25 / 07 / 2024

Gayrimenkul zammı seçim sonuna kaldı

Gayrimenkul zammı seçim sonuna kaldı

Gayrimenkul sektörü seçime odaklandı. Sektörün geneline hakim olan durgunluğun seçim sonrasında aşılacağı beklentisi güçlenirken, gayrimenkulcüler satışa çıkaracakları yeni projelerini ve fiyat artışını da bu dönem sonrasına bıraktı...

Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı? Gayrimenkul İktisatçısı piyasayı değerlendirdi!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, 'Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı?' sorusunu yanıtladı ve konut fiyatları ile ilgili de konuştu. İşte Ahmet Büyükduman'ın sektör ile ilgili önemli açıklamaları...

Seçim sonrası konut ve kira fiyatları ne olacak?

2023 yılının ilk yarısı seçimlerden dolayı çok hareketli geçti. Seçim sonrası ise uygulanan sıkı para politikası, gayrimenkul sektörünü etkiledi. Peki seçim sonrası konut ve kira fiyatları ne olacak?

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

Moomoo Danışmanlık Gayrimenkul Ve Bilişim Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Moomoo Danışmanlık Gayrimenkul Ve Bilişim Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Muslu tarafından kuruldu.

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı! 

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Toykar tarafından kuruldu. 

Bereket Evim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayş ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bereket Evim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayş ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nurullah Mücahitoğlu tarafından kuruldu.

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Seçim sonrası hangi bankalar konut kredi faizlerini düşürdü?

Kamu bankalarının da içinde olduğu sekiz banka son iki haftada konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Seçim sonrası hangi bankalar konut kredisi faiz oranlarını düşürdü?

Mehmet Okay'dan gülümseten seçim hikayeleri!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Haziran-Temmuz  2019 sayısındaki "Seçim ve geçim" başlıklı yazısında, "Ne olursa olsun kazanan Cumhuriyet olsun, Demokrasi olsun, Türkiye olsun." dedi...

Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Kınık ve İlyas Haşim Çakmak ortaklığıyla  kuruldu.

RE/MAX En Moda Gayrimenkul Markası seçildi!

RE/MAX Türkiye, 9’uncu Fashion TV Moda Ödülleri kapsamında “En Moda Gayrimenkul Markası” seçildi...

Seçim sonrası konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Bankaların konut kredisi faiz oranları seçim sonrasında ne oldu? Kamu bankalarının faizleri yükseldi mi?

Gayrimenkul zammı seçim sonuna kaldı Haberi

Gayrimenkul zammı seçim sonuna kaldı

Gayrimenkul sektörü seçime odaklandı. Sektör, satışa çıkaracağı projeleri ve fiyatları artırmak için 30 Mart sonrasını bekliyor. 


SEKTÖRÜN geneline hakim olan durgunluğun seçim sonrasında aşılacağı beklentisi güçlenirken, gayrimenkulcüler satışa çıkaracakları yeni projelerini de bu dönem sonrasına bıraktı. 


Ancak konutta indirim beklentisi içine girenlere konut üreticilerinden kötü haber geldi. Şu anda kurdan kaynaklı maliyet artışını fiyatlarına yansıtmayan gayrimenkul sektörünün, nisandan itibaren fiyatlara yüzde 10 ile 15 arasında zam yapacağı dile getiriliyor. 


Yaşanan ortamdan dolayı firmaların proje başlangıçlarını bile seçim sonrasına ertelediğini aktaran Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Demeği (GYODER) Başkan Yardımcısı ve Yeşil GYO Genel Müdürü Işık Gökkaya, sektörün bir süre daha yatay bir seyir izleyeceğini, bu sürecin de seçimlerin yapılacağı 30 Mart sonuna kadar devam edeceğini ifade etti. 

Fiyatların enflasyona paralel ve maliyet kaynaklı...