07 / 05 / 2024

gayrimenkulde inovasyon

gayrimenkulde inovasyon

Günümüzde gayrimenkul sektöründe inovatif uygulamalarının en güzel örneklerinden biri olan Birevim’e göre; dünya üzerinde tasarrufa dayalı modeller olsa da Birevim modelinin bir başka örneği bulunmuyor.

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye'ye ilgisi tam gaz! Katar ve BAE vatandaşlarının gayrimenkul alımları katlandı!

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu üyesi Orhan Sümer, Katar ve Arap Emirlikleri vatandaşlarının Türkiye’ye gayrimenkulde yoğun ilgisi olduğunu belirtti.

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

Ruslar gayrimenkulde Türkiye'yi mesken tutacak!

Rus vatandaşlar son senelerde Türkiye’den en çok gayrimenkul alan yabancılar arasında İran ve Iraklılardan sonra 3'üncü sırada yer alıyor. Peki sektör temsilcileri konuyla ilgili ne diyor? Rus vatandaşlar gayrimenkulde Türkiye'yi mesken tutacak mı? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitime odaklandı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitim odaklı faaliyetlerde bulunacak. Gayrimenkulde Kadın Liderler Başkanı Didem Hiçyorulmazlar yapılacak planlarını açıkladı.

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

9. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her sene düzenlenen ve bu yıl 9'uncusu yapılan “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 9 Aralık günü gerçekleştirildi. Peki sektör temsilcileri gayrimenkul sektörüne ilişkin neler dedi? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkulde yeni gözde Kıbrıs oldu!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), hem Türklerin hem de yabancı turistlerin favori tatil yerlerinden. Kıbrıs, pandemiyle beraber ise gayrimenkulde yeni gözde oldu. Peki Kıbrıs'ta ev fiyatları ne kadar? En çok talep hangi tip konutlara geliyor? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2022 etkinliği 13 Aralık'ta!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporu 13 Aralık 2021 tarihinde açıklanacak.

9. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 9 Aralık'ta!

2012 yılından bu yana Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her yıl organize edilen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 9 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye sevdası tam gaz!

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye sevdası tam gaz devam ediyor. 2021'in Ocak-Ekim döneminde yabancılara 43 bin 372 konut satıldı. Yabancıya konut satışı 10 ayda 2020 yılının rakamlarını geçti.

GYODER Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri yarın!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri yarın saat 14:00-16:00 saatleri arasında düzenlenecek.

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri 25 Ağustos'ta!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri 25 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. 

Gayrimenkulde önyargısız pazarlık hayati önem taşıyor!

Milliyet Gazetesi yazarı Nilüfer Kas, bugünkü köşe yazısında gayrimenkulde pazarlığın nasıl yapılacağını kaleme aldı.

gayrimenkulde inovasyon Haberi

gayrimenkulde inovasyon

Günümüzde sürdürülebilir ‘inovasyon’ birçok şirketin de gündeminde. Markalara katma değer yaratan bu ‘buluş’, hem sektörlerin gelişimini hem de markaların rakiplerinden sıyrılmasına olanak tanıyor. Gayrimenkul sektöründe inovatif uygulamaların en güzel örneklerinden biri olan Birevim, geliştirdiği inovatif yöntemlerle müşterilerine Türkiye’nin her bölgesinden istedikleri evi alma şansı sunuyor.


Birevim’in 2017 yılı hedefi; 15 bin aileyi ev sahibi yapmak

Gayrimenkulde inovasyon yapmayı amaçlayan bir girişim olarak çalışmalarını sürdüren Birevim; faizsiz ev sahibi olmak isteyen kişileri aynı platformda bir araya getirerek ortak tasarruf imkanı sağlıyor.  2016 yılının ikinci yarısında faaliyetlerine başlayan Birevim, 2017 yılının sonuna kadar 15 bin civarı ailenin daha müşterileri arasına katılmasını hedefliyor. 


Ev almanın kuralları baştan yazılıyor

Müşterilerinin peşinat ödemeden ev sahibi olmanın kapılarını sonuna kadar açan Birevim, taksitleri müşterileriler tarafından belirlenen ödeme koşullarıyla isterlerse...