09 / 05 / 2024

gayrimenkulde kazanç elde etme

gayrimenkulde kazanç elde etme

Gayrimenkul sektörü günümüzde en hareketli sektörlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Yatırımların yapıldığı en fazla alanlardan bir tanesi. Peki, gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

Konut mu, mevduat mı, altın mı? Yatırımcılar dikkat! 

Konut alıp yatırım yapacaklar kira getirisi ile ne kadar sürede kazanç elde edeceklerini merak ediyor. Peki hangi yatırım mantıklı? Konut mu, mevduat mı, altın mı?

Nisan 2024 vadeli mevduat faizi! 250 bin TL'ye 32 günde tam bu kadar veriliyor: İşte en yüksek mevduat faizi!

Vatandaşlar ellerindeki nakit birikimi bankaya yatırdıklarında ne kadar kazanç elde edeceklerini hesaplamak istiyor. İşte en yüksek mevduat faizi veren bankalar...

200 bin TL'si olan 32 günde tam bu kadar kazanıyor! Mevduat getirisi hesaplama! Banka mevduat faizleri Nisan 2024!

Yatırım yapıp kazanç elde etmek isteyen binlerce kişi son dakika mevduat getirisi hesaplama araştırması yapıyor. Peki banka mevduat faizleri ne kadar Nisan 2024? İşte banka banka 200 bin Türk Lirası'nın 32 günlük getirisi...

1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? Banka mevduat faizleri ve en yüksek mevduat faizi hesaplama!

Bankalara belirli bir para yatıranlar, mevduat faizleri sayesinde aylık kazanç elde ediyor. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? Güncel mevduat faiz oranları ve en yüksek mevduat faizi hesaplama!

Beyan dönemi başladı! Ücret geliri elde edenler beyanname verecek mi?

2023 senesinde elde edilmiş olan gelirler için beyan dönemi başladı. Buna göre, Gerçek kişiler Gelir Vergisi Kanunu’nun 2’nci maddesinde yazılı kaynaklardan bir takvim senesi içinde elde ettikleri kazanç ve iratları için senelik beyanname verilmektedir.

Gayrimenkulde sahaya dolandırıcılar indi: Bir daire fiyatına 4 daire kandırmacası!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut piyasasının durgunlaşması ve gayrimenkullerin elde kalmaya başlamasıyla gayrimenkulde sahaya dolandırıcılar indi.

10 bin TL parası olanlar dikkat! Yüzde 1 kazançla 1 yılda 378 bin, 2 yılda 1.5 milyon TL'niz olabilir!

Elinde birikmiş parası olanlar ve yatırımcılar, merakla yatırım araçlarından elde edilen gelirleri araştırıyor.198 bin takipçili Efe Yakup Karahanlı isimli kullanıcı, 10 bin TL ile 1, 2 ve 3 yılda ne kadar kazanç elde edilebileceğine ilişkin bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kiracı olduğu evi günlük kiralayana 100 bin TL ceza!

Konut kira fiyatlarının yükselmesinin ardından kiracı olduğu evi, başkalarına günlük kiraya verip, kazanç elde edenlere 100 bin lira ceza kesilecek. 

1 Milyon Liranın 32 günlük mevduat faizinde kazanç ne kadar? 

1 milyon liranın 32 günlük mevduat faizinde elde edeceği getiri, bankaların mevduat faizlerindeki sert yükselişler göz önüne alındığında oldukça dikkat çekici bir seviyeye ulaşmış durumda.  Güncel mevduat faiz oranları ve 32 günlük en yüksek kazançlar hakkındaki detaylar...

100 bin TL’nin aylık getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Elinde nakit TL bulunan ve kısa vadede hem parasını koruyup hem de bir kazanç elde etmek isteyenler için mevduat hesapları kapı aralıyor.  Altın ve dolar gibi yatırım araçlarının yanında mevduat hesapları da yatırımcılara oldukça cazip gelir fırsatı yaratıyor. Peki, hangi banka, ne kadar?

Rekabet Kurumu bayram öncesi et piyasasını yakın takibe aldı! Spekülatif fiyat artışı yapanlar yandı!

Rekabet Kurumu, et fiyatlarındaki fahiş artışlar üzerine harekete geçerek kırmızı et piyasasına yönelik inceleme başlattı. Kurum, Ramazan Bayramı öncesinde et fiyatlarında gereksiz yere haksız kazanç elde edenlere göz açtırmayacak.

Bu bankada hesabınız varsa yaşadınız! Bu şartı sağlayana bakın ne verilecek?

Banka, müşterilerini mutlu etmeyi sürdürüyor ve mart ayı boyunca yapacakları akaryakıt harcamalarından avantaj sağlamalarını amaçlıyor. Banka, müşterilerine özel olarak hazırladığı "yakıt harcamalarına 75 TL bank kart lirası" kampanyasıyla, müşterilerinin yakıt alışverişlerinde ekstra kazanç elde et

Kira geliriniz 9 bin 500 lirayı geçiyorsa şimdi bakın! Peş peşe açıklandı! Kira vergisinde kazançlı çıkabilirsiniz!

Milyonlarca mülk sahibinin, 2022 senesinde elde ettiği kira gelirleri için 1-31 Mart tarihleri arasında beyanname vermesi gerekiyor. Kira geliriniz 9 bin 500 lirayı geçiyorsa şimdi bakın! Peş peşe açıklandı! Kira vergisinde kazançlı çıkabilirsiniz!

gayrimenkulde kazanç elde etme Haberi

gayrimenkulde kazanç elde etme

Gayrimenkul sektöründe doğru yatırım yapılarak kazanç sağlanabiliyor. Kazanç sağlanabilmesi için de profesyonel bir strateji belirlemeli ve piyasası iyi takip etmeli. Emlak yatırımı yapılacak ise mutlaka gelişime açık olan alanlar tercih edilmesi gerekiyor. 

Emlak sektöründe kazanç elde edilmek isteniyor ise öncelikle yatırım yapılacak olan bölgeler seçilmesi gerekiyor.  Gelişime açık olan ve genişlemenin mümkün olduğu yerler tercih edilmeli. Bu sayede uzun süreli kar elde etmem mümkün. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre kelepir diye tabir edilen emlakları satın alarak bekleyebilir, belirli bir süre sonunda satışını gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca yanından metro ve benzeri ulaşım kaynaklarının olduğu yerler daha değerlidir. Alımlarınızı bu yönde yaparsanız kazancınız da artış gösterecektir.

Kredi ile ev alıp belirli bir süre bekleyip aldığınız evi satışa çıkarıp aldığınız tutardan yükseğe satarak borçlarınızı ödeyebilir ve...