07 / 05 / 2024

gayrimenkulde franchise sisteminin faydaları

gayrimenkulde franchise sisteminin faydaları

Emlak sektöründe hızla büyüyen franchise hizmeti bazı emlakçılara için fırsat kapısı olmasına karşın sisteme karşı çıkan emlakçılar da bulunuyor.

Gayrimenkulde Franchise Sisteminin Avantajları Semineri düzenlendi!

“Gayrimenkulde Franchise Sisteminin Avantajları” konulu, ERA Türkiye Genel Müdürü Can Özatay tarafından sunulan seminer gerçekleşti.

Gayrimenkulde vergilendirme sisteminin detayları!

Yeni Bakış Gazetesi köşe yazarı olan Nazlı Gaye Alpaslan, bugünkü yazısında, gayrimenkulde vergilendirme sistemini açıkladı. Alpaslan, arsanın kat karşılığı devredilmesi durumunu anlattı.

TGM Trend Gayrimenkul çözüm merkezi konseptiyle sektöre girdi!

Aydın Holding, TGM Trend Gayrimenkul adıyla yeni bir emlak zinciri kurdu. Franchise sisteminin tecrübeli ismi Hakan Erilkun’u Genel Müdür olarak transfer eden TGM Trend Gayrimenkul, basınla ilk buluşmasını gerçekleştirdi.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2017 Raporu açıklandı!

URBAN Land Institute (ULI) ve PwC’nin uluslararası yatırımcıların Avrupa gayrimenkul sektörü yatırım kararlarına ışık tutan araştırması ‘Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2017 Raporu’nu’ sonuçları açıklandı.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2017 Avrupa Raporu açıklanıyor!

Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2017 Avrupa Raporu ile gayrimenkul sektöründeki son gelişmeler belirlendi. Uluslararası yatırımcıların dünya genelinde ilgi gösterdiği şehirleri ve İstanbul'un bu şehirler arasındaki yerini belirleyen rapor, 30 Kasım'da basın toplantısı ile açıklanıyor.

Gayrimenkulde Google Kampanya Yönetimi Eğitimi 17 Kasım'da!

GYODER Gayrimenkulde Google Kampanya Yönetimi Eğitimi Semineri 17 Kasım Perşembe günü yapılacak.

The Global Franchise Market Fuarı 14-15 Kasım'da!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin önemli şirketlerinden INDEX Holding bünyesindeki Index Fuarcılık tarafından düzenlenecek The Global Franchise Market Fuarı, 14-15 Kasım tarihleri arasında, Dubai Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Franchise ararken neden emlak sektörü?

Kendi işinin sahibi olmak isteyenler için Franchise en uygun seçenektir. Pek çok avantaj, bu yolu ideal kılmaktadır. Bu avantajlara ek olarak Emlak sektöründeki yükseliş, Emlak Franchise ‘ına olan ilgiliyi de arttırmaktadır.

1A Plus, 2 bin 500 franchise markası arasında ilk 100'e girdi!

Son olarak İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde franchise ofisi açan 1A Plus, 2500 franchise markası arasından ilk 100'e girmeyi başardı.

Tavuk Dünyası'nın hedefi 50 yeni franchise vermek!

yatırımlarla büyüyecek 2012 yılında ilk şubesini açan Tavuk Dünyası, bugün Türkiye'de 32 şehirde 103 noktada hizmet veriyor. Şirketin 2017 yılı hedefi ise 50 yeni franchise vermek.

İlhan Çöpoğlu: Gayrimenkul franchise sektörü değişmek zorunda!

Batı Yakası Danışmanlık kurucusu İlhan Çöpoğlu Türkiye’de gayrimenkul piyasası ve sektör içindeki franchise ağlarını bayiliklobisi.com ‘a değerlendirdi.

Emlak franchise diğer franchiselardan neden daha mantıklı?

Franchise sistemi iş kurma için ideal olmakla birlikte, sektör seçimi asıl önemli konudur. Doğru bir sektörde yer almak, iş başarısızlığı ihtimalini de en aza indirecektir. Peki Emlak franchise diğer franchiselardan neden daha mantıklı?

Gayrimenkulde ev alma yurt al dönemi başladı!

ABD’nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle Sakarya’da hayata geçirdiği Univa Student Residence projesiyle gayrimenkulde “ev alma yurt al Dönemini” başlattı.

gayrimenkulde franchise sisteminin faydaları Haberi

gayrimenkulde franchise sisteminin faydaları

Sözleşmeye dayalı, direkt bütünleşmiş bir pazarlama sistemi olan franchise sistemi,ve markanın imtiyaz hakkı sahibinin, belirli süre, koşul ve sınırlar içinde, işin yönetim ve organizasyonuna ilişkin sürekli disiplin ve destek sağlayarak, belirli bir bedel karşılığında, bağımsız yatırımcılara sistem ve markasını kullandırmasına dayanan, uzun vadeli ve sürekli bir iş oluyor. Gayrimenkul yatırım uzmanı İsa Demir, franchise sisteminin emlak sektörüne zarar verdiğini belirtiyor. İşte İsa Demir'in 'Emlak franchise sömürgesi' isimli yazısı...

Franchise (veya franchising), bir sistem ve markanın imtiyaz hakkı sahibinin, belirli süre, koşul ve sınırlar içinde, işin yönetim ve organizasyonuna ilişkin sürekli disiplin ve destek sağlayarak, belirli bir bedel karşılığında, bağımsız yatırımcılara sistem ve markasını kullandırmasına dayanan, uzun vadeli ve sürekli bir iş ilişkisidir. ABD de doğmuş bir sistemdir.

Emlak komisyonculuğunda franchise bana...