03 / 05 / 2024

gayrimenkulde ihtiyaç

gayrimenkulde ihtiyaç

TBB Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Aydın, gayrimenkul ve inşaat sektöründe bir refinansman talebi olup olmadığı ile ilgili, "Gayrimenkulde ihtiyaçlar kentlere ve türlere göre değişiyor." dedi.

Arsada satışlar konutu geçti! Denetime ihtiyaç var!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, gayrimenkulde ilk kez bu yıl temmuz ayında konut dışı gayrimenkul oranının yüzde 60’a dayandığını ifade ederek “Her alanda olduğu gibi arsa piyasasında da düzenleyici kurumların denetimine ihtiyaç var” diye konuştu.

Gayrimenkulde ihtiyaçlar kentlere göre değişiyor!

TBB Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Aydın, gayrimenkul ve inşaat sektöründe bir refinansman talebi olup olmadığı ile ilgili, "Gayrimenkulde ihtiyaçlar kentlere ve türlere göre değişiyor." dedi.

Ahmet Akbalık: Artık evi yatırımcı değil ihtiyaç sahibi alacak!

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Bundan sonra evi yatırımcı çok almayacak, ihtiyaç sahipleri oturmak amaçlı alacak. O yüzden ihtiyaçları dikkate almak çok önemli. " dedi.

Bankalar gayrimenkulde stokları şişiremez!

Bankalar tarafından edinilen gayrimenkuller, bankacılık faaliyetlerini yürütebilmek için ihtiyaç duydukları sayı ve büyüklüğü aşamaz, gerekçelerini denetime hazır bulundurmaları kaydıyla kendi kullanımları için tahsis edebilirler.

Beşpınar Projesi'nin bitirilmesi için 11 milyon TL’ye ihtiyaç var!

Mahmut Demirtaş, Adıyaman’ı doğal yaşam alanına dönüştürecek en önemli projelerin başında gelen Beşpınar Projesi içerisinde 2016 yılında hedeflenen alanların bitirilmesi için 11 milyon TL’ye ihtiyaç olduğunu bildirdi.

İstanbul gayrimenkulde uluslararası yatırımcıların gözünde yükseliyor!

ULI ve PwC’nin Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2016 Raporu'na göre İstanbul, Avrupa’da yatırımcıların en çok ilgi gösterdiği 14’üncü pazar olarak öne çıkıyor. Yabancı yatırımcılar gelecek yıllarda daha yüksek bir sıçrama beklediklerini söylüyor.

Adana'da dönüşüme şiddetle ihtiyaç duyulan yerler var!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İnşaat Fuarı’nda, sıkıntı yaşayan yatırımcıyı Adana'ya davet etti. Sözlü; " Kentsel dönüşüme şiddetle ihtiyaç bulunan yerler var Adana’da. " dedi.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa Raporu toplantısı 23 Şubat'ta!

PwC ve ULI Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2016 Avrupa Raporu'nu açıklıyor. Sektöre dair tüm gelişmelerin de konuşulacağı basın toplantısı 23 Şubat'ta gerçekleşecek.

Sinan Millik: Afyonkarahisar’da arsa üretimine ihtiyaç var!

İMO İl Temsilcisi B. Sinan Millik, şahsi görüşü olarak inşaat sektörünün daraldığını Afyonkarahisar’da arsa üretimine ihtiyaç duyulduğunu, Türkiye’de için de acilen müteahhitlik yasası çıkarılması gerektiğini açıkladı.

Hakkari ve Şırnak'ta ciddi kentsel dönüşüme ihtiyaç var!

KALKINMA Bakanı Yılmaz, Hakkari ve Şırnak il merkezlerinin taşınmasına ilişkin, "İnsanların yaşayabileceği ortam değil belli şehirlerimizin belli kesimleri. Ciddi kentsel dönüşüme ihtiyaç var" dedi.

Türkiye'de gayrimenkul hem ihtiyaç, hem de yatırım aracı!

Century 21 Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, son dönemde sıkça sorulan "Gayrimenkul bir ihtiyaç mıdır, yoksa yatırım aracı mıdır?" sorusunun yanıtının tamamen ihtiyaçlarla ilgili olduğunu belirtti.

GYODER Gayrimenkulde Proje Geliştirme eğitimi 21 Ocak'ta!

GYODER Gayrimenkulde Proje Geliştirme ve Örneklerle En Etkin Kullanım (Best-Use) Uygulamaları eğitimi 21 Ocak'ta verilecek. Katılımcılar bu eğitimle sektör networklerini güçlendiriyor.

Isparta'da yeni yurtlara ihtiyaç var!

Özel İdare arazisine yapılacak 5 bin kişilik yurtta yetmiyor Acil 10 bin kişilik yurda daha ihtiyaç var Akfen'de 3 bin kişilik yurt çalışmalarına başladı.

gayrimenkulde ihtiyaç Haberi

gayrimenkulde ihtiyaç

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, gayrimenkul ve inşaat sektöründe bir refinansman talebi olup olmadığı ile ilgili bir takım söylemlerde bulundu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Aydın, "Gayrimenkulde ihtiyaçlar kentlere ve türlere göre değişiyor. Örneğin; benim bankam nüfus bakımından ilk 10’da olan bir kentin de, bir kentsel dönüşüm kredilendirme işlemini yaptı... Adam takır takır satıyor. Dolayısıyla ‘inşaat sektöründe herkes sorunlu’ gibi bir yaklaşım doğru değil. Farklı kentlerde farklı tipler farklı satılıyor. Biraz daha yavaş satılan yerler var mıdır, vardır tabii." dedi. Aydın, Ziraat Bankası’nda da inşaat sektöründe faaliyet gösterip diğer sektörlerden daha yoğun bir yapılandırma refinansman talebi olmadığını...