar 880 milyon dolar yatırım çekti. Sıralamada Paris üçüncü, Los Angeles dördüncü, Amsterdam ise beşinci sırada yer aldı. Raporda en çok dikkat çeken nokta, Londra'nın yaşadığı kan kaybı oldu. Londra'ya yapılan yatırımlar bir yılda 14 buçuk milyar dolar birden azalırken, New York'a yapılan yatırımlarda 9...