02 / 05 / 2024

gayrimenkulde sertifika

gayrimenkulde sertifika

İnşaat sektörü yeni düzenlemelerle birlikte desteklenmeye devam ediyor. Gayrimenkul sertifikalarının uygulamaya başlanmasıyla birlikte sektörde yeni bir dönem başlıyor.

Gayrimenkulde Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uzaktan Sertifika Programı gerçekleşti! 

GYODER-YTÜ Teknopark iş birliği ile Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen ‘Gayrimenkulde Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uzaktan Sertifika Programı’ GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu’nun da katıldığı webinar’la sona erdi. 

Gayrimenkulde Yapay Zeka ve Veri Bilimi Uzaktan Eğitim Sertifika Programı başlıyor!

‘Gayrimenkulde Yapay Zekâ ve Veri Bilimi’ alanında Türkiye’de bir ilk olan sertifika programı 18 Ocak-13 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına açılıyor!

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına Karadağ'dan açılıyor. Sera Group CEO'su Ozan Şener yaptığı açıklamada hedeflerinin buradan Avrupa'nın farklı kentlerine de açılmak olduğunu belirtti.

Gayrimenkulde önemli bir canlanma yaşanacak!

Seçim sonuçlarının Türkiye için bir dönüm noktası olacağını ifade eden inşaat patronları gayrimenkulde de önemli bir canlanma yaşanacağını ve konut satışlarında rekor kırılacağını görüşünde...

ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul, Ankara ve İzmir’de girişimcilerle bir araya geldi. ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı.

Serdar Bilgili: Servetimi gayrimenkulde yaptım!

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER’in, bu yıl 16’ncısını gerçekleştirdiği Gayrimenkul Zirvesi'nde konuşan Serdar Bilgili, "Servetimi gayrimenkulde yaptım" dedi.

7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 18 Nisan'a ertelendi!

Bu yıl 7’inci kez gerçekleştirilecek olan “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi”nin tarihi ertelendi. 7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 18 Ekim 2018’de Marriot Hotel Şişli’de düzenlenecek.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 14 Nisan'da başlıyor!

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 14 Nisan - 13 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek..

Gayrimenkulde ihtiyaçlar kentlere göre değişiyor!

TBB Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Aydın, gayrimenkul ve inşaat sektöründe bir refinansman talebi olup olmadığı ile ilgili, "Gayrimenkulde ihtiyaçlar kentlere ve türlere göre değişiyor." dedi.

7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 26 Nisan'da!

7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi bu yıl 26 Nisan Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de yapılacak..

Gayrimenkulde kilit faktör fiyat politikası!

Emlak ofislerine “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma“ eğitimi Endeksa.com sponsorluğunda gerçekleşti. Eğitimde gayrimenkulde kilit faktörün fiyat politikası olduğu vurgulandı..

Gayrimenkulde öncelik rehinli alacakların oldu!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren İcra ve İflas Kanunu gereğince gayrimenkulde bina ve arazi vergisi alacakları rehinli alacaklardan sonra gelecek..

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 24 Mart'ta başlıyor!

24 Mart'ta başlayan 16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı, Beyazıt'taki İstanbul Üniversitesi Kongre Salonu'nda gerçekleşecek.

gayrimenkulde sertifika Haberi

gayrimenkulde sertifika

İnşaat sektörü yeni düzenlemelerle birlikte ekonominin lokomotifi olmaya devam ediyor. Yatırımların hız kesmemesi sektörün canlılığını koruması için başlatılan kampanyalardan sonra gayrimenkul sertifikaları ile konut sahibi olmak kolaylaşıyor. Yıllardır beklenen gayrimenkul sertifikası sürecinin Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girmesiyle birlikte Türkiye bilmediği bir uygulamayla tanışacak. 


Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan ve 200 alt sektöre istihdam sağlayan inşaat sektörünün yeni düzenlemeyle birlikte daha da hareketlenmesini beklediklerini söyleyen Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, sistemin özellikle küçük yatırımcının ev sahibi olmasına olanak sağladığını belirtti. 


Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Babacan, “İnşaat sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotifi olduğu düşünüldüğünde bu düzenleme gibi sektörü destekleyici uygulamaların hayata geçirilmesi oldukça önemli. Devletimizin desteğiyle atılan önemli adımlar sayesinde sektörümüz canlılığını koruyor ve yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. 


Metrekareyle gayrimenkul almak mümkün

Şimdi de...