02 / 05 / 2024

Jaguar XE'de bahar indirimi! Fiyatlar resmen çakıldı! Jaguar XE ne kadar oldu? İşte Jaguar XE fiyat listesi Eylül 2023

Jaguar XE'de bahar indirimi! Fiyatlar resmen çakıldı! Jaguar XE ne kadar oldu? İşte Jaguar XE fiyat listesi Eylül 2023

Jaguar'ın popüler modeli XE'nin fiyatına eylülde düşüşe geçti. Peki  Jaguar XE ne kadar?  Jaguar XE Eylül fiyatları kaç lira? İşte Jaguar XE  29 Eylül 2023 fiyat listesi.



Son zamanlarda otomobil fiyatlarında düşüş yaşanıyor. Ticaret Bakanlığı'nın yaptırımları ve denetimleri sonrası gerileyen otomobil piyasası, fahiş fiyatlardan kurtulmaya başladı. Geçen aya göre zam yapmayan veya, indirime giden otomobil markalarından biri de Jaguar oldu. Jaguar'ın popüler modeli XE'nin fiyatına eylülde düşüşe geçti.  Peki  Jaguar XE ne kadar?  

Spor sedana yeni bir soluk kazandıran Jaguar XE`nin 2023 Eylül ayı fiyat listesi fiyatı açıklandı.  Yenilene Jaguar XE, performans, dinamik sürüş özellikleri ve gelişmiş teknolojilere sahip. Aracın tork dağılımını tekerlekler arasında mükemmel bir uyumla dengelemesi, sürücüye adeta nefes kesen bir sürüş deneyimi sunuyor.

Jaguar XE de bahar indirimi! Fiyatlar resmen çakıldı! Jaguar XE ne kadar oldu? İşte Jaguar XE fiyat listesi Eylül 2023

Özellikle virajlardaki esneklik ve stabilite sağlayarak sürücü güvenini en üst seviyeye taşıyan özelliği sayesinde XE'nin dört tekerlekten çekiş (AWD) sistemi, performansı ve yol tutuşunu önemli ölçüde artırıyor. Bu sistem sayesinde, Intelligent Powertrain Dynamics (IDD) adını taşıyan akıllı bir modelleme sistemi ile desteklenerek, farklı yol koşullarında gücü optimum şekilde dağıtarak dinamik sürüş keyfi sunuyor. 

Jaguar XE, opsiyonel paketlere sahip. Bu paketler arasında uyarlanabilir dinamik özellikler, etkileyici kırmızı frenler, şık kaput spoyleri ve etkili fren sistemleri yer alıyor. Ayrıca, araç içinde telefon sinyalini güçlendiren bir sistem ve kablosuz şarj özelliği ile uyumlu akıllı telefonlar kablosuz olarak şarj edilebiliyor. 

Jaguar XE de bahar indirimi! Fiyatlar resmen çakıldı! Jaguar XE ne kadar oldu? İşte Jaguar XE fiyat listesi Eylül 2023

JAGUAR XE 29 EYLÜL 2023 FİYAT LİSTESİ!

Jaguar XE modeline bu ay 33 bin lira indirim geldi. İşte Jaguar XE 29 Eylül 2023 fiyat listesi... 

 Dizel - Mild Hybrid
Donanım PaketiMotor Hacmi ve GücüOrtalama Yakıt Tüketimi (lt)*Azami Anahtar Teslim Satış Fiyatı (TL)**
R-DYNAMIC S1.997 cc - 204 bg5,54.028.758
R-DYNAMIC HSE1.997 cc - 204 bg5,54.422.860

 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.jaguar.com.tr/

Editör notu: Bu haber 29 Ağustos 2023 saat 15:11'de yazıldı. An itibarıyla dolar 27,38 kuruş, euro 29 lira 017 kuruş, altının gramı ise bin 699 lira 92 kuruş değerindedir.

Jaguar XE fiyatlarında son dakika! 27 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Jaguar XE modelinde fiyatlar uçuşa geçti: 423 bin TL zam geldi! Duyan inanamadı!

 


Geri Dön