07 / 07 / 2024

gayrimenkul zirvesinin amacı nedir

gayrimenkul zirvesinin amacı nedir

Gayrimenkul Zirvesi 13, Mesut Yar'ın keyifli sunumuyla 10 Aralık 2013 Salı günü Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus-Beşiktaş'ta gerçekleştirilecek. Zirve, yenilikçi formatı ve farklı program içerikleriyle gayrimenkul sektörünü bir araya getiriyor

Gayrimenkul yatırım fonları tansiyonu düşürecek, konut arzını artıracak!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul yatırım fonlarının, inşaat projelerine yatırım yapabilmesinin önü açılıyor. Böylelikle inşaat firmalarının, projeye başlamak amacıyla ihtiyaç duyduğu finansmana erişimi kolaylaşacak ve konut arzı da artmış olacak.

İzmir Büyükşehir'den 556 milyon TL'lik satış kararı! Aralarında Beyoğlu'ndaki gayrimenkul de var!

Yaşadığı ekonomik sıkıntılar ile sık sık gündeme gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi, sıcak para bulabilmek amacıyla bünyesindeki 13 gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Söz konusu satıştan 556 milyon TL gelir elde edilmesi bekleniyor. 

Vakıfbank Gayrimenkul'den 100 metrekare 2+1 konut fırsatı!

Vakıfbank Gayrimenkul, yeni bir konut projesi ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara fırsatlar sunuyor. Firma, müşterilerine uygun fiyatlar ile modern ve konforlu yaşam alanları sunmak amacı ile harekete geçtiğini duyurdu.

Çin'de emlak krizi büyüyor! Nitelikli gayrimenkul projeleri için kredi geliyor mu?

Çin'de mortgage boykotu devam ederken, düzenleyici kurumlar tarafından dikkat çeken bir adım atıldı. Düzenleyici kurumlar bankaları nitelikli gayrimenkul projelerine kredi sağlamak amacıyla teşvik edecek. 

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünü sınır ötesine taşımaya hazırlanıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu GYODER, düzenlediği toplantıda piyasanın yurtdışındaki gücünü artırmak amacıyla hedeflerini ve 15-18 Mart tarihlerinde yapılacak "MIPIM 2022"deki stratejisini açıkladı.

Adese Gayrimenkul, Zermeram projesi için Zermeram Adi Ortaklığı'nı kurdu!

Adese Gayrimenkul ile Seha İnşaat arasında Konya Meram'daki Zermeram projesinin satışı yapılmayan bölümlerinin yapımı ve satış amacıyla Zermeram Adi Ortaklığı kuruldu. 

Ziraat GYO Kazakistan'da gayrimenkul şirketi kuracak!

Ziraat GYO Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirilen toplantıda, paylarının tamamı Ziraat GYO'ya ait olmak üzere, gayrimenkul edinilmesi, proje geliştirilmesi, satış ve kiralama işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla Kazakistan'da bir şirket kurulmasına karar verildi.

Türker Proje Gayrimenkul'den 7.1 milyon TL'lik ödenmiş sermaye!

Türker Proje Gayrimenkul tarafından kamuya açıklanmış olan kâr dağıtım politikası çerçevesinde, şirketin mali bünyesinin güçlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacı yaratılmaması amacıyla, olağanüstü yedeklere aktarılmasına, kar payı dağıtılmamasına karar verildi. 

Türker Proje Gayrimenkul 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Türker Proje Gayrimenkul tarafından kamuya açıklanmış olan kâr dağıtım politikası çerçevesinde, şirketin mali bünyesinin güçlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacı yaratılmaması amacıyla, olağanüstü yedeklere aktarılmasına, kar payı dağıtılmamasına karar verildi. 

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün fon kullanım raporu yayınlandı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 33'üncü maddesi kapsamında hazırlanan 'Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanım Amacına İlişkin Raporu' yayınladı. 

100 bin doların üzerinde gayrimenkul alan yabancıya, 5 senelik ikamet izni verilsin!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), bu yıl gayrimenkulde yabancı yatırımcı potansiyelini artırmak amacıyla yapılacak çalışmalara önderlik etmek için start verdi.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den iki yeni şirket!

Sektörün önde gelen gayrimenkul şirketi Tahincioğlu, markasını korumak ve müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla iki yeni şirket kurdu...

gayrimenkul zirvesinin amacı nedir Haberi

gayrimenkul zirvesinin amacı nedir


Gayrimenkul Zirvesi 13, Mesut Yar'ın keyifli sunumuyla 10 Aralık 2013 Salı günü Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus-Beşiktaş'ta gerçekleştirilecek. Gayrimenkul Zirvesi 13, yenilikçi formatı ve farklı program içerikleriyle gayrimenkul sektörünü bir araya getiriyor. 


Oturum başlıkları:

- Zor ürün gayrimenkul

- Gayrimenkulü pazarlamada ayrışmanın yolları

- Ne dedik, ne anlaşıldı?

- Yeni kanal sosyal medya


Oturum Konuşmacıları

- Gönül Birkiye (Hürriyet Gazetesi, Reklam Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi)

- Ercüment Büyükşener (Hayal Akademisi, Kurucu Ortak, Dijital İletişim Danışmanı)

- Levent Erden (Bilgi Üniversitesi Next Academy Bölüm Başkanı


Zirve Ev Sahibi

Astay, Four Seasons Hotel...