05 / 07 / 2024

Gayrimenkulde 2016 kampnayaları

Gayrimenkulde 2016 kampnayaları

Gayrimenkul firmaları 2017 yılına girmeden ev sahibi yapmak için yılın son kampanyalarını hayata geçirdi. Kampanyalar; indirimden vade uzatmaya, 0 faizden peşinat fırsatına kadar avantajlar içeriyor.

Miami gayrimenkulde hızlı gelişti!

Miami gayrimenkulde ABD’de ilk sırada yer alıyor. 2016 yılı verilerine göre Miami’de en çok konut alan yabancı yatırımcılar arasında Türklerin 5’inci sırada yer alıyor.

2016-2017'de gayrimenkulde yapılan düzenlemeler!

İşte kronolojik sıralamasıyla 2016'dan günümüze kadar gayrimenkul mevzuatında yapılan yasal düzenlemeler..

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu kuruldu!

Gayrimenkul sektöründe azımsanmayacak sayıda kadın çalışan ve yönetici bulunmasına karşın, kadın temsilinin yeterli olmadığı düşünülerek, ilki 02 Mayıs 2016’da gerçekleştirilen panelle ivme kazanan “Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu” kuruldu.

2016'da 55 yeni proje vitrine çıktı!

Gayrimenkulde stok ve fiyat tartışmaları devam ederken, markalı konut üreticileri gaza bastı. Darbe girişimi ve ekonomideki durgunluğa rağmen 2016'da 55 yeni proje vitrine çıktı. Yapımı süren 40 bin konutta yatırımcılar için fırsatlar devam ediyor...

Gayrimenkulde 2016'nın son kampanyaları başladı!

Gayrimenkul firmaları 2017 yılına girmeden ev sahibi yapmak için yılın son kampanyalarını hayata geçirdi. Kampanyalar; indirimden vade uzatmaya, 0 faizden peşinat fırsatına kadar avantajlar içeriyor.

Ahmet Dördüncü: Gayrimenkulde 2016'dan sonra gaza basacağız!

Akkök Holding CEO’su Ahmet Dördüncü: "2016 bittiğinde çok ciddi projelere karar vermiş, gaza basmış bir grup olacağız. Çünkü tartışmalar ne olursa olsun gayrimenkul sektöründe Türkiye’de daha alınacak çok yol var." dedi.

Gayrimenkulde Kadın Girişimi Paneli 2 Mayıs'ta!

Gayrimenkul sektöründe kadın görünürlülüğünü artırmayı amaçlayan Gayrimenkulde Kadın Girişimi Paneli , Yapı Endüstri Merkezi Fulya Tesisinde, 2 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 16.00’da gerçekleşecektir. Panel, ULI Türkiye tarafından düzenleniyor.

5. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 28 Nisan'da!

Gayrimenkul sektörünün liderlerini bir araya toplayan, 5. Gayrimenkulde liderler Zirvesi 28 Nisan 2016 perşembe günü İstanbul Şişli'deki Marrıott Hotel'de gerçekleşecek.

ULI Gayrimenkulde Yoğunluk Arayışları Konferansı 15 Nisan'da!

ULI Urban Land Institute tarafından düzenlenen Gayrimenkulde Yoğunluk Arayışı: Büyüyen Şehirler İçin Arayışlar Konferansı 15 Nisan 2016 Cuma günü Sabancı Center Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Gayrimenkulde 2016'nın 2. çeyreği iyi geçecek!

Cityscape’in Türkiye’deki ilk fuarı gayrimenkul sektörüne hareketlilik getirdi. IPM Invest'in sahibi Kaan Borucuoğlu Cityscape Turkey 2016'yı değerlendirdi.

İstanbul gayrimenkulde uluslararası yatırımcıların gözünde yükseliyor!

ULI ve PwC’nin Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2016 Raporu'na göre İstanbul, Avrupa’da yatırımcıların en çok ilgi gösterdiği 14’üncü pazar olarak öne çıkıyor. Yabancı yatırımcılar gelecek yıllarda daha yüksek bir sıçrama beklediklerini söylüyor.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa Raporu toplantısı 23 Şubat'ta!

PwC ve ULI Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2016 Avrupa Raporu'nu açıklıyor. Sektöre dair tüm gelişmelerin de konuşulacağı basın toplantısı 23 Şubat'ta gerçekleşecek.

Mustafa Sarıçerçi: Gayrimenkulde 2016 fırsat yılı olabilir!

Turyap Kahramanmaraş Yatılı Bölge Şubesi Gayrimenkul Temsilciliği Sorumlusu Mustafa Sarıçerçi, gayrimenkul sektörünün 2015 yılında sıkıntılı bir süreç geçirdiğini yeni yılda ise beklentilerin çok yüksek olduğunu belirtti.

Gayrimenkulde 2016 kampnayaları Haberi

Gayrimenkulde 2016 kampnayaları

Gayrimenkul firmaları 2017 yılına girmeden ev sahibi yapmak için yılın son kampanyalarını hayata geçirdi. Kampanyalar; indirimden vade uzatmaya, 0 faizden peşinat fırsatına kadar avantajlar içeriyor


Yıl biterken gayrimenkul firmaları da konutta yeni bir kampanya dalgası başlattı. 2017’ye ev sahibi olarak girmek isteyenler için çeşitli faiz seçeneklerinden düşük peşinata, uzayan vadelerden indirime kadar ödeme fırsatları yer alıyor. Aynı zamanda kişiye özel pek çok ödeme seçeneği de kampanyalar içinde sürüyor. 15 Temmuz darbe girişimi ardından Emlak Konut’un başlattığı 0.70 faizli, 120 ay vadeli ‘konutta tarihi kampanya’ da yıl sonuna kadar devam ediyor. 


Başakşehir’de son fırsat


1) Avrupa Konutları Başakşehir


Emlak Konut GYO güvencesiyle, Artaş İnşaat tarafından Başakşehir’de inşaatı devam eden Avrupa Konutları Başakşehir’de kampanya sürüyor. Emlak Konut GYO desteğiyle yapılan kampanyada, yüzde 5 peşinat avantajı...