05 / 05 / 2024

Gayrimenkule de bahar geldi İşte kampanyalar

Gayrimenkule de bahar geldi İşte kampanyalar

En çok satışı bahar dönemlerinde yapan gayrimenkul şirketleri, mevsime hareket katmak amacıyla kampanyalara hız verdi. İndirimin yanı sıra, üste para veren bile var. İşte kampanyalar...

Altınçizgi burma halat altın zincir ne kadar? Bahar kampanyası başladı!1 Mayıs 2024 Altınçizgi fiyat listesi

Altınçizgi'de bahar kampanyası başladı. Son zamanların trendleri arasında yer alan halat burma zincirlerin fiyatları araştırılıyor. Peki burma halat altın zincir kolyeler ne kadar? Altınçizgi fiyat listesi...

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de bahar fırsatı! 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla!

Ege Yapı imzasıyla İzmir Urla'da inşa edilen Kekliktepe projesinde bahar fırsatı başladı. Ege Yapı tarafından başlatılan kampanya kapsamında söz konusu projeden 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

Seçimler tamam, şimdi yeni vergi ve zamlar kapıda: Gayrimenkule de yeni vergi gelebilir!

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından başta KDV ve ÖTV olmak üzere yeni vergi artışları yapılması bekleniyor. Ayrıca, gayrimenkule de yeni vergi gelebileceği konuşuluyor. İşte ayrıntılar...

Konut satışlarında büyük düşüş! Paralar gayrimenkule değil faize gitti! 

Yaptığı açıklamada konut satışlarının son üç aydır düşük seviyelerde seyrettiğini dile getiren İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Paralar emlaka değil faize gitti" dedi.

Jaguar XE'de bahar indirimi! Fiyatlar resmen çakıldı! Jaguar XE ne kadar oldu? İşte Jaguar XE fiyat listesi Eylül 2023

Jaguar'ın popüler modeli XE'nin fiyatına eylülde düşüşe geçti. Peki  Jaguar XE ne kadar?  Jaguar XE Eylül fiyatları kaç lira? İşte Jaguar XE  29 Eylül 2023 fiyat listesi.

Süt üreticilerinden son dakika açıklaması: Süt destekleme primi artırılmalı!

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Tevfik Keskin, Türkiye'de bahar aylarında süt üretiminin arttığına dikkat çekerek, süt destekleme priminin artırılması gerektiğini dile getirdi.

Vestel'den 4 ürün alana 8 bin 500 TL'lik hediye! 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Vestel’de bahar fırsatları tam gaz! Yeni bir kampanyaya imza atan Vestel, 4 farklı kategoriden ürün alanlara 8 bin 500 TL değerinde 43 inç smart TV hediye ediyor. Peki, Vestel'de 4'lü Ürün Alımına Hediye Kampanyası ne kadar sürecek?

BİM’de bahar indirimleri başladı! Yüz bakım kremi 74,50 TL’ye, şampuan 45 TL’ye, parfüm 59,50 TL’ye düştü!

BİM Market’in 9 Mayıs tarihinden itibaren indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşteriler için paylaşılırken, yüz bakım kremi 74,50 TL’ye, şampuan 45 TL’ye, parfüm 59,50 TL’ye düştü. İşte BİM 9 Mayıs fiyat listesi...

BİM’de bahar şenliği var! Saç şekillendirici 700 TL’ye, saç kurutma makinesi 230 TL’ye, nevresim takımı 500 TL’ye düştü!

BİM Market’in 5 Mayıs tarihinde indirim girecek aktüel ürünler kataloğu duyurulurken, saç şekillendirici 700 TL’ye, saç kurutma makinesi 230 TL’ye, nevresim takımı 500 TL’ye düştü. İşte BİM 5 Mayıs fiyat listesi...

Rossmann’da bahar temizliği! Tüm temizlik ürünlerinde %50 indirim ve 3 al 2 öde fırsatı!

Rossmann Marketleri ‘Bahar Temizliği’ kampanyasıyla tüm temizlik ürünlerinde avantajlı fiyatlar sunuyor. Rossmann 9-29 Mayıs tarihleri arasında aynı markalı temizlik ürünleri alımında 2.si %50 indirimli. Ayrıca çöp ve buzdolabı poşetlerinde, temizlik malzemelerinde 3 AL 2 ÖDE kampanyası var. 

Ford Journey Courier'de bahar kampanyası! En ucuz Ford Journey Courier kaç TL? İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de büyük bir alıcı kitlesi bulunan otomobil markası Ford'un Ford Journey Courier modelinin Nisan 2022 fiyat listesi yayımlandı. Peki en ucuz Ford Journey Courier kaç TL? İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Nidapark Çengelköy'de bahar fırsatı! Yüzde 5 indirim ve yüzde 0,99 faiz avantajıyla ev sahibi olun! 

Nidapark Çengelköy'de bahar fırsatı başladı. Bu kapsamda projede yüzde 5 indirim ve 48 ay yüzde 0,99 faiz fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Simfer'de bahar fırsatı başladı! İşte Simfer Mini-Midi fırınları ve Mart 2022 fiyat listesi…

Yeni özellikleri ve fonksiyonlarıyla fırın kategorisinde en çok beğenilen markalardan Simfer’de bahar fırsatları başladı. İşte Simfer Midi-Mini fırırn modelleri ve Mart 2022 fiyatları…

Gayrimenkule de bahar geldi İşte kampanyalar Haberi

Gayrimenkule de bahar geldi İşte kampanyalar

Henüz havalar kışın etkisinden kurtulamamış olsa da, inşaat firmaları, projelerinde sundukları yeni fırsatlarla baharı erken getirdiler. Kampanyalar yapımı tamamlanan hemen teslim daireleri kapsadığı gibi, lansman avantajı olan yeni projelerde de geçerli.


İnşaat firmaları, yıl içinde en fazla satışı gerçekleştirdikleri bahar dönemine, kampanyalarla ve yeni fırsatlarla hızlı bir giriş yaptı. Söz konusu kampanyalarda indirim ve faiz desteklerinin yanı sıra kira desteği, finansman avantajları mevcut. Hatta konut alana, üste para veren bile var.


Sektörü haziran ayındaki seçim öncesinde canlı tutmak da isteyen firmalar, bu nedenle fırsatları da çeşitlendirdi. Seçim öncesi ve sonrasında sektörde durgunluk yaşanmaması için cazip fırsatlarla sunulan kampanyaların, etkili olması bekleniyor. Bazı firmalar kişiye özel avantajlar sunarken, “kira öder gibi” sistemini de etkin kullanıyor.



Yüzde 1 peşinle taşın!


Ağaoğlu Şirketler Grubu , “Yüzde...